Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

RamonaC, si mersi pt. incurajari! Vreau si eu normalul de 8-12 kg, sa nu mai am probleme in plus ca deja trebuie sa fiu atenta din cauza anemiei.
Oricum ar fi, pana la urma BB sa fie sanatos, cu restul ne descurcam noi cumva.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy destul de bine, nu ma plang, doar simptomele specifice trimestrului III. Zilele astea am fost la cumparaturi cu tati, imi trebuia un sifonier mai micut ptr. Matteo, in sfarsit l-am gasit si mi-l aduc sambata acasa, asa ca apoi pot sa ma apuc si eu sa spal toate hainutele. De maine intru in curatenie generala in toata casa, ma ajuta mama, apoi pot sta linistita si sa astept marea minune.
Stefita, si mamica grijulie.

Doris 33+ Matteo ......

poze

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ne-am intors si noi de la dr. Am facut culturi din col si acum o sa astept rezultatul. Nu cred sa iasa ceva rau pt ca nu am simtit nimic ciudat pe acolo toata sarcina. Oricum...naspa pe capra aia.
Mi-a dat sa iau fier pt anemia pe care o am.
O sa mai merg peste 2 sapt pt eco. Abia astept sa-mi vad fata.
Acu' zice dr sa ma duc la hematologie la Coltea ca sa stau eu linistita ca sunt ok(cu coagularea asta). Dar nu mai am chef de drumuri...m-am saturat dupa cate drumuri am facut la Fundeni Mi-a zis sa iau in continuare Aspenter...cu toate ca pe pospesct scrie ca nu e indicat in trim 3. Am o stare aiurea...parca-s a nimanui Iar analize...alti dr...alte pareri...alte tratamente...si parca vad ca nu am nimic
Ufff m-am plans si eu un pic...

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Seara buna!

Fetelor, imi cer scuze ca nu am dat semne de viata dar nu prea ma simt bine, din cauza racelii...asa ca azi am stat in pat...si v-am citit, dar nu am avut chef sa scriu nimic pentru ca nu am avut nimic interesant de povestit! Bebele se misca la fel ca intotdeauna, ceea ce ma bucura tare mult! Eu am bagat la greu supica de pui, facuta de sot(care a facut si pe draku`n patru sa se revanseze pentru ca m-a suparat ieri), si ceai de lamaie...si raceala se pare ca a mai stgnat...dar inca am nasul infundat. Am citit mesajele voastre ale tuturor! Ma bucur ca Simina a tinut-o pe Maya in brate...

Va pupacesc pe toate cele care scriu aici, si in special pe Shtephy, RamoC,Kreliutza, Ramonik,Ancutza, Monis, AndreCluj, Raluci, betty,pirelia,rgagapie, ralia, ionelamaria, laurairina,floricik, lorelix,lylyana, laurag,katy,simonette

Le mai astept cu vesti, atunci cand vor putea si vor avea timp pe: Simina, Miany, Lumi si RamoD

Lavi, 36+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 4saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

RamonaC, ce mult imi place semnatura ta, 37+, stiu ca te grabesti dar mie mi-ar placea sa te vad si la 39+ si apoi cu BB maricel si sanatos, sa uiti toate grijile de acum ceva timp.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

gata fetele am stat destul pe scaun ma duc sa iau o pozitie de orizontal ca dupa aceea tre sa ies sa ma duc cu Andrei la medic.maine ma duc la cntrolul de rutina.si am sa vb si cu doctorita ce parere are despre ceea ce e cu mine cu sangele.bun poate mai revin mai tarziu

Alexandra 35 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am iesit si noi aproape o ora afara ca nu mai era chip sa ma inteleg cu Stefita,vroia la zapada.Doamne ,e cumplit de frig.Asta dupa ce vineri eram in tricou cu maneca scurta si Stefi in rochita de vara.Sper sa mai avem cateva zile frumoase de toamna.

Imi pare bine RamonaC sa te vad pe aici,iti cam duc dorul de vreo 2 zile.Acum am inteles cu ce erai ocupata aseara.Nu trage soacra cu urechea pe la usa sau cu paharul prin perete?
Numele ce le-am scris eu nu sunt in ordinea preferintelor,chiar nu exista vreo ordine.Deci nici la voi nu e batut in cuie numele?

Ancutza da,e dragut Edi

Krelia mersic.

Betty imi pare rau de intamplarea ta cu ecografista,sper sa gasesti o solutie si vei avea cu cine sa il lasi pe Mario .Deci nu te simti mai bine,durerile continua.

Magda mi-i si inchipui pe ai tai raraiti strgandu-l pe Rares

Doris spor la curatenie .

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Ne-am intors si noi de la dr. Am facut culturi din col si acum o sa astept rezultatul. Nu cred sa iasa ceva rau pt ca nu am simtit nimic ciudat pe acolo toata sarcina. Oricum...naspa pe capra aia.
Mi-a dat sa iau fier pt anemia pe care o am.
O sa mai merg peste 2 sapt pt eco. Abia astept sa-mi vad fata.
Acu' zice dr sa ma duc la hematologie la Coltea ca sa stau eu linistita ca sunt ok(cu coagularea asta). Dar nu mai am chef de drumuri...m-am saturat dupa cate drumuri am facut la Fundeni Mi-a zis sa iau in continuare Aspenter...cu toate ca pe pospesct scrie ca nu e indicat in trim 3. Am o stare aiurea...parca-s a nimanui Iar analize...alti dr...alte pareri...alte tratamente...si parca vad ca nu am nimic
Ufff m-am plans si eu un pic...
32+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Dragutza, acuma si tu? . Uite de la mine de alea galbene si frumoase .
Hai ca la Coltea e mai frumos de ajuns... e in centru nu pe camp ca odiosul ala de Fundeni. De aspenter nu stiu ce sa zic ca deloc nu ma pricep dar tot dr cred ca stie cel mai bine...
Si niste in completare

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

krelia sa stii ca am fost ok cu utrog oral...
dar nici nu am luat mult, cred ca numai vreo luna si luam 4 cps pe zi, dimi pranz si 2 seara.
mi le-a dat prin luna a 3 a cand a inceput sa creasca uterul mai mult si simteam ceva intepaturi...

34 bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

RamonaC, ce mult imi place semnatura ta, 37+, stiu ca te grabesti dar mie mi-ar placea sa te vad si la 39+ si apoi cu BB maricel si sanatos, sa uiti toate grijile de acum ceva timp.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Si mie parca mi-ar placea, dar nu stiu ce e cu nerabdarea asta pe capul meu...zici ca is fata mare la maritat si parca vad ca atunci cand or incepe durerile alea maaaari...o sa urlu prin spital ca eu nu mai vreau sa nasc .
Oricum sunt super multumita si recunoascatoare pt acest 37+4!
Si toate fetele de aici de pe forum au contribuit enorm la semnatura mea, ca mi-ar ridicat moralul de fiecare data.
Cred ca o sa ajung si la 39+ si o sa fac si eu galerie fetelor cu programarile .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput