Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Alina-te-am scapat de te-ai dus la culcare, nu-i nimic citesti maine poate: eu ii pun 2 linguri de faina de orea zau de porumb si tapioca in 150 ml de zeama e legume(un cartof, un morcov si un dovlecel), adaug carnita praf etc etc...am mai scris o data.

Kea-sa nu crezi ca eu sunt de acord cu microundele, dar la apa chiar nu am nici o retinere.Nu incalzesti laptele, nu incalzesti papitzele....dar apa?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Of,denisamada, asa e cum zici tu, nici io n-as putea sa ma despart de Manole...E drept ca saracu' a retrogradat extrem de mult, de unde dormea cu noi, animalu', inclusiv cand eram bortzonela si-si punea capalaul peste fatza mea de era sa ma sufoc, il pupam toata ziua, ne imbratisam...Acum bietul are canapeaua lui, da' io cred ca tanjeste dupa vremurile cand ne distram impreuna in pat, ne jucam ca nebunii...poate cand ne-om muta de la Sophiphi i-om mai face "catarul" asta El a inteles ca n-are voie in camera fetii si aproape 4 luni n-a calcat acolo dar apoi m-a vazut mai moale si mai permisiva si mai da cate o tura de control...

Si noi am inceput sa mai facem mici exceptii. Daca tuna afara, il primim pe Toto, ca vine si ne plange la usa. Ii e frik de ploaie, dar asa o incredere are in mine ca pot sa il apar de orice... Daca ar stii ce fraiera sunt. A! dar azi-noapte ma trezesc cu hrrrrrrrrr la cap, deskid oki.. si.....nu inkisesem bine usa si MottoR-ul era la capul meu.

Azi am papat galbenush! A papat TOT! Cu morcov si dovlecel.

A-propos de borcanele, nu-s fan, i-am luat doar pt cand nu eram acasa sa ii pregatesc eu. E adevarat ca am reusit sa obtinem kestii "bio" din gradina bunicilor pana acum... Cand nu s-o mai putea... om mai vedea... Om incerca atunci banane, portocale, brocolli....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu cedez...sper sa nu se piarda filmuletul...dar oricum nu mai pot de somn.
va
noapte buna

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai nu prea are cum sa fie. am comis-o doar o data prin august,dupa 20zile mi-am facut test si a iesit negativ,la alte 7zile dupa a venit si cm-ul pt prima data...de atunci lipsa la apel. intre acel contact si ziua de azi nu prea ar fi avut cum sa se intample pt ca ne-am protejat. eu stiu ca tu vrei...si eu vreau dar ideea de a venii asa repede ma sperie mult prea rau. Ayla e o dragutza,dar parca totushi ash zice pas la odiseea asta. macar sa il vad in picioare.
Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

pai Ayla daca tot nu imi vine ciclul(sunt in ziua 42) si nici nu e o dereglare inseamna ca tot cam atunci ash fi comis-o si eusi tot cu cm peste sarcinaar fi mult prea mare coincidentza si parca totushi ti-ash lasa privilegiul sa porti singura mazariche a nostra anul asta

shasa - si tu brutus??? ei la asta nu ma ashteptam. la cat de curajoasa erai tu inainte de nashtere....depresie??cine te-a suparat in elias?

25 martie 2009

Aris hai ca m-ai facut curioasa. Eu zic sa-ti iei un test si sa-mi satisfaci curiozitatea Vad ca sunt singura care a declarat ca vrea copchil, dar mi-o luati inainte. Asteptati-ma si pe mine, caci vreau si eu cu voi in odisee

Olga, mamica lui David iepurasul

25 martie 2009

"macar sa-l vad in picioare" - am ras cand am citit aceasta replica...din cate ne povestesti nu cred mai este mult pana atunci

Fetelor eu ma dau mare si tare ca vreau bebe, si intr-adevar vreau, adica vrem, dar cand o veni ziua sa aflu ca sunt insarcinata cred ca o sa ma ia si pe mine cu lesinu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna mamici!

Pun un filmulet cu mersul de-a busilea! Sper sa se deschida!

Si am sarbatorit 7 luni cu o www.flickr.com/photos/gravidutza/4014316325/" target="_blank">baita cu spuma!

si sper sa mai pot intra!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

foarte dulce puisorul tau si ce viteza are

punem si noi un filmulet sa vedeti ce mandra e Ariana http://family.webshots.com/video/3095166500103898217qMuTQW

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mababei, super piciul tau

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

niky - poti sa incerci daca vrei sa te distrezi sa ii prinzi doua carlige de rufe de manecile bluzei o sa se chinuie sa le apuce pe amandoua o data. mori de ras

olga - hmmm...sincer nu stiu. al meu nu ii face vant singur,nu isi facea nici in balansoar. David se folosea de maini sau cum? oricum spatarul e reglabil deci pozitia poate sa fie aproape identica ca in balansoar. probeaza-l intr-un magazin si dupa aia te hotarasti daca merita sau nu

25 martie 2009

David dadea simultan din picioare, si facea un avant...de ii ziceam mereu sa o lase mai usor ca-l ia radaru...

Mergi la inceput

Am vazut si eu pitici mergand de-a busilea ADORABILI!!! M-au luat emotiile..cand ma gandesc ca si al meu o sa mearga asa in curand

Aris noapte buna si te asteptam cu filmuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Pe mine a inceput sa ma framante faza cu apa incalzita la 50 gr pentru biberon

Ca mie nu mi se fac cocoloase si nu se prinde nimic de biberon...

Stiu ca in momentul in care am inceput diversificarea cu cereale de la Humana, scria de apa incalzita la 50 gr. Dar o incalzeam, faceam amestecul, lasam sa se raceasca si apoi ii dadeam, ca mi se parea prea cald amestecul.

Asta micu nu papa nimic cald, in afara de laptele de la san, care are approx 37 gr, temperatura corpului meu, nu?

In rest totul este la temperatura camerei. Si supa si piureul si iaurtelul, tot....

In fine....oricum al meu nu accepta laptele praf decat in amestec cu banana (shake) asa ca cine stie, o ajuta banana la dizolvarea laptelui

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Petra ce mai face blondinul tau? M-am indragostit de el la munte. Zi-i ca am o colectie mare de cercei si il las sa ma traga de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Oli-leaganul meu e de la Fisher Price, il am montat pe balcon si are un buton pt muzica (5 melodii) si un buton pt viteze(2).Apesi pe un buton si leagana mai incet si canta in acelasi timp si iti adoarme bebele in el( nu e cazul lui Nicho insa).

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput