Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 22
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 pai Ayla daca tot nu imi vine ciclul(sunt in ziua 42 ) si nici nu e o dereglare inseamna ca tot cam atunci ash fi comis-o si eu![]() ![]() si tot cu cm peste sarcina ar fi mult prea mare coincidentza si parca totushi ti-ash lasa privilegiul sa porti singura mazariche a nostra anul asta |
Merci, merci
nu tin neaparat la privilegiu
pot imparti cu tine si urmatoarea odisee.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
olishka spune:
Shasa si restul fetelor care mi-ati dat sfaturi legat de mancarica lui bebe - va multumesc
Astazi nu i-am mai facut nimim. Dar maine ii fac si i-o dau calda. Toanta de mine ![]()
Aris lui David ii place la nebunie sa se legene. Am gasit un premergator fain la Kika. Se face si balansoar si di asta chiar nu are cum sa cada. As proba si un leagan, dar nu stiu la ce leagan te referi tu. Exista leagane care se monteaza in casa? 
Olga, mamica lui David iepurasul 

aris26 spune:
noi l-am primit pe asta la botez
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/Botez26Sept2009#5386206085779166690
merge pus si afara si in casa
| citat din mesajul lui olishka Shasa si restul fetelor care mi-ati dat sfaturi legat de mancarica lui bebe - va multumesc Astazi nu i-am mai facut nimim. Dar maine ii fac si i-o dau calda. Toanta de mine Aris lui David ii place la nebunie sa se legene. Am gasit un premergator fain la Kika. Se face si balansoar si di asta chiar nu are cum sa cada. As proba si un leagan, dar nu stiu la ce leagan te referi tu. Exista leagane care se monteaza in casa? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

25 martie 2009
olishka spune:
Aris hai ca m-ai facut curioasa. Eu zic sa-ti iei un test si sa-mi satisfaci curiozitatea

Monnvas spune:
KEA io-s si mai retrograda. Adica apa sta in ibric, dau drumul la foc, in 1 min max e gata. Dar noi nu ne mai trezim noaptea pt papa... Doar pt maraiala
Cereale: Milupa bio - intai orez, apoi 3 cereale, amu 7 cereale, pacatuim cu gluten ![]()
GINA esti o mami tare frumoasa si neasteptat de feminina (sper sa nu te superi dar toate femeile din media pe care le stiu parca au o pereche de bijuterii pe sub fusta).
Ma duc si eu la
, nu va suparati ca nu fac cap nou.
SHASA nah ca de la tine chiar nu ma asteptam, nu vrei sa ne pove ce patisi in maternitate? De-aia nu vrei si bb4?
In alta ordine de idei, Petru n-are si el 2 nume?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Adee spune:
| citat din mesajul lui mababei Buna mamici! Pun un filmulet cu mersul de-a busilea! Sper sa se deschida! Si am sarbatorit 7 luni cu o www.flickr.com/photos/gravidutza/4014316325/" target="_blank">baita cu spuma! si sper sa mai pot intra! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
foarte dulce puisorul tau si ce viteza are
punem si noi un filmulet sa vedeti ce mandra e Ariana http://family.webshots.com/video/3095166500103898217qMuTQW
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Nicky09 spune:
Al meu azi s-a jucat in mijlocul patului vreo 10 minute cu un cosulet plin de sosete de ale lui, il rasturna si nu stia ce vine peste el(sosetele adica), eu i le puneam la loc, el iar il rasturna...o splendoare.Asa era de fericit ca a descoperit un nou joc....ma gandeam ca mai peste vreo cateva zile sa ii pun cosul cu carlige sa vad cum se joaca cu ele, stiu ca bebeii au o pasiune pentru carlige acum... si pt scobitori mai incolo.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
olishka spune:
F fain. Dar intrebare: poate sa se legene singur? Caci lui David asta ii place ( si mie), ca isi ia avant si se leagana singur. Se distra de nu mai putea...pana ieri

aris26 spune:
mai nu prea are cum sa fie. am comis-o doar o data prin august,dupa 20zile mi-am facut test si a iesit negativ,la alte 7zile dupa a venit si cm-ul pt prima data...de atunci lipsa la apel. intre acel contact si ziua de azi nu prea ar fi avut cum sa se intample pt ca ne-am protejat. eu stiu ca tu vrei...si eu vreau dar ideea de a venii asa repede ma sperie mult prea rau. Ayla e o dragutza,dar parca totushi ash zice pas la odiseea asta. macar sa il vad in picioare.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Aris hai ca m-ai facut curioasa. Eu zic sa-ti iei un test si sa-mi satisfaci curiozitatea ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

25 martie 2009
aris26 spune:
niky - poti sa incerci daca vrei sa te distrezi sa ii prinzi doua carlige de rufe de manecile bluzei o sa se chinuie sa le apuce pe amandoua o data. mori de ras
olga - hmmm...sincer nu stiu. al meu nu ii face vant singur,nu isi facea nici in balansoar. David se folosea de maini sau cum? oricum spatarul e reglabil deci pozitia poate sa fie aproape identica ca in balansoar. probeaza-l intr-un magazin si dupa aia te hotarasti daca merita sau nu
25 martie 2009