Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
laurairina13 spune:
..si eu p'aci...
lene mareeee monsher![]()
Vorbiti de nume...si noua nu ne mai place asa mult numele fetii, adica Mara de fapt..sotului nu i-a placut nicicand, dar de gura mea nu zicea nica, eu parca as vrea si nu prea si tot asa...parca vad ca ajungem la maternitate si tot nu stim ce vrem...
Monis, vorbeai de analize de coagulare, si mie mi-a zis dr ca mai aproape de termen sa refac toate analizele plus timpul de coagulare/sangerare.
Si eu tintesc pt data de 1.11 sa nasc, adica atunci e cel mai devreme cand vreau..
Sa vedem ce o vrea fata...![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
krelia spune:
flo'...si eu cred ca o sa rezonez again cu masa aia
...sper sa ma pot urca pe ea...ca abia ma misc in canapea...daramite pe ditamai masoiu' ala....
mie mi-a zis ca o sa-mi opreasca aspenterul cu o saptamana inainte sa nasc...
zuza, ferice de tine..eu eram terminata de somn la pranz, cand il luam pe cale orala...pe la 1 il luam, la 2 incepea sa-si faca efectul..si la 5 inca nu-mi trecuse...eu inca il iau :(.....desi am avut o perioada cand mi l-a scos, dar dupa episodul cu contractiile dureroase...mi l-a bagat din nou in meniu...alaturi de toate celelalte, desigur...
plec si eu la orizontala canapelei...ca deh...asa cand nu ai laptop...sper, in curand..sa nu mi-l tina prea mult...
pupix la burtix..sa aveti o noapte linistita si sa va miscati ct mai putin ![]()

krelia
35+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
shtephy spune:
Buna seara Lavinia.Daca a stagnat raceala,de maine da inapoi,ai sa vezi.
fata razgaiata de sot,asa sa fie mereu
,bine intelegi tu ce vreau sa zic,nu mustrat de constiinta sa te alinte ci fara nici un motiv
.
Floricik hai mai ca nu vreau sa vad lacrimi in ochii tai.Intr-adevar e cumplit sa dai peste pareri diferite ale medicilor,chiar nu mai stii ce sa faci,poate doar sa-i injuri
.Chiar nu stiu de indicatiile sau contraindicatiile medicamentului aspenter in sarcina.Nu mai ia nimeni din noi?
si fruntea sus.
Si sa vii cu rezultate bune de la analize.Si pe mine ma asteapta vinerea viitoare pe langa echo si control pe masa + culturi din col.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Imi pare bine RamonaC sa te vad pe aici,iti cam duc dorul de vreo 2 zile.Acum am inteles cu ce erai ocupata aseara .Nu trage soacra cu urechea pe la usa sau cu paharul prin perete ?Numele ce le-am scris eu nu sunt in ordinea preferintelor,chiar nu exista vreo ordine.Deci nici la voi nu e batut in cuie numele? |
Sforaia la ora aia cu televizorul aprins (la ea merge tv-ul non stop...si mie abia acum in timp ce-ti scriu, imi pica fisa...cred ca ea de aia tine tv-ul deschis non stop, sa nu ne auda pe noi

).Cu numele nu e stabilit, dar astea le-am ales sa nu cumva sa ramana copilul fara nume, ca de era si la noi ca la Douradoudou, cu posibilitate sa ne mai gandim la nume si dupa nastere, sigur la varianta aceea ajungeam.
| citat din mesajul lui shtephy Magda mi-i si inchipui pe ai tai raraiti strigandu-l pe Rares. |
Eu ma mai gandesc la o chestie, sper sa nu se supere Magda pe mine... Daca si Rares o sa iasa asa rarait ca si tati si Iarina, ce hazliu o sa fie cand o sa se prezinte el, sau cand o sa se strige fratiorii prin casa
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui krelia pupix la burtix..sa aveti o noapte linistita si sa va miscati ct mai putin [/font=Comic Sans MS][/purple] |
si acu vin eu si intreb asa nevinovataa
Laura,
36+
Mara TeodoraAMR 4 saptamani !!
poze
Evy30 spune:
multumesc mult fetelor
oricum o sa am grija , ca astazi am tot stat pe scaun la calk .ca m-am saturat si in pat .
sper sa fie bine maine , ca ma duc si eu la analize si ma urc pe capra ...bine recolteaza asistentele de la cabinet .
Evy 34+
floricik spune:
Shtephy, Monis, Krelia ,multumesc
.
Krelia si tu iei aspenter?? Te rog zi-mi ce si cum ca o iau razna
Numai tampenii am citit despre aspenter in trim 3...ca dauneaza la bebe, ca nu pot sa am epidurala la nastere. Cel mai mult ma supara ca poate afecta pe bebe...
Si mie mi-a zis dr ca il scoate cu 1 sapt inainte de nastere.
Tu de ce il iei?
32+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
dankutza spune:
Dienutze saptamana trecuta cand am fost la "ecografista" mi-a spus ca o sa se nasca cam la 3kg, maxim. Ca e cam micuta, si si-a mentinut aceasta diferenta de la primele ecografii. Nu o sa fie un copil mare. S-ar putea sa aiba vreo 2.800 la nastere, un motiv in plus pt naturala. M-a intrebat cat am avut la nastere. Ii zic 3.450kg. Aha, seamana cu sotul, zice ea.
Sotul a avut 3kg la nastere. E, aici ma bucur ca seamana cu el, ca sa nu ma fac chiar harcea-parcea. O jumatate de kg conteza, mai ales pe unde iese...
In legatura cu numele, de ce nu iti mai place? Mie imi plac amandoua si Ingrid si ALexandra. Pe mine ma cheama Alexandra Daniela. SI imi place Alexandra, dar nu Daniela. Lasa asa, ca e frumos. Eu i-am pus numele lui asta de la dublu test si asa va ramane. O strig asa, o mangai asa. Deja are numele ei. Si ea STIE. 
Stephy daca as fi avut baiat l-ar fi chemat Mircea Alexandru. Poate te inspira numele astea. 
monis despre ce analize de coagulare vorbesti tu, in inainte de epidurala? La curs nu ne-a spus de asa ceva. Trebuie venit cu dosarul de "gravidosenie". Nu cred ca mai sta cineva sa iti faca analize cand esti in durerile facerii.
A propos, miercurea viitoare ma duc la dr. A vorbit deja moasa pt mine, si omul ma asteapta. 
ramonac
fitilul.... m-am spart de ras. Mie nu imi mai arde de fitil deloc. Desi sunt cam alergata cu fitilul ..."aprins" de ceva vreme. 
Eu, azi am experimentat primele contractii. Cred ca au fost BH. Ma grabeam spre curs, cand m-au luat niste dureri, de parca mi-a prins cineva burta in menghina. A trebuit sa ma opresc foarte putin timp, sa trag aer in piept si m-am fortat sa merg in continuare. Incet-incet si-a dat drumul. La intoarcere acasa, aceeasi poveste. Cred ca e normal sa experimentez asa ceva la "varsta" asta.
A propos, in weekend, urmeaza, modulul 3 de la Scoala de mame.
30+ moi si
Cezara Maria
AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
krelia spune:
coana lauro, se vede ca ti-au ramas gandurili la outzele alea ![]()
....spuneam de msicarile alea nasoale...de pe stanga pe dreapta..![]()
lavi, pupam fata si pe Rares 
flo'...aspenterul il iau contra coagularii sangelui...a vazut ea mai demult la eco..cum ca nush ce vena e mai groasa si nu circula sangele bine prin ea...si de atunci iau aspenter..daca nu e prea tarziua, luni o voi intreba de ce scrie in prospect sa nu luam in trim.III...
(ca un fapt divers...la un mom. dat intrerupsesem si i-am spus..si m-a certat..)
si acu'...chiar ca plec...gata...noapte buna!
krelia
35+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
dankutza spune:
Va rog mult, ati putea sa imi spuneti si mie ce analize trebuiesc facute acum in trim III? Ce trebuie repetat? As vrea sa mi le fac, la sfarsitul lunii, dar inainte trebuie sa ma duc la medicul de familie si sa cer analizele astea. Dar care? Ce trebuie facut pt coagulare?
30+ moi si
Cezara Maria
AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

.Nu trage soacra cu urechea pe la usa sau cu paharul prin perete