Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
Gina, am observat ca Lucia n-a mai intrat... si nici pe tine nu te-am mai citit de ceva vreme. Ce-ti face flacaul?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Gina2008 spune:
E baiat mare cu doi dintisori si chinuit de iesirea altor 2. Are 74 de cm si 8,2 kg. Din pacate a slabit 500 gr intr-o luna in loc sa mai creasca pentru ca a fost mucios vreo 3 saptamani si ceva. Pana la urma am scapat cu antibiotic ca nu a fost alta cale. Sta in fundulet si in picioruse... Zice "tata", "asta"...
Nu am mai intrat pentru ca oricum eram cantitate neglijabila, cum se spune. Si cum pun toate alea la suflet... prefer doar sa va citesc. E mai bine asa.
Poze cu Calinul meu aici www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
pisigri spune:
Maaaai, voi cite mitze ati inteles ca am?? La bloc is fix 2 numa ca mai sint la bunica vo 7...
Eu am fost mereu de parere ca prezenta unui animal e benefica, respectind fireste regulile de igiena.
Problema mea nu e ca as fi convinsa ca fiica-mea ar fi luat vreun crocobaur de la pisici - as zice chiar ca-s convinsa de contrariu - DAR mitele s0au cam obraznicit. Accesul in camera fetei si in living unde o las pe jos le e restrictionat din motiv de par, par, par. Dar s-au apucat sa deschida usile desi stiu ca nu au ce cauta acolo, deschid usa de la baia Ilincai asa ca in fiecare zi tre sa frec cada cu domestos pina imi ies ochii, se apuca de fugarit si izbit in usi seara dupa ce Ilinca adoarme, pindesc pe la usa sa se strecoare inauntru si se baga pe dupa mobila de ragusesc tipind sa iasa, ca sa o pun in patul ei adormita tre sa deschid si apoi sa inchid doua usi, in fiecare zi nisipul din litiera se prinde de labute si il gasesc in hol...sint 100 de chestii marunte dar am ajuns la capatul rabdarii cu ele, sint obosita, nu am timp sa fac curat cit as vrea, si mai string si dupa ele... Si macar daca m-as intelege cu ele cum te intelegi cu un ciine...dar ti-ai gasit!
Aris, ce zici tu pare a fi o micoza, incearca un antimicotic auricular preferabil de la farmacia veterinara, ar trebui sa picuri si in ureche. Daca nu se amelioreaza in vreo saptamina va trebui sa rogi un vet sa recolteze o proba sa vada despre ce e vorba...
O pun in patut si revin
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! LA MULTI ANI Nelu, sot de Novus si ghioceilor de ieri si de astazi.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Multumim mult !!! Tort dam sapt viitoare

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Si am uitat sa va spun. astazi am avut primul soc. David s-a leganat atat de tare in balansoar incat a cazut cu fata jos si cu balansoarul peste el, caci era prin cu centura. Am simtit ca lesin Din fericire nu a patit nimic, peste 5 min radeam. Dar eu mi-am revenit greu din tremurat. Nu-l mai pun in balansoar!!Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si Alexandra era cat pe ce sa se balanseze de tot

am lasat spatarul mai jos
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Of, Olishka, bine faci, sa nu mai pui ditamai flacaul in balansoar! Pai cand isi ia avant...
Novus, organizatoarea noastra shefa, ce i-ai organizat sotzului de ziua lui?![]()
Pisigri, dar daca duci numa o pisica (vorba aia, unde mananca 7 guri mananca si 8
) motanul nu s-ar mai calma? Din cate stiu eu femelele-s cu jucatul si nebuniile in tagma pisiceasca, masculii-s mai morocanosi si mai lenesi...
Ei, Gina, auzi la ea, "cantitate neglijabila"...pai cat te-am rugat noi sa revii cand cu linkul "buclucas"? Ti-am vazut pozele, numai VIP-uri si shootinguri; lucrezi la Media Pro? Sau la tv mania? Esti fotograf, redactor?...
Din cate-mi amintesc eu Gigelica era cu retetele alea grozave de diversificare, de-mi lasau si mie gura apa, nu? Gigelico, dupa cum a propus si Olishka, treci niste retzete de-alea minunate in mail-ul comun, parca ar vrea sa le incerce si "gospodina" de mine![]()
Aris, si la pozele tale m-am uitat azi; Vitamina, clar, e superbissim, nu incape indoiala...dar ce mi-a placut sotzul tau facand striptease!!!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
pisigri spune:
Gina, lasa "cantitatea neglijbila" si vino inapoi, eu si acum ma mai uit pe linkul "buclucas" cum a zis Ilinca!
Ilinca, m-am gindit si la asta, dar stii ce e culmea? Pisica de fapt e un fel de cantitate neglijabila, ca e ff fricoasa, sta mai mult ascunsa...Motanu in schimb e mereu in picioare, el deschide usile, el are ambitia nepotolita (de 7 luni incoace!!) sa intre in camera Pisilincai si sa i se culce fix in pat... Si ma gindesc la peste vreo 2 luni, cind o incepe samearga in picioare sau in 4 labe (Pisilinca, fireste) si n-o sa mai pot sa o tin prin cite o camera cu usa inchisa, o sa o iau peste tot dupa mine, si nici n-o sa mai aiba rabdare sa stea in scaun de masa, scoica si alte inventii...si-atunci ce fac daca peste tot e par... Altminteri nu l-as da, ca e innebunita asta mica dupa el, si el sta ca tolomacu sa il traga de blana (vrea sa il ridice sa il guste), de urechi, sa ii bage degetele in ochi, sa il tina de coada...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
pisigri - merci mult mult

maine fug la farmacie. sper sa scape saracii...e clar ceva contagios, au toti 3 aceeashi poveste pe varful urechilor. de cand am vazut am cam evitat sa ma joc cu ei si eu si copilul, si mi se rupe sufletul cand ii vad la usha si la geam tanjind atentie. ei nu au nici o vina. probabil tot eu am greshit ceva...dar ce?
gina - hmmm..cantitate neglijabila...
de unde iti venii ideea asta creatza. toate punem picatura cu picatura si uite asa se face forumul. e adevarat ca unele venim cu galeata dar na,nu ne putem abtine
. pustiul tau seamana incredibil cu bunica-sa, care cred ca il adora. si zi asa spune "asta"!!!??? mai fetelor ma faceti sa imi duc copilul la logoped
ilinca -
ne-a dat el noua lectii(burtosu'
) cica nu ne pricepem asa bine ca el![]()
fetelor super achizitie scaunul de baie
a fost o distractie pe pitic de mama mama. eu nu a mai trebuit sa ma lupt cu el sa il tzin in fund si nici nu s-a mai udat pe cap(ceea ce e extraordinar tzinand cont ca e racit si in mod normal se ridica in picioare in caditza si inghetza cu toata caldura mea din baie)
25 martie 2009
aris26 spune:
pisigri - eu te inteleg. si eu imi ador dihaniile dar de cand cu copilul(de fapt de cand era in burta)nu am mai suportat parul lor peste tot si le-am interzis sa intre in casa. acum cand ma uit la poze si ii vad cu stateau ei tolaniti pe canapea nu imi vine sa cred cum suportam "jegul" ala permanent. auzi,dar daca ai grija sa ii cumperit tu o data pe luna mancare speciala? nu merge?
si eu azi tot asta ma framantam...cum o sa fie cand o sa mearga in patru labe,la mine nu e luna pe jos aproape niciodata.
inca o intrebare(am pus cam multe azi) la voi cum a venit mosh craciun dupa nashtere? regulat ca inainte? ca la mine a venit primul pe 5sept si de atunci nici urma de el
unde umbla???
25 martie 2009
aris26 spune:
auzi poveste reala in romania anului 2009. o familie suna la salvare ca bebelushul lor de 5 luni plange si e f agitat. cand ajunge medicul acesta ii intreaba:"copilul prezinta febra?" ei:"aaa nu stim ca noi il urmarim numai pe monitorul video"
eu am ramas perplexa...ncici nu stiu daca e de ras sau plans. dar mai degraba de plans...de mila sugarului ghinionist sa se nasca in asa familie
25 martie 2009

LA MULTI ANI Nelu, sot de Novus si ghioceilor de ieri si de astazi.

Din fericire nu a patit nimic, peste 5 min radeam. Dar eu mi-am revenit greu din tremurat. Nu-l mai pun in balansoar!!