Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu raportez pana acum o seara de cosmar....efectiv m-am dus la pipi de la ora 10 pana acum de 10 ori....si burta mi-o simt f grea, tare, nici macar pernele nu ma mai ajuta, iar bebe esta asa de miscaret cum nu a fost niciodata.....asa imi trebuie, daca azi m-am dar viteaza si m-am dus pe santier la casa si mi-am petrecut pe acolo in jur de 2 ore in picioare

Iar la capitolul suspecta ma las pagubasa...al meu sot e speriat de bombe

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

RamonaC, ai dreptate cu Rares si raraitii mei, nu ma gandisem ca si chiar el poate fi rarait... dar alt nume nu mi se pare dragut si tati nu vine cu nici o idee... ca nu pot numi idee sa dea copilului EXACT numele lui... va dati seama cum era daca se mai facea armata sa il cheme pe baiat Liviu-Cristian Liviu-Cristian...
Eu vreau ca si la Iarina un nume deosebit, cand il strig sa nu imi raspunda inca 3-4 copii... Gasisem Etian dar m-a intrebat o prietena: pai si chiar ai de gand sa il strigi Etian?... si are dreptate... parca la baiat nu prea merg numele "altfel" Numele Rares desi e intalnit la noi in zona nu e chiar asa frecvent ca si Cristi, Andrei, Razvan, Claudiu samd
Mai am 2 luni, poate mai apare ceva intre timp, daca nu... o avea norocul sa semene cu mine si a nu fie rarait sau peltic.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Katy am rosit...merci frumos....tare ma mai mandresc cu roscovanul meu...de fapt nu-i roscovan...e blond coniac

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Desi m-ai pus pe ganduri bine de tot: nu vreau sa-l intrebe copii: cum te cheama? si el: Rrrrarrresh...vai de mine...
Si pe Iarina o intreaba: cum te chema? si ea: Iarrrina... si ei: cum? Alina?!, sau cel mai adesea nu inteleg defel ce spune ea. Si saracul copil ma intreaba: mami, de ce nu mi-a spus: "ce nume frumos...", ce sa spuna daca nu l-au inteles si oricum nu au auzit in viata lor de Iarina...

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

betty, credeam ca sunt ca de obicei singura la ora asta, eu dorm in 2 reprize noaptea ca iau pauza de masa si astept sa imi treaca gandurile "vesele": aoleu, nasc prematur, aoleu are greutate mica BB samd, prostii de gravida pe care desi le ocolesc ziua nu-mai dau pace noaptea.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Desi m-ai pus pe ganduri bine de tot: nu vreau sa-l intrebe copii: cum te cheama? si el: Rrrrarrresh...vai de mine...
Si pe Iarina o intreaba: cum te chema? si ea: Iarrrina... si ei: cum? Alina?!, sau cel mai adesea nu inteleg defel ce spune ea. Si saracul copil ma intreaba: mami, de ce nu mi-a spus: "ce nume frumos...", ce sa spuna daca nu l-au inteles si oricum nu au auzit in viata lor de Iarina...

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

uff saracutza, dar e f frumos sa ai un nume mai rar...si al meu pe vremea cand eram eu copil era considerat un nume rar (acum deja ma enervez cand il aud prin alta parte) si deja cand eram mai maricica eram f mandra de numele meu

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

si sa nu uitam: aoleu, cum o fi sa ai baiat, ca eu sunt invatata cu fetele...
Si abia au inceput sa isi faca de cap hormonii din ultimul trimestru...

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

133

Mergi la inceput