Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ma laudam ca avem dinti, Iata si dovadaAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
1. te pupam sa te incurajam sa-ti treaca depresia si sa te bucuri din plin de minunea de copil2.neaparat spune-mi de unde i-ai luat puloverul asta ca e taare frumosmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Anamariame, ce scumpaaa e Eva! Si ce dolofanaaa...Acuma gata, nu-ti mai face procese de constintza, a trecut, treci si tu peste asta, ai facut tot ce ai putut in conditiile alea! Sophiphi ce crezi ca a mancat in maternitate? Acolo le dadea direct lapte praf, nu-i lasa sa se chinuie pana-si reveneau mamele si-si dadeau seama pe ce planeta sunt...Chiar nu are rost sa mai treci prin momente depresive Mai bine zi-mi si mie ce-i dieta aia South Beach sau alte dietemami de Sophia-Diana (Sophiphi)5luni
Da' am zis io ceva de South Beach aici? Sau m-ai gasit pe la Femina Intim? South Beach spune asa: 2 sapt elimini complet fainoase, cartofi, morcov, porumb, fructe (trist, stiu) si inca o serie de alte alimente. Apoi le introduci treptat. Eu sunt in a doua saptamana, am slabit de 2,2 kg deocamdata si sunt ft fericita. Mai am 5 de aruncat. Gasesti pe net o multime de info, rabdare sa ai sa citesti. Eu am ales dieta asta pentru ca poti manca alimente gata preparate si nu tb sa stau sa gatesc. I-am spus-o si mamei, iar ea a gasit retete si gateste si imi da si mie la pachet. Asa ca m-am scos Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

eu am inscris-o pe Bris la un medic de familie. si sunt de acord cu voi care ziceti ca e indicat la un pediatru, dar, oricati medici am in jurul meu uite ca m-au lasat cu problema nerezolvata. asa ca, am ajuns dupa ceva indicatii la un medic de familie!

fetelor, femeia asta e mi-nu-na-ta! chiar daca avem bilant/control din 2 in 2 luni (ne suna asistenta ei si ne programeaza!), ea suna lunar sa vada ce facem, cum suntem, etc. bine, nici nu a avut Bris probleme de sanatate daaar, ea e foarte interesata de ea. ii si spune ca e cel mai bic bebelus pe care l-a avut anul asta si trebuie sa o crestem! mai mult, se intereseaza si de mine, cum sunt, cum ma descurc cu una, cu alte... va zic: e tare de treaba! cand am adus-o pe Bris acasa, a venit si a stat 1h 1/2. nu la cafea ci la... inspectat! a vrut sa vada camera lui Bris, ne-a zis cum ar fi mai bine sa facem anumite lucruri, cum sa le aranjam... practic ne-a dat niste directii.
deci, sunt sigura ca depinde si de om...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

NOROCOASO!

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

pt.Maya si Mariana

Anamariame ,ce scumpa este Eva!

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Citat:
Ma laudam ca avem dinti, Iata si dovadaAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
1. te pupam sa te incurajam sa-ti treaca depresia si sa te bucuri din plin de minunea de copil2.neaparat spune-mi de unde i-ai luat puloverul asta ca e taare frumosmami de Silvia Ioana
L-am primit din America E ft fain pentru ca e gros si merge super pe vremea asta, si are si doua fete, pe verso e din catifea roz aprins.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie
pt.Maya si Mariana
Anamariame ,ce scumpa este Eva!
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
Multumesc Toata ma umflu-n pene cand primeste Eva laude Asa e tatal meu, isi lauda extraordinar copiii (deci si pe mine ) si pana sa o am pe Eva nu il intelegeam...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Citat:
L-am primit din America E ft fain pentru ca e gros si merge super pe vremea asta, si are si doua fete, pe verso e din catifea roz aprins.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ma gandeam eu ca nu e de pe plaiuri mioritice am vazut ceva asemanator la Bran dar era prea mare pt maimutica mea si nu am luat. o sa mai dau o tura intr-un week-end si poate gasesc si mai mici.Ilinca, nici eu n-as scoate copilul din casa pe frigul asta dar nu am cu cine s-o las cand mergem la dentist. oricum, mergem cu masinuta, nici nu o vede frigu`, d-apoi s-o mai si atingamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Multi pupici pt Mariana si Mayamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Deci si Mazarica noastra scumpa a avut gavaj? Nu-i bai, bine ca a iesit de la TI, totul va fi bine!
Tufete, azi a fost o zi mareatza pentru noi!!! Tot ma batea gandul de cateva zile sa incepem si noi, asa, catinel de tot, diversificarea, chiar daca mai are 10 zile pana la 6 luni...Dar am vazut pe un site englez unde scria semnele care arata ca se poate incepe si le avea cam pe toate: curiozitate cand mancam noi, sta in fund, suge tot mai des noaptea (4-5 ori!), are dintzi etc. Asa ca mai ramanea sa hotarasc CUM incepem...n-am vrut sa dau kix facandu-i io (cu marele meu talent!) ceva zama lunga de sa se scarbeasca biata fata, asa ca am studiat problema in farmacie. Tufete, cam 40 de miunute am citit etichete pana m-am hotarat!!! Cerealele bio (fara adaos de lapte) erau de la 6 luni in sus (ne lipsesc 10 zile!!), celelalte cereale, de la 4+, contineau ba zahar, ba formula, ba acid nu stiu de care, ba tot felul de chestii ce nu-mi sunau bine!!! Cu sucuri n-am vrut sa incep, ca ce mare hrana-s alea? In fine, intr-un final am ales: hipp- dovleac cu cartof (dovleac 88%, cartof 12%), bio, culturi ecologice...Statusem deja vreo 3 ore in oras. Ajung acasa, Sophiphi se trezise cam flamanda, ma gandeam daca sa-i dau intai sa suga sau papa?
In fine, am pus-o-n kur pe pat (inca n-avem scaun), i-am legat "barbitza"(cum zice maica-mea), i-am spalat linguritza...am gustat (buuuuuuun! gust de dovleac de-ala care se face la cuptor, deci nu dovlecel) si i-am intins linguritza. Bai, a luat din linguritza ca un om mare! Cand i-a simit gustul a facut o mutra serioaaasa si concentrataaa...gen:"da' ce mi-ai dat?!" Apoi a-nceput sa-i placa, s-a lins pe buze, si-a lins degetele...a luat tot din linguritza...ar mai fi mancat, dar mi-a fost frica sa-i dau mai mult!! Maine o sa-i dau 2 lingurite, restul il mananc eu sa nu-l arunc, ca-i bun!
No, ideea e ca am intrat si noi "in randul lumii" Ia priviti aici ce mutra face!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

SUPERBA

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Cati, ai retinut pt mama ta, Tintoiu, spitalul Militar...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput