Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 26
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Pe mine a inceput sa ma framante faza cu apa incalzita la 50 gr pentru biberon Ca mie nu mi se fac cocoloase si nu se prinde nimic de biberon... Stiu ca in momentul in care am inceput diversificarea cu cereale de la Humana, scria de apa incalzita la 50 gr. Dar o incalzeam, faceam amestecul, lasam sa se raceasca si apoi ii dadeam, ca mi se parea prea cald amestecul. Asta micu nu papa nimic cald, in afara de laptele de la san, care are approx 37 gr, temperatura corpului meu, nu? ![]() In rest totul este la temperatura camerei. Si supa si piureul si iaurtelul, tot.... In fine....oricum al meu nu accepta laptele praf decat in amestec cu banana (shake) asa ca cine stie, o ajuta banana la dizolvarea laptelui ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
cel ami important e ca apa sa fie fiarta 5 minute si racita.
indiferent de la care put-a

parerea mea

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
alina.n spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! ![]() Noi am reusit astazi primii pasi de-a busilea! ![]() Cred ca e de la oushorul de ieri. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
da da da!! sigur asta este
Felicitari

sa vedem si noi azi cem e cu carnita iar sapt viitoare incercam ousorul si in weekend iaurtel

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Aris lui David ii place la nebunie sa se legene. Am gasit un premergator fain la Kika. Se face si balansoar si di asta chiar nu are cum sa cada. |
Pozeeee!!!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui mart.apr09 deschid capitol nou. Dodo-pui |
Aici
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Eu fug la nani. Cu bebe si cei trei popandai - Aris daca ai mai multi, i-ai pe toti si fa-i o cazemata ![]() |
Vreau si eu poza cu popandaii, ca sa stiu ce caut cand merg in ikea.

Si cu Bogdanel sa fie pozele, ca si noi ne-am indragostit de el la munte. I-a dat ideea lui Costin ca bb2 ar putea fi baietzel.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )