Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Cati, ai retinut pt mama ta, Tintoiu, spitalul Militar...Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
Daa, multumesc acum sun iar in tratative cu ea ca nu mai vrea sa mearga niciunde. razbesc eu pana la urmamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, pe unde esti?Vreau sa ma tund si eu ca tine, eu am vazut in pozele de la botez ca te-ai tuns, dar am uitat sa iti spun ca iti sta supeer, cum de-ai avut curaj? Eu m-am programat pe marti, dar ma tem ca nu o sa indraznesc sa il scurtez asa tare si o sa iau doar varfurile pana la urma Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, tot vorbiti despre NU lasati mucii in as. Inteleg gravitatea situatiei, dar...CUM si cu ce sa ii scot??? V-am spus ca am incercat cam tot ce stiam dfespre scos muci: ser in fiecare nara, dupa baie, dar si la nevoie peste zi, folosit pompita de la chicco, d-aia din cauciuc, apoi ser pus dimineata si seara, si folosit batista sugarului, si tot nika. Sa zic ca parca, parca...dupa ce fac pauza de o zi, doua, si cand scot cu batista sugarului se simte si vizual (la ce scot) si la nasul lui (respira altfel si nu se mai aude flosc-flosc in nas).

ILINCUTO, bravo si pofta mare. E super Sophica. Da' am si eu o intrebare intrebatoare de baba de santz... De ce tre' sa ii dai mancare din borcan??? si nu fierbi tu o rondea de morcov si una de pastarnac??? Zau, Ilinco, am mare incredere in tine ...nu ma dezamagi. Mai ales acu la inceput cand iti trebuie 2 linguri de mancare.
Hai, nu te supara tare pe mine.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna fetele! sunteti foarte vrednicele si haioase ati reusit sa ma face-ti sa rad pe infundate (Anca si Ilinca), ca-l trezesc pe Victoras.
Pisigri, eu cand am facut analizele la baiat, mi-a trimis la un laborator sa-mi faca antigen geardia (din analiza de sange). Poate fi un parazit intradevar, cu posibilitate destul de mare de a fi de la animale; daca are geardia oricum va trateaza pe toti din familie, ca deobicei revine, tb sa ai grija odata diagnosticata cu geardia. Spun asta, fratele meu a avut cand a fost mic, si a avut de tras mama. Stiu ca ajuta usturoiul, seminte de dovleac. Anemie crentiala avem si noi, dar a zis ca vom incerca sa o redresam prin alimentatie (noi avan si malnutritie), stiu ca se da: fier hausman, vitamina c (dar dupa masa). Noi mai avem si rahitismul care ne incurca, dupa cele 3 D3 injectabile parca fontanela e mai inchisa, la fel si culoarea fviolacee dintre ochisori a mai disparut.
Oli si victoras refuza mancarica daca nu e calda, eu o pun in borcanele Avent si pun incalzitorul pe 1 si o las in el pana se trezeste.

Vremea asta e tare urata si mai ales vantul e foarte pacatos in raspandirea virozelor, mai ales daca e vb. de nas infundat nu-i voie afara pe timpul asta.

Fetele care incepeti diversificarea intradevar asa se incepe usor cu cate o lingurita de zeama de supa, apoi mai mult peste 2 zile pasat si tot asa progresiv, pana ajunge-ti la 150 - 190g masa de legume cu carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buuun, e 12...copilul meu doarme, mancarea ei e gata si la 13 trebuie sa fim la dentistparca stieiar sarim peste pranz...dar daca tot l-am facut i-l dau cand ne intoarcem de la dentist. Intrebarea mea e cum pastrez mancarea pana la 4? in frigider sau in congelator?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

fetele care v-ati intors la lucru ce ati depus ca sa intrerupeti cic ul?
si unde la primarie?

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

anamariame- super frumusica e Eva, si nu te mai simtii vinovata pt alaptat
eu nici un ul din cei 2 copii ai mei nu am reusit sa-i alaptez de la sin.trebuia sa ma mulg sa le dau lapte de mama
a fost greu dar am supravietuit
Ilinca la fel- super Sophiphi si si freza ei
nu te mai stresa ca ai inceput cu un pic de mancare inainte de 6 luni ca nu se pune diferenta de 10 zile
eu am inceput la amandoi sub 6 luni

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris si Monica, v-am adaugat la favourites de pe mailul de la firma, scuze V-am adaugat si de pe cel personal acum. Offf, dorm incaAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cati-pana si laptele muls poate sta 48 h in frigider...idem pt borcanelele desfacute, scuze pt blasfemie,dar ca sa-ti faci o idee. asa ca nu prea are sens sa te chinui cu congelatul-decongelatul.
Ilinca-Felicitari pentru primul pas, pardon, prima lingurita! Super-mutrisoara la Sophiphi.
Pisilica-offf! multe emotii va mai dau dr astia....Ii plac borcanelele- f bine. Ele te pot ajuta si sa o faci sa iubeasca mancarea gatita...Inlocuiesti treptat o parte din borcanel cu mancarica de a ta si o sa inceapa sa manace cantit serioase si din cealalta...
Mai am multe sa va spun, dar cum sunt lucruri "serioase" am nevoie de "calm" sa pot scrie ca acum imi urla niste masinute in cap...Alex e acasa cu o amigdalia si il las sa-si faca de cap..sper sa nu ia si anastasia( cica e virala) ca am incurcat-o. deocamdaat se vad doar seara cand vine ea de la cresa, dar ieri au fost impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ayla, chiar ca se zbarleste parul la imaginea incubator->patut->in brate la mami->pupaturi! Multumim de vesti, acyum i-am scris si eu sms ca o pupam toate.

Si tu, tu, tu, cum te mai simti? Te-am intrebat, si nu mi-ai raspuns, vrei sa ma supar?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Anca, se pune problema unei operatii pt Alex in Germania, "surgical reconstruction", iar ideea imi da fiori, desi nu e vorba de mine direct, simt ca nu sunt in stare sa mai trec si peste asta. Multumesc pt ca te gandesti la mine, dar uneori tac, si pt ca simt ca oricum nu-i pasa nimanui, si pt ca daca as stii ca ii pasa, nu vreau sa mai necajesc si pe altii. Eu una simt ca nu mai ajung niciodata la capatul rabdarii aleia.
Cum ma simt fizic, obosita si stresata e nimic pe langa cum ma simt psihic.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput