Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 25
shasa spune:
MONICA, si Petru are 2 nume dar al 2-lea nume este primit la botez. Poti sa il treci in listuta daca vrei. Este Simon! Te pup
De fapt va pup pe toate si ma duc si eu la somn. Predau stafeta celei care va intra prima maine dimineata
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
Pisik06 spune:
Pup fetele!
Ma mai primiti? Macar pt ca am stat pana la ora asta sa recuperez 2 capitole
.
Nu scriu mult, ca sunt praf de somn. Va zic doar ca am fost "rapita" de sot, intr-o escapada de aniversare a 3 ani de casatorie
. Au fost 2 zile si 2 nopti fara bebe, mi-au prins bine, dar a fost tare greu. Intai l-am urat pe sot, dupa care mi-a trecut si l-am iubit![]()
La noutati raportam incisivii de sus
Fug la nani si ne conversam maine
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
si eu..si eu..fac asta de la nastere

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Alina-te-am scapat de te-ai dus la culcare, nu-i nimic citesti maine poate: eu ii pun 2 linguri de faina de orea zau de porumb si tapioca in 150 ml de zeama e legume(un cartof, un morcov si un dovlecel), adaug carnita praf etc etc...am mai scris o data. ![]() |
Aha ms. eu ii pun 1-2masuri la 200ml piure de legume+branzica(eu blenduiesc toate legumele pe are le fierb -morcov, patrunjel, telina, pastai, rosii, ardei, dovlecel, ceapa, cartof - vreau sa mai adaug, mazare, brocoli, conopida si separat spanac si de azi + carnita
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
denisamada spune:
Buna dimineata! 
Noi am reusit astazi primii pasi de-a busilea!

Cred ca e de la oushorul de ieri. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 petra - bune ideea. am si eu popandaii dinashtia de la ikea. diseara ne imprietenim. si asa suntem doar noi doi in ditamai patul,putem adopta un popandau ayla - nici eu nu cred ca scap de nebunia asta nici la bb 2. e groaznic la curte cu mizeria dupa podele. sus e ok dar la parter . kea - si eu detin piticul acesta. or fi fratzi piticii nostrii??? dar ma gandeam ca la o masa...na. nu are ce sa fie asa grav. taica-miu(mare tehnician si fizician alina - eu carne iau de la cineva de la tara. o tai bucatele mic si o congelez(pediatra nu a fost chiar de acord dar tot ea a zis ca nu prea am alta varianata...ca doar nu taie nimeni cate un pui in fiecare zi pt mine...pt 20gr de carne) ![]() 25 martie 2009 |
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
si eu..si eu..fac asta de la nastere ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
dragutzelor, TERMOSUL e sfant!la ce va chinuiti?
apa fiarta si racita pana cand doriti sa fie laptele de cald, Ariana be asi al temp camerei...
si uite asa si noapte biberonule gata tot in 2 minute, ca ziua,

Ariana-Maria
petrean spune:
dar nu ma chinui deloc..am apa calda..la fel ca tine in termos![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
KEA eu (cand este nevoie) ma duc la bucatarie si ii incalzesc apa la microunde pun masurile de lapte si amestec in drum spre dormitor. Mie mi se pare mai complicat cu termos....ca trebuie sa fie la o anumita temperatura iar apa se poate raci (cum ai si patit). Nu stiu daca ti-am fost de folos dar eu asa procedez si mi se pare deja simplu. ![]() Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
sorry dar nu sunt de acord cu Microundele, nici insarcinata nu mi-am incalzit nimik, gatit, decongelat la microunde, d-apoi la bb, si pana intr-un an, exclus.
De ce e complikat cu termos? completezi mereu apa aproape de fierbinte si n-o dai in bara, eu asa ma descurc de cand cu formula si n-am aptit nimik grav.
acum fiecare alege.

Ariana-Maria

.