Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 24
PetraTudor spune:
Eu fug la nani. Cu bebe si cei trei popandai - Aris daca ai mai multi, i-ai pe toti si fa-i o cazemata 
Insa inainte sa plec, un
mare tuturor mamicilor.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Maaaai, voi cite mitze ati inteles ca am?? La bloc is fix 2 numa ca mai sint la bunica vo 7... Eu am fost mereu de parere ca prezenta unui animal e benefica, respectind fireste regulile de igiena. |
Eu intelesesem ca-s mai multe.
(e 23:58)Macar motanul bolnavior, nu-l condamna.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
PetraTudor spune:
Olga, ce sa faca, numai nazbatii. Un sfat: odihneste-te cat se mai poate, ca de cum isi dau drumul la mers de-a busilea&ridicat in picioare incepe distractia 
![]()
Ziceai ca a cazut David cu balansoarul? La fel am patit-o si noi la 4 luni, cu un balansoar identic cu al tau. Nu l-am mai folosit de atunci. Pooop sa-ti treaca sperietura!
Ca vorbeati de animalute&bebei: pe mine ma bate gandul sa-mi iau un catel, Bogdan si-a dat drumul la mers de-a busilea cand am fost la tara si a dat de o pisica. Cum spunea Pisigri, e greu cu pisicile pentru ca iau nisip din litiera pe picioruse, lasa par, vor sa intre exact unde nu au voie - stiu din experienta, dar un catel ma gandesc ca nu mi-ar da multa bataie de cap...
A, Olga, ti-am vazut albumul foto - esti extrem de frumoasa la prezentare - ca sa nu spun ca arati minunat in costum de baie, acum, ca mamica. La voi la nunta a cantat Andreea Banica? Are si ea un bebe, nu?
Ce continuitate am avut in acest mesaj ![]()
![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 inca o intrebare(am pus cam multe azi) la voi cum a venit mosh craciun dupa nashtere? regulat ca inainte? ca la mine a venit primul pe 5sept si de atunci nici urma de el unde umbla??? |
Al meu vine regulat-regulat, cu toata alaptarea. A venit la 8sapt dupa nastere, apoi lunar... pana aseara...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Olga, ce sa faca, numai nazbatii. Un sfat: odihneste-te cat se mai poate, ca de cum isi dau drumul la mers de-a busilea&ridicat in picioare incepe distractia ![]() Ziceai ca a cazut David cu balansoarul? La fel am patit-o si noi la 4 luni, cu un balansoar identic cu al tau. Nu l-am mai folosit de atunci. Pooop sa-ti treaca sperietura! Ca vorbeati de animalute&bebei: pe mine ma bate gandul sa-mi iau un catel, Bogdan si-a dat drumul la mers de-a busilea cand am fost la tara si a dat de o pisica. Cum spunea Pisigri, e greu cu pisicile pentru ca iau nisip din litiera pe picioruse, lasa par, vor sa intre exact unde nu au voie - stiu din experienta, dar un catel ma gandesc ca nu mi-ar da multa bataie de cap... A, Olga, ti-am vazut albumul foto - esti extrem de frumoasa la prezentare - ca sa nu spun ca arati minunat in costum de baie, acum, ca mamica. La voi la nunta a cantat Andreea Banica? Are si ea un bebe, nu? Ce continuitate am avut in acest mesaj MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
Multumesc

Atunci nu-l mai pun in balansoar caci mi-e frica. Novus si Lysbeth mai au unul la fel. Sa aveti grija mamici

Andreea are o fetita cu 2-3 sapt mai mica decat David.
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
| citat din mesajul lui Kea Deci s-a intors Gina pana la urma! Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui? ![]() Keutu cheliutu 5 luni |
KEA eu (cand este nevoie) ma duc la bucatarie si ii incalzesc apa la microunde pun masurile de lapte si amestec in drum spre dormitor. Mie mi se pare mai complicat cu termos....ca trebuie sa fie la o anumita temperatura iar apa se poate raci (cum ai si patit). Nu stiu daca ti-am fost de folos dar eu asa procedez si mi se pare deja simplu.

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui alina.n eu ma bag la somn, noapte buna ![]() petra eu daca as face asa cu apa la mine in casa sunt acum 21 grade nu cred a s-ar dizolva ok laptele praf in apa la 21grade shasa nu te-am mai vazut de mult pe aiciMami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Hai ca nu au trecut decat 24 de ore dar am cam absentat in ultimul timp pe motiv de trib bolnav
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
Fug la culcare. Shasa iti predau stafeta 
Noapte buna!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

shasa spune:
Pai tocmai am spus ca s-a intamplat dintr-o tampenie.
La Petru s-a declansat cand veneam de la toaleta si am intrat in salon; colegele mele de salon stinsesera lumina mare si au aprins doar becul ala de la oglinda. In clipa aia parca mi s-a pus o ceata pe ochi si am inceput sa plang. M-a deranjat lumina prea slaba. Deci daca e sa ai parte de depresie o faci si cu si fara motiv

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
La fel face si Petroiu meu. Si chiuie de fericire

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born

unde umbla???