Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alta intrebare
fi-miu de cateva nopti e cam agitat in somn. se foieshte de o mie de ori,se ridica in patru labe prin somn si incepe sa se smiorcaie. face chestia asta o data la 1,5-2 ore maxim,asa ca eu dorm fractionat. am incercat sa il imbrac mai gos,mai subtire. am incercat sa ii dau legumele mai devreme ca poate se baloneaza,am incercat sa nu ii mai dau deloc legume...toate incercarile au esuat.
mai are cineva o idee???

25 martie 2009

Mergi la inceput

vorbesc singura

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Seara buna!!!
Am aparut si noi, am fost azi la vaccin si tare am mai plans, tot la categoria pana ramanem adica avem 6.500 si 65 cm la 6 luni, inca nu se vad semne de dintisori, a spus ca e foarte bine dezvoltata si mi-a dat sa-i dau Tanotil N pt pofta de mancare pt ca m-am plans eu ca nu prea mai mananca, adica mai deloc cand e treaza ci doar cand adoarme reusesc sa-i dau biberonul. Mi-a dat cica si marea schema de diversificare ca ea nu stie ca eu am inceput de mult, oricum dupa mine e varza pt ca mi-a spus (si asta in ideea ca copchilu nu a pus gura pe altceva in afara de lapte) deci sa revin, sa-i dau pt prima oara o supa crema dint toate legumele pe care le gasesc in piata inclusiv varza, conopida si altele. Pai daca face copilu o alergie eu de unde as sti de la ce i se trage? Asa ca tot cum stiu eu mai bine faca adica pe rand cate o leguma 2-3 zile apoi urmatoarea.
Leeloo , aici sunt mai rarut ca nu prea imi lasa timp Maia . Jumper am vazut si la MiniBlu in Cora Militari. Ce face Tudor? Poze mai noi nu ne mai pui si noua?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aris, m-ai omorit cu interfonul video....
Cu motanu nu pot sa fac cum zici tu pt ca bunica e singura la tara (tara asta e imediat la iesirea din Iasi, ai mei se duc de 2 ori/sapt cu kinetoterapeuta la bunicul plus de vineri pina duminica) cu gospodaria si cu bunicul care face exact ca Pisilinca, cum il lasa singur cum o stiga ca-i trebuie ceva. Si are si ea 80 de ani, numai asta ii lipseste, sa tina motanul intr-o camera sa aiba ce curata litiera si da mincare (si lega usa, ca asta deschide toate usile...). Cred ca ma stringe de git sa vin cu asa pretentii...din pacate.

Sper sa se rezolve simplu cu solutia antimicotica, m-am gindit mai bine, sa iei si picaturi pt pus in urechi si un unguent de dat pe pavilionul urechii, ca solutia pe piele nu face nici o scofala, se pierde prin blana, unguentul e altceva...

Scaun de baie am fost si eu tentata sa ii iau azi dar mi s-a parut ca ii restrictioneaza tare miscarile, daca zici ca va impacati bine cu el poate fac si eu investitia.

Monnvas, ca am uitat sa iti raspund si nu vreau sa ramii cu impresia ca sint suparata pe ce ai spus legat de animale. Eu m-am jurat ca nu renunt la pisicile astea doua nici in ruptul capului, nici ciinele nu vroiam sa il las la bunica (mai bine tineam ciinele si dadeam pisicile, cu el ma inteleg muuult mai bine, el e capabil sa invete si sa asculte, spre deosebire de pisici, cu care nu e clar cine e stapinul). Dar ii inteleg si pe cei care nu vor animale in casa, si (mai nou) pe cei care le gasesc animalutelor lor un stapin bun, care sa le ingrijeasca cu simt de raspundere. Ce nu inteleg si nu accept este sa faca cineva rau unui animal, sa il abandoneze, sa il dea afara in strada ca s-a plictisit de el etc. Multi au zis ca-s cu capul, sa tin pisici in casa gravida fiind, si dup-aia, dupa ce s-a nascut Ilinca. Si acum sustin ca Ilinca ar putea creste f bine cu animal(e) in casa, numai ca nu ca ale mele, care intotdeauna au avut toata casa la dispozitie, li s-a suflat in kur cu pompa, si acum nu inteleg restrictiile si limitele. Ca nu se urca pe masa si nu s-au urcat niciodata (de fapt o data, PRIMA data, dupa care nu le-a mai trebuit...) si alte chestii de genul asta este foarte adevarat, dar regulile de convietuire cu un copil trebuie sa fie din punctul meu de vedere mai stricte de atit. Si amindoua mitzele sint la o virsta la care nu le mai invat nimic nou . Oricum, pe mine personal nu m-a deranjat cu nimic ceea ce ai spus

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alta intrebare
fi-miu de cateva nopti e cam agitat in somn. se foieshte de o mie de ori,se ridica in patru labe prin somn si incepe sa se smiorcaie. face chestia asta o data la 1,5-2 ore maxim,asa ca eu dorm fractionat. am incercat sa il imbrac mai gos,mai subtire. am incercat sa ii dau legumele mai devreme ca poate se baloneaza,am incercat sa nu ii mai dau deloc legume...toate incercarile au esuat.
mai are cineva o idee???

25 martie 2009

asa face si natalia cu treziri f. dese, se rezeste plangand, se ridica in 4 labute, uneori readoarme numai cu suzeta alteori trebuie sa mai si pape...ce sa zic eu nu am reusit sa gasesc inca solutia
am incercat sa-i dau mai multa papa seara si sa pun si cereale dar si reciproca insa nimic
sunt seri cand doarme bine dar de cele mai multe ori se trezeste ff des

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

pisigri - dar micoza asta nu e decat pe varful urechii pe partea exterioara(pe blana)...crezi ca e si in ureche ceva si nu vad eu?
ma gandeam maine dim sa iti fac o poza

cu scaunul de baie e adevarat ca ii limiteaza miscarile dar mie asta imi trebuie ca daca il las liber scoate untul din mine si ma face fleashca din cap pana in picioare. asa il pun in cada,o umplu cu jucarii,il asez langa "cascada"(adica unde curge apa) si el se agita,se intinde dupa jucarii,se joaca cu jetul de apa...eu privesc relaxata(si in primul rand uscata) dupa margine. deci vezi daca la voi e cazul sau nu ca e destul si prostia asta de scaun,sa nu ma injuri ca ai aruncat banii

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Deci s-a intors Gina pana la urma!

Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui?

5 luni

Mergi la inceput

ooof....asa si noi. cu suzeta il pacalesc. dar dimineata nici nu vad pe unde calc de oboseala. totushi ce poate sa fie??? oare gresim ceva? dar ce? sper sa gasim repede solutia. cine o afla prima da de stire,da?
ce ai facut cu canutza?ai gasit?

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alta intrebare
mai are cineva o idee???

25 martie 2009

asa face si natalia cu treziri f. dese, se rezeste plangand, se ridica in 4 labute, uneori readoarme numai cu suzeta alteori trebuie sa mai si pape...ce sa zic eu nu am reusit sa gasesc inca solutia
am incercat sa-i dau mai multa papa seara si sa pun si cereale dar si reciproca insa nimic
sunt seri cand doarme bine dar de cele mai multe ori se trezeste ff des

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

noi cred ca suntem la ceva puseu de crestere ca mananca fff mult
de ex a papat acum pe dupamasa-seara cate 100-130ml lapte la fiecare ora pana la 9 cand a adormit cred ca azi a ajuns la 1litru de lapte si asta in afara de 2 mese serioase de pireut 200-300ml!!
Insa a fost super maraita toata ziua efectiv am stat numai cu ea in brate . Sper sa nu fie altceva decat o zi mai naspa si maine sa nu se repete.
Pt fetele care mai au pb ca nu deschide gurita sa pape eu am descoperit la Naty ca daca ii dau in ael moment cateva lingurite de apa dupa aia papam dinnou pireut- ca si cand i-ar fi sete in timpul mesei.Nu stiu cat de ok este dar poate va ajuta pontul.

In alta ordine de idei am niste dureri la spate in zona de jos a oastelor ce este pe acolo?Le am de cateva luni dupa e am nascut insa sunt parca din ce in ce mai mari-eu am pus pe seama faptului ca o tin pe bb in brate dar poate fi alta minune?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

u mi-am luat un incalzitor de biberoane fix pt problema asta ca si eu eram la fel. in plus cu ochii in gura nu prea vedem semnele alea pe biberon. il pun de seara in incalzitor(biberonul doar cu apa),pun apa in incalzitor(7ml) si cand da semne apas butonul. piuie aparatul, adaug laptele praf si gata

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Deci s-a intors Gina pana la urma!

Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui?

Keutu cheliutu 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput