Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICA, si Petru are 2 nume dar al 2-lea nume este primit la botez. Poti sa il treci in listuta daca vrei. Este Simon! Te pup
De fapt va pup pe toate si ma duc si eu la somn. Predau stafeta celei care va intra prima maine dimineata

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pup fetele!

Ma mai primiti? Macar pt ca am stat pana la ora asta sa recuperez 2 capitole.

Nu scriu mult, ca sunt praf de somn. Va zic doar ca am fost "rapita" de sot, intr-o escapada de aniversare a 3 ani de casatorie. Au fost 2 zile si 2 nopti fara bebe, mi-au prins bine, dar a fost tare greu. Intai l-am urat pe sot, dupa care mi-a trecut si l-am iubit

La noutati raportam incisivii de sus

Fug la nani si ne conversam maine

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

u mi-am luat un incalzitor de biberoane fix pt problema asta ca si eu eram la fel. in plus cu ochii in gura nu prea vedem semnele alea pe biberon. il pun de seara in incalzitor(biberonul doar cu apa),pun apa in incalzitor(7ml) si cand da semne apas butonul. piuie aparatul, adaug laptele praf si gata
Citat:
citat din mesajul lui Kea

Deci s-a intors Gina pana la urma!

Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui?

Keutu cheliutu 5 luni

25 martie 2009

si eu..si eu..fac asta de la nastere

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Alina-te-am scapat de te-ai dus la culcare, nu-i nimic citesti maine poate: eu ii pun 2 linguri de faina de orea zau de porumb si tapioca in 150 ml de zeama e legume(un cartof, un morcov si un dovlecel), adaug carnita praf etc etc...am mai scris o data.

Aha ms. eu ii pun 1-2masuri la 200ml piure de legume+branzica(eu blenduiesc toate legumele pe are le fierb -morcov, patrunjel, telina, pastai, rosii, ardei, dovlecel, ceapa, cartof - vreau sa mai adaug, mazare, brocoli, conopida si separat spanac si de azi + carnita)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!
Noi am reusit astazi primii pasi de-a busilea!

Cred ca e de la oushorul de ieri.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

petra - bune ideea. am si eu popandaii dinashtia de la ikea. diseara ne imprietenim. si asa suntem doar noi doi in ditamai patul,putem adopta un popandau

ayla - nici eu nu cred ca scap de nebunia asta nici la bb 2. e groaznic la curte cu mizeria dupa podele. sus e ok dar la parter.

kea - si eu detin piticul acesta. or fi fratzi piticii nostrii??? dar ma gandeam ca la o masa...na. nu are ce sa fie asa grav. taica-miu(mare tehnician si fizician)mi-a explicat clar ca nu se intampla nici un fenomen periculos cu moleculele de hidrogen si oxigen...dar totam o retinere. nu mai bine cauti o scula ca a mea. sau fa cu incalzitorul tau o mie de probe pana gasesti temperatura potrivita. cat despre granule,cine a zis ca trebuie sa dispara toate toate? la mine mereu au ramas nishte chestii ciudate pe peretii biberonului si nici macar nu mi-am pus problema ca ar fi ceva nashpa.

alina - eu carne iau de la cineva de la tara. o tai bucatele mic si o congelez(pediatra nu a fost chiar de acord dar tot ea a zis ca nu prea am alta varianata...ca doar nu taie nimeni cate un pui in fiecare zi pt mine...pt 20gr de carne)

25 martie 2009

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

u mi-am luat un incalzitor de biberoane fix pt problema asta ca si eu eram la fel. in plus cu ochii in gura nu prea vedem semnele alea pe biberon. il pun de seara in incalzitor(biberonul doar cu apa),pun apa in incalzitor(7ml) si cand da semne apas butonul. piuie aparatul, adaug laptele praf si gata
Citat:

Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui?

Keutu cheliutu 5 luni

25 martie 2009

si eu..si eu..fac asta de la nastere

Andrei Luca -15.12.2006

dragutzelor, TERMOSUL e sfant!la ce va chinuiti?
apa fiarta si racita pana cand doriti sa fie laptele de cald, Ariana be asi al temp camerei...
si uite asa si noapte biberonule gata tot in 2 minute, ca ziua,

Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

dar nu ma chinui deloc..am apa calda..la fel ca tine in termos

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:

Keutu cheliutu 5 luni

KEA eu (cand este nevoie) ma duc la bucatarie si ii incalzesc apa la microunde pun masurile de lapte si amestec in drum spre dormitor. Mie mi se pare mai complicat cu termos....ca trebuie sa fie la o anumita temperatura iar apa se poate raci (cum ai si patit). Nu stiu daca ti-am fost de folos dar eu asa procedez si mi se pare deja simplu.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

sorry dar nu sunt de acord cu Microundele, nici insarcinata nu mi-am incalzit nimik, gatit, decongelat la microunde, d-apoi la bb, si pana intr-un an, exclus.
De ce e complikat cu termos? completezi mereu apa aproape de fierbinte si n-o dai in bara, eu asa ma descurc de cand cu formula si n-am aptit nimik grav.
acum fiecare alege.

Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

deschid capitol nou.
Dodo-pui

Mergi la inceput