Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Intru si eu sa salut toate burticile, mamicile si bebelusii.Dupa cateva zile de experimentat tot felul de senzatii, dureri care probabil sunt normale la aceasta varsta a sarcinii si pe care eu nu am stiut cum sa le abordez, am stat numai in pat. Ma rog sa mai duc sarcina macar o saptamana si ma declar multumita. Maine avem control, sa vedem ce zice d-na dr.In rest dureri la greu de falange (sindromul de tunel carpian)insomnii si emotii.Ma apuca frica atunci cand ma gandesc la nastere(cum o fi ea naturala sau cezariana) dar sunt asa de curioasa sa-l vad pe piscotel ca parca nimic nu mai conteaza.Pup toate burticile
Te pupam si noi si sa vii maine cu vesti bune, da? 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Multumesc fetelor pentru idei.
Mai astept si alte pareri si nu neaparat din lista mea.Saru`mana.

Monis poate o mai sun maine pe Lumi,daca nu apare ea intre timp .

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Intru si eu sa salut toate burticile, mamicile si bebelusii.
Dupa cateva zile de experimentat tot felul de senzatii, dureri care probabil sunt normale la aceasta varsta a sarcinii si pe care eu nu am stiut cum sa le abordez, am stat numai in pat. Ma rog sa mai duc sarcina macar o saptamana si ma declar multumita. Maine avem control, sa vedem ce zice d-na dr.
In rest dureri la greu de falange (sindromul de tunel carpian)insomnii si emotii.
Ma apuca frica atunci cand ma gandesc la nastere(cum o fi ea naturala sau cezariana) dar sunt asa de curioasa sa-l vad pe piscotel ca parca nimic nu mai conteaza.
Pup toate burticile

Te pupam si noi si sa vii maine cu vesti bune, da?

32+ Chiara Ada

Sper sa am vesti bune

36 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
monis - nu-s prea sociabila zilele astea, insa poate in curand scot si umerii la inaintare, nu numai capul...

Ce ma bag azi in discutii. Na, dar noua ne place de tine sa cand nu esti sociabila.

32+ Chiara Ada

Si mie,si mie

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
monis - nu-s prea sociabila zilele astea, insa poate in curand scot si umerii la inaintare, nu numai capul...

Ce ma bag azi in discutii. Na, dar noua ne place de tine sa cand nu esti sociabila.

32+ Chiara Ada

sar'na.
mai facem si noi cu randul, mai nasol ar fi sa ne apuce pe toate odata...

au dreptate fetele ca sunt cam multe deprimate pe aici. insa unele lucruri care se intampla nu tin de noi. important e sa depasim momentul si sa mergem mai departe. si asta si cu ajutorul prietenilor, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - mie-mi tare-mi mai place cand se baga oricine in discutie!! nu-mi place cand se sta pe margine

Ramonika - eu imi fac mie si alui meu ca nu suntem capabili sa ne hotaram... Filip e varianta agreata de 2-3 luni dar e doar in lipsa de altceva, nu ca am fi fani . Ma simt atat de vinovata ca nu sunt apta de mai mult... In plus si maica-mea si soacra-mea au fost extrem de dezamagite cand ne-au auzit... dar ce sa facem... tot mai trag speranta ca vom fi iluminati pana atunci. Sau macar atunci .

Mani_bani - exact asa si eu cu toate durerile. Am vb azi cu dr si a zis ca de acum toate sunt normale. Ura si la mai mare, ce sa zic. Dar cu toate astea eu mai vreauuuuu... oricat de curioasa as fi... parca deja mi-e dor de burtica si de linistea din jur si de relaxarea de acum... ca pot sa stau la caldurica fara sa am nimic de facut si tot ce fac e din placere nu din obligatie... parca nici destule poze cu burta nu mi-am facut, stau si ma gandesc acum ce sa mai fac pana nasc ca sa-mi amintesc cu maxima placere perioada de dinainte de .

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikamai facem si noi cu randul, mai nasol ar fi sa ne apuce pe toate odata... au dreptate fetele ca sunt cam multe deprimate pe aici. insa unele lucruri care se intampla nu tin de noi. important e sa depasim momentul si sa mergem mai departe. si asta si cu ajutorul prietenilor, nu?
Putem face si fifty fifty. Inteleg perfect ce spui, asa ca nici nu am cu ce sa te consolez, ca trece, ca mai e putin, ca alea. Important e sa revii intr-o zi printre noi, ca ne lipsesti si tu trebuie sa stii asta. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Nu ne putem decide deloc, consortul nici nu isi mai bate capul.
De doua zile imi storc creierii rau cu asta si caut nume de baietei pe net si pe forumuri.
Imi place mult David poate chiar David Andreas dar mi se pare ca il aud foarte des.Mai imi plac acum Ianis,Raul,Rares ,Remus,Dragos ,Sebastian, Iustin sau Iustinian,Eric,Patrick ,Tudor.
Dar nu stiu,nu ma pot opri la unul.Ma razgandesc foarte usor,uneori si inainte de a'i cere parerea lui barbati'miu.
Sunt dusa rau sau mai degraba.
Poate ma mai ajutati voi cu prenume preferate pliiiiiiiiiizzzz

buna seara

vin si eu incetisor din urma...nu esti dusa rau , asa sunt si eu sa stii, sper sa nu ma mai razgandesc pana nasc pt ca si asa ne-a luat o vesnicie pana sa ajungem la un consens

nu stiu ce au mai "votat" fetele , mie imi plac Tudor , Raul , Ianis

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

FDANIELA-clar trecem noi si peste asta Are grija Doamne Doamne. Ideea e sa trecem cu bine si de saptamana asta. Tu cand faci 36 sapt pline? eu marti. Mai e ceva...dar stau cuminteeeeeeeeee

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA
Cory_B tare mi-am batut si eu capul daca sunt contractii sau nu ..cel mai bine am vazut cand am fost la monitorizare ..acolo se vedea clar ca aveam contractie asa ca am reusit sa imi dau seama care era o contractie ..trecem noi si peste astea 35+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Cory_B eu fac 36 de saptamani duminica ..uff ce greu trece timpul ....important e sa fie bebelusii bine

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput