Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

buna seara

vin si eu incetisor din urma...nu esti dusa rau , asa sunt si eu sa stii, sper sa nu ma mai razgandesc pana nasc pt ca si asa ne-a luat o vesnicie pana sa ajungem la un consens

nu stiu ce au mai "votat" fetele , mie imi plac Tudor , Raul , Ianis

buna seara
ma bucur ca ai aparut ,astazi lipsesc multe fete si nu imi place,sper ca sunt bine toate.
multumesc de parere

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Camy eu am pus 20kg pana acum.

, stau in umbra si citesc.

Doris 33+ Matteo ......

poze

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Monis,Iarina s-a nascut la 40 de saptamani cu 2,900...e adevarat ca am avut burta f. mica; acum o am mai mare de la 6 luni fata de cat era in 9 luni data trecuta...
Dar tu mai ai timp sa faci BB mare, eu zic ca e bine acum si va creste in urmatoarele saptamani.
pe burtici

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

FDANIELA- Deci suntem cam tot pe acolo amandoua cu sarcina pe saptamani Si daaaa..trece extrem de greu timpul...Normal k important e sa fie bebeii sanatosi...insa cu cat stau mai mult in burtica cu atat mai bine. si trebuie sa trecem neaparat de 36 sapt...Ufff...sa treaca mai repede timpuuuul...si sa ajungem la 38 sapt fara pb Dar hai ca maine e deja joi...ce mai e? Hihi...ma incurajez singura 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - la faza cu numele, cu cat suntem mai pretentiosi, cu atat ne complicam mai mult si mai greu o sa fie... asa si noi la inceput nu ne puteam pune de acord, al meu nu agrea aproape deloc Ruxandra, insa pana la urma s-a dat pe brazda. daca era sa nu accepte niciodata varianta mea, as fi mers pe un nume foarte simplu, comun, cum ar fi Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

acum caut pe net reteta pt. salam de biscuiti, am de gand sa fac si eu zilele urmatoare...
pana acum m-am delectat cu halva cu cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA
Cory_B eu fac 36 de saptamani duminica ..uff ce greu trece timpul ....important e sa fie bebelusii bine 35+ cu Paula Gabriela
Fetelor, noi va tinem pumnii sa dospiti bine bine pana la termen, da? Mult curaj si multa rabdare. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

da, suntem aproape ..cred ca trece timpul asa de greu pt ca nu prea avem ocupatie , cum trebuie sa stam mult in pat nu putem face mare lucru singura mea ocupatie e sa imi gasesc cate o pozitie comoda in care sa suport mai bine durerile de rinichi , spate , acid ..toate minunatiile sarcinii..dar pana la urma ma gandesc ca sunt femei care au probleme mai grave , care chiar se pot plange ..si atunci ma prinde putin rusinea si incerc sa nu ma mai plang si sa am rabdare

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

FDANIELA- Deci suntem cam tot pe acolo amandoua cu sarcina pe saptamani Si daaaa..trece extrem de greu timpul...Normal k important e sa fie bebeii sanatosi...insa cu cat stau mai mult in burtica cu atat mai bine. si trebuie sa trecem neaparat de 36 sapt...Ufff...sa treaca mai repede timpuuuul...si sa ajungem la 38 sapt fara pb Dar hai ca maine e deja joi...ce mai e?
Hihi...ma incurajez singura

35+

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

stephy....Rares, Raul, David, Tudor...

monis, e rezervata pt Rares, dar...daca el va imparti ziua cu prietenul lui de joaca...nicidecum sa se supere

simina, super veste pentru Maya!

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Andrecluj multumim de incurajari chiar prind bine si noi va dorim multa sanatate si sarcina la termen

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput