Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyImi place mult David poate chiar David Andreas dar mi se pare ca il aud foarte des.Mai imi plac acum Ianis,Raul,Rares ,Remus,Dragos ,Sebastian, Iustin sau Iustinian,Eric,Patrick ,Tudor.Dar nu stiu,nu ma pot opri la unul.Ma razgandesc foarte usor,uneori si inainte de a'i cere parerea lui barbati'miu.Sunt dusa rau sau mai degraba.Poate ma mai ajutati voi cu prenume preferate pliiiiiiiiiizzzz
Tudor, Tudor, Tudor, Tudor, Tudor, Ianis, Patrick 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

FDANIELA - deja contractii? si eu am avut dar f mici si neregulate, acolo jos..cam ca la ciclu. cica asa incep. Abia sapt viitoare merg la control dar am vb cu dr mea si mi-a zis sa stau linistita, cuminte. Asa ca de 3 zile stau in patutz La tine cum se manifesta?Pupici si stai cuminte

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA
daca as fi as fi avut baiat cred ca i puneam Manuel Sebastian ..imi place 35+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze - dar ce spui tu acolo cu greutatile

Krelia - 1.11 e f bine, dar e data, nu e a lui Rares?

Tiusca - 1 pentru tine si pt spiritul tau, sa te tina pozitiva . O sa scriu spitalul in prima pagina, ca sa fie acolo, ca am verificat inainte sa intreb si nu e scris... sunt sigura ca ai mai spus dar evident vorba volant...

Chiar asa, pentru epi iti tb sa ai facute analizele de coagulare ts/tc-urile si toate celelalte, corect? hmmm, data viitoare intreb daca nu-mi face si mie, ca odata parca vad ca ma apuca plecatul acasa in timpul travaliului de la durere si ma conving aia sa mai raman doar cu anestezie... Sau poate a intrebat cineva la Filantropia... se fac pe moment analizele astea?!?!

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Cory_b in ultima saptamana chiar m avut multe contractii , se intaraste tare burta si ma doare tot mijlocul burta , spatele seamana cu durerile de la ciclu..nu putem decat sa stam cuminti ..si in caz ca ai contractii foarte dese mai bine mergi la urgente ..eu am fost m-au monitorizat, intradevar erau contractii dar nu erau regulate

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Zuza_zuzi - patesc in fiecare dimineata asta de vreo 3 saptamani. Imi mai revin peste zi, dar ai vazut ca e de la retentia de lichide... mai toata lumea "poseda"... mai e putin... hang on

Simina - ce ma bucur pentru fetita!!!!!!!!! Abia astept sa aud ca ai plecat cu ea acasa . Facem mare petrecere atunci cu siguranta.

Shtephy - pentru mesajer... daca tot te-ai apucat, de Lumi nu stii nika?

Roxyaly - sarumana mult de tot... hahaha ce va fac eu, sa vedeti numa'!, din alaptat va fac la greutate

Fdaniela - te asteptam cu vesti de la vizita

Iote cap de Ramonika. Ce faci, nu te arati mai mult?!?! Ca si Lacramioara

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

FDANIELA-eu am avut doar niste mici intepaturi jos...burta nu m-a durut. Iar intepaturile au fost neregulate si rare. Iau No-Spa si stau in pat oricum.

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA
Cory_b in ultima saptamana chiar m avut multe contractii , se intaraste tare burta si ma doare tot mijlocul burta , spatele seamana cu durerile de la ciclu..nu putem decat sa stam cuminti ..si in caz ca ai contractii foarte dese mai bine mergi la urgente ..eu am fost m-au monitorizat, intradevar erau contractii dar nu erau regulate 35+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

shtephy - din cele mentionate imi plac Sebastian si Eric. Patrick imi suna cam... strain... imi place si Octavian (desi n-ai zis).
desi probabil daca aveam baiat, nu mi-ar mai fi placut nici unul din cele de mai sus si as fi cautat altceva...

monis - nu-s prea sociabila zilele astea, insa poate in curand scot si umerii la inaintare, nu numai capul...

valabil si pt. tine faza cu numele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Cory_B tare mi-am batut si eu capul daca sunt contractii sau nu ..cel mai bine am vazut cand am fost la monitorizare ..acolo se vedea clar ca aveam contractie asa ca am reusit sa imi dau seama care era o contractie ..trecem noi si peste astea

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikamonis - nu-s prea sociabila zilele astea, insa poate in curand scot si umerii la inaintare, nu numai capul...
Ce ma bag azi in discutii. Na, dar noua ne place de tine sa cand nu esti sociabila. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Intru si eu sa salut toate burticile, mamicile si bebelusii.
Dupa cateva zile de experimentat tot felul de senzatii, dureri care probabil sunt normale la aceasta varsta a sarcinii si pe care eu nu am stiut cum sa le abordez, am stat numai in pat. Ma rog sa mai duc sarcina macar o saptamana si ma declar multumita. Maine avem control, sa vedem ce zice d-na dr.
In rest dureri la greu de falange (sindromul de tunel carpian)insomnii si emotii.
Ma apuca frica atunci cand ma gandesc la nastere(cum o fi ea naturala sau cezariana) dar sunt asa de curioasa sa-l vad pe piscotel ca parca nimic nu mai conteaza.
Pup toate burticile

36 + Vlad

Mergi la inceput