Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - deci varianta bunica pica. mai ramane un prieten care sa il adopte sau sa il izolezi complet(deshi sunt shanse sa faca vreo depresie)greu...greu de tot

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aris, incalzitor am si eu dar tot nu pricep ce trebuie sa fac. Incalzitorul meu are 5 pozitii.

5 luni

Mergi la inceput

alina - da si eu ii dau apa in timpul mesei. daca seamana cu mine inseamna ca nici supa nu poate manca fara sa bea ceva.
hmmm puseu de creshtere...la voi ar fi o explicatie. la mine nici asta nu merge pt ca nu vrea mancare noaptea si nici apa. are doar o masa pe timpul noptii,apoi se trezeste la 7.30-8 dar nu vrea mancare pana la 9. deci o pauza de vreo 7-8 ore

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pana la urma de cand e voie sare la bebelusi? Io nu-s tare lamurita. Atatea idei diferite: ba-i voie sare, ba nu; ba carnea dupa 8 luni, ba dupa 10, ba de la un an, ba de la 5-6 luni...La fel si oul, ficatul etc. Parca spanacul si brocoli erau plini de nitritzi, zicea cineva pe aici. Oooof, ca pana la urma-mi sparg tot bugetu' pe borcanele numa sa stiu ca nu gresesc!
Eu imi inchipui ca tre s-o iau catinel; adica totusi stomacelul lui Sophiphi a digerat aproape 6 luni numa laptic; n-ar fi cam dur sa-i bag acum carne?! Eee, ca daca era dupa doctoritza de familie la 2 luni trebuia sa-i dau celebra zeama de pesticide iar la 4 luni ficatu' cu ou...(asta apropo de pediatri vs. medici de famelie)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Buna seara, cucuiete!

Ilinca-in Romania nu exista carne deshidratata pt bebelusi? Te intreb pt ca si eu eram in acelasi impas, "cum sa ii dau carnea",si pana nu am intrebat nu am stiut.Pediatra mi-a spus ca trebuie sa cumpar intai carne deshidratata facuta praf fin fin si conservat in sticlutes i care se numesc aici" liofilizate", apoi carne normala, fiarta si pasata conservata in borcanele,"omogenizate"....Eu ii dau saptamana asta cate jumate de liofilizat....saptamana viitoare unul intreg, apoi schimb cu un alt fel de carne tot o saptamana cate jumate...si trec pe urma la omogenizat...pe urma ii fac eu carne cumparata de lapiaza si la recomandarea pediatrei o s-o fac la vapori si o sa o blenduiesc.

Profit de acesata ocazie si va intreb: VOI chiar nu dati nici una faina speciala pt papitza: faina de orez, de porumb, gris....Eu doar asta ii dau acum, vreau sa spun ca asta e baza, plus cate o lingura de legume pasate inauntru, carnita aceasta praf si ulei de masline...e o bunatate....Nicho mananca cate un castron intreg.
Vad ca voi va axati mult doar pe proteine si vitamine, dar eu cred ca sunt necesari si carbohidratii, de aceea va intreb de aceste fainuri.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

alina - da si eu ii dau apa in timpul mesei. daca seamana cu mine inseamna ca nici supa nu poate manca fara sa bea ceva.
hmmm puseu de creshtere...la voi ar fi o explicatie. la mine nici asta nu merge pt ca nu vrea mancare noaptea si nici apa. are doar o masa pe timpul noptii,apoi se trezeste la 7.30-8 dar nu vrea mancare pana la 9. deci o pauza de vreo 7-8 ore

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Kea eu ai prepar laptele atunci cand se trezeste.Si eu am un incalzitor in 5 poziti si nu i-am dat de capat

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

aris, adica am inteles cum procedezi, dar nu inteleg cum ajungi la temperatura potrivita. Il pui la maxim, si apoi il pui la racit?

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am gasit in crestetul capului 2 fire de par albe.
Cand pest timp ii voi reprosa sotului meu ca mi-a scos fire albe, nu o sa exagerez cu nimic.
In curand ne mai laudam cu doi dintisori. Aia care erau "pe vine" de muuuult timp.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

nu stiu cum sunt incalzitoarele voastre. al meu e cu aburi. adica pun apa in el ca la sterilizator si apas pe un buton. plita incalzeste apa si aburul format incalzeste biberonul. am avut o carte a lui si in ea un tabel. pt 210ml apa la temperatura camerei 7ml de apa. voi nu aveti o carte? ca sigur exista lamuriri acolo. daca nu sunati la firma producatoare,sau dati un mail. sigur va raspund ce si cum

25 martie 2009

Mergi la inceput

millie si eu la fel, nu l-am folosit cred ca din prima luna. Tot 5 pozitii are si al meu. Eu am citit in "mama si copilul" scrisa de americanca aia pe care nu mai stiu cum o cheama, ca s-ar putea prepara si de seara si pune la frigider, iar noaptea doar sa-l incalzesti. Nu stiu daca e ok metoda si nu stiu daca e neaparat mai rapida decat cea cu apa fierbinte in termos.

5 luni

Mergi la inceput