Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut burtici...am bagat si eu putin nasul pe-aici... sunt pe jumatate in butoi, oare starea asta depresiva face si ea parte din simptomele trim III ?

sunt singurica, sotul e pe stadion, ca de , joaca Romania la Kiatra Neamt

Lavi , ce-mi place si mie cand sotul se chinuie sa se recompenseze dupa vreo boacana facuta , tot e un dragut , grija mare cu raceala aia

RamoC sa stii ca si eu sunt cam nerabdatoare, abia astept sa vina pe lume bebita mea, doar ca am aceeasi problema ca si Monis , mi-e frica sa nu fie prea micuta la ce burta mica am , ideal ar fi sa aiba aprox 3 kg ...acuma na, mai fac si mofturi? sanatosi sa fie, nu?

zuzico si eu luam utrogestan tot pe cale orala , si eram tare ametita de la ele in primul trimestru

Stephy, Krelia, Ramonik

unde-s paginile alea pline de hilizeli?

si pt toate celelalte fete pe care nu le-am nominalizat

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

As vrea sa vad si eu o burtiera din alea de care vb voi

Please bnu ma uitati si pe mine cu o femeie de curatenie

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laura ma pregateam sa te strig ca nu ai mai aparut de azi dimi

Ionela astazi nu dai un semn de viata?

Mihamora nu ai mai scris demult.Ati terminat treaba pe-acasa?

Dana si Eva ce mai faceti?

Simonette hai ca ieri ai fost libera,dar azi ce faci,nu te-arati deloc?

Krelia somnic pufos

Ramonika sa ne zici cum aiesit salamul de biscuiti,si mie imi place.

RamonaC esti tare rau cu soacra ta

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

As vrea sa vad si eu o burtiera din alea de care vb voi

site: e-apoteca.ro/product_info.php?products_id=2310

mai pui si www in fata la linkul de mai sus, si vezi imaginea cu ce burtiera am vazut eu la farmacie la noi si costa 40ron. probabil se gasesc mai prin toate farmaciile, eu de asta intentionez sa imi iau, sa fie doar asa pt sale si burtica ,sa fie fara chilot!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
ramonac fitilul.... m-am spart de ras. Mie nu imi mai arde de fitil deloc. Desi sunt cam alergata cu fitilul ..."aprins" de ceva vreme.

Auzi la ea...sa o alerge omu cu fitilul si ea nimic . Eu in sarcina asta am simtit ca imi trebuie...mai mult ca niciodata, dar e posibil sa fie si o chestie psihologica, sa-mi trebuiasca ce nu am voie .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza chiar vroiam sa te intreb in ce faza mai esti cu intalneala cu dr...
Eu am primit de la el de facut asa (in conditiile in care nua m probleme deosebite de sanatate sau de urmarit):
- HLG
- glicemie
- glucoza serica
- TGP / TGO
- acid uric
- creatinina serica
- uree serica
- Ca, Mg, Na si K seric
- PT (na ca uitandu-ma sa-ti scriu tie, iote ca am facut si PT care e de coalgulare )
- sumar urina
- urocultura
- antitoxo (ca n-am imunitate) - pe asta recunosc ca am sarit-o acuma a 3 a oara

Nu stiu ce si cum cu astea de coalgulare... dupa cum stim din carti, orice ai hotari singura sau cu doctorul, orice nastere naturala poate ajunge la o cezariana si orice cezariana poate deveni nastere naturala... si atunci este util sa ai analizele de coalgulare facute. Asta la logica mea de gaina de acuma

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Dankutza multumesc de idee.
Contractiile acelea sunt BH probabil dar trebuie oprite cu no spa .
Eu abia astept rezumatul de la curs.
Analize am facut in saptamana 28 cred,ma voi uita maine pe buletinul de analize si voi scrie exact.
Sper sa mearga bine intalnirea cu noul medic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Scuze ca nu v-am mai scris. Am tot incercat sa ajung cu cititul la zi, dar nu mai reusesc. Din capitolul asta n-am citit nimic, dar voi incerca sa recuperez.
Mami a ajuns cu bine luni dupa-masa.
Si la noi e frig.
Azi am avut eco si suntem bine. Nicholas are aprox 2560 g, ceea ce dupa spusele tehnicienei e fix in grafic pt 36 sapt (maine). A zis ca se vede ca-mi tin diabetul sub control. Placenta e bine, lichidul amniotic la fel. L-a vazut si mama la eco Maine mergem pt NST, testul de streptococ B, consultatie...
Sambata avem shower'ul Abia astept! Ieri am fost plecati la cumparaturi sa-mi iau de imbracat si incaltat pt sambata. Mi-am gasit destul de usor si nici f scump. Adica mie mi s-a parut cam scump, dar mama a zis ca in Ro nu luam asa ceva cu banii aia (mi-am luat niste pantofi/saboti, pantaloni, o bluzita si pulover de pus pe deasupra, pana la rest - toate de gravi - si am dat in total cam $135. E adevarat ca pt pantofi am avut niste cupoane si i-am luat cu $30 mai ieftin).
Sper ca toata lumea e bine.
Pupici!

Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laurairina ai vazut ce a scris Kreliuta?? Mai usor cu alea, de pe o parte pe alta, deci pe spate e voie, sau pe la spate ...chiar indicate, ca tu nu te prea misti .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Ancutza ia fugi tu de langa butoi ca ARDE!!!

Ramo nu te dezminti

LauraG ma bucur ca te vad pe aici,fain ca esti cu mami langa tine.Felicitari pt bb in grafic,maine sa ai rezultate la fel de bune.

_

Mergi la inceput