Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 12
magdaz_ina spune:
Asa e, Roxyali, cei mici cresc f. repede; Iarina desi nascuta la 2,900 intr-o luna nu mai incapea in bady care ii venea initial mare...
Si eu acum nu prea am luat in greutate, de o saptamana jumate imi e frica sa ma mai cantaresc sa nu constat iarasi ca tot asa sunt... ma consolez insa ca am burtica mare, sper sa nu fie doar lichid, BB la 28 de saptamani avea 1,200, era in grafic...
Mama mea a nascut un copil de 2,700-2,900 si altul de 3,300-3,500, daca o fi genetic mai trag si eu sperante...
Soacra are 2 copii nascuti la maxim 2,700, gene d-astea nu vreau...
Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FDANIELA Andrecluj multumim de incurajari chiar prind bine si noi va dorim multa sanatate si sarcina la termen 35+ cu Paula Gabriela |
shtephy spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 , stau in umbra si citesc. |
Statul la umbra pe termen lung nu face bine
Ce mai faci?Cum te mai simti?
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
ali762000 spune:
FETELOR mie dr mi-a spus ca bebelusul ia in greutate foarte mult in ultimele 2 luni. Asa ca nu va mai faceti probleme ca o sa fie bine, o sa creasca mari si sanatosi.
Am si eu o intrebare , voi aveti arsuri? Simt cateodata ca parca imi arde stomacul si esofagul.
ALI
magdaz_ina spune:
Shtephy, ce sa mai zic de nume de baietel... am cautat si eu pana m-am hotarat la Rares, nu mi se pare chiar perfect dar nici alta varianta nu am gasit...apoi sa constat sa sotiorului i se pare ca nu intra in discutie...
Nu am mai insistat si sper sa il declare Liviu-Rares cum vreau eu, el nici alta propunere decat propriul nume (Liviu-Cristian) nu are... lui ii zice lumea Cristi si eu nu vreau deloc, chiar asa, nu mai sunt nume pe lume...
In fine, nici prima data nu a fost de acord cu Iarina (lui ii place Ana) dar totusi a declarat BB Iarina Anamaria, cum am vrut eu...
Nu zic nimic, acum ar fi si dreptul lui sa aleaga, sper sa fie totusi cum vreau eu...
Stiu cum a fost data trecuta cand m-am suit pe masa de operatii si m-a intrebat asistenta cum o va chema pe fetita si eu am spus ca nu stiu, nu s-a hotarat sotul... iar pe bratarile din maternitate au scris Cezarina (de la cezariana) de m-a intrebat o alta proaspata mamica daca eu chiar asa nume ii dau copilului...
Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006
Ramonika spune:
citat din mesajul lui ali762000 Am si eu o intrebare , voi aveti arsuri? Simt cateodata ca parca imi arde stomacul si esofagul. ALI |
avem, avem. eu am ocazional, nu mereu. cica e voie Dicarbocalm, Rennie.
magdaz_ina spune:
A... am uitat sa spun ce ar fi in neregula cu Rares... sotiorul e putin rarait iar Iarina putin raraita (ca sotiorul), putin peltica (ca surioara) asa ca nu stiu cum or pronunta ei Rares... dar mie mi s-a pus pata pe Rares, nu mai caut, poate doar daca pica din cer alta varianta...
Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006
Ancutza_Bro spune:
in legatura cu nume de baietei, noua ne-ar fi placut Eduard , si l-am fi alintat Edy
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui ali762000 Am si eu o intrebare , voi aveti arsuri? Simt cateodata ca parca imi arde stomacul si esofagul. ALI |
eu termin o cutie de Rennie in maxim o saptamana , seara ma arde rau pe esofag si de cateva zile s-a accentuat durerea de ma trezesc noaptea din somn si pana nu iau pastila nu pot adormi la loc
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!