Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 12
elly_16 spune:
Am vazut ca vorbiti despre programul redus de lucru pt. mamele care alapteaza, art. 17 din OUG 96/2003 a fost modificat de Legea 25/2004 si specifica exact perioada pentru care se poate solicita reducerea programului de lucru, adica pana cand copilul implineste 1 an: Angajatorii sunt obligati sa acorde salariatelor care alapteaza, in cursul programului de lucru, doua pauze pentru alaptare de cate o ora fiecare, pana la implinirea varstei de un an a copilului. In aceste pauze se include si timpul necesar deplasarii dus-intors de la locul in care se gaseste copilul.
Insa art. 17 din Contractul colectiv de munca unic la nivel national nu specifica durata perioadei in care se poate cere reducerea timpului de lucru - Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului în varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
kllemi spune:
tzitziri nici la mine nu cred ca trabuie ceva medical....dar avand in vedere ca a muscat destul de tare si nu am mai apucat sa ii zic ceva....am ramas cu o trauma si anume o usturime pe care ma jeneaza si am crezut ca poate o crema ceva......nu stiu....zic si eu
Fug ca mi-a devastat noptiera
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
elly_16 spune:
lumi felicitari pentru hunii care si-au pastrat fesurile pe cap!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
CosmyB. spune:
Cuscra ma bucur mult pentru veste Doamne ajuta in continuare
Nusha votat de pe 6 nr ca sotul are 3 nr de servici
La noi sunt 6 grade afara, bine ca nu ploua, a iesit si soarele numai ce am venit de afara ca bate vantul rau...
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. Cuscra ma bucur mult pentru veste Doamne ajuta in continuare Nusha votat de pe 6 nr ca sotul are 3 nr de servici La noi sunt 6 grade afara, bine ca nu ploua, a iesit si soarele numai ce am venit de afara ca bate vantul rau... Mamica deMaya "Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!" |
multumim!
bei da ce frig e pe la voi aici vad ca a iesit soarele si sigur sunt peste 10grade ca am iesit dimineata doar in pulover si mi-a fost cald
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
andy.p spune:
Ce bine de voi ca puteti sta pe-afara,noi de 2 zile numa cu masina si asa pe fuga..la noi sunt 4 grade,ploua si bate vantul..si maine tot asa se anunta
Lumi esti o dragutza..si Alexia isi tine in cap caciulitele,culmea..am crezut ca va fi copilul cu capul gol pe timp de iarna
Oana da macar asa de week-end si tot ati vazut cate ceva
Nusha eu chiar nu gasesc solutia la chestia asta cu descoperitul..in sac nu cred ca ar sta.
Kllemi tin pumnii pe maine,cat despre muscatura nush ce sa zic...si la noi e mare pasiune cu scosul servetelor
Cosmy
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CosmyB. spune:
kllemi in afara de Garmastan nu stiu ce crema ai putea folosi..
Laureta uite aici e aparatoarea care am luat-o eu, am luat-o de pe alt site, dar nu mai stiu de unde eu am carucior sport Primii pasi, e destul de solid si husa a fost numai buna
tzitziri spune:
Piolica, scuze daca a parut poate prea entuziasta si 'nerecunoscatoare' intoarcerea mea acasa.
Nu vreau sa isc discutii pe aici si stiu ca oricum nici tu nu esti persoana care sa se 'atace' din atat.
Ce sa zic...Parisul e frumos.Am vizitat cat am putut si e foarte fain sa te plimbi pe toate stradutele din jurul punctelor de 'atractie turistica'.Am avut foarte mare noroc crd ca a am prins vreme faina - primele doua weekenduri au fost frumoase, mai putin ultimul.A fost frumos ca de vizitat.
Doar ca noi nu am fost numai in vizita si fiind si cu un copil dupa noi am apucat sa vedem si lucrurile mai putin placute, asupra carora nu vreau sa insist si sa intru in detalii ca sa nu isc discutii pe aici.
Cu sfaturile iti multumesc inca o data.Am incercat sa aplic pe cat de mul s-a putut.David vad totusi ca s-a dat destul de mult pe mancare 'de adulti' asa ca teama mea ca nu gasesc mancare de bebei sa ii placa a fost oarecum nejustificata.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
Babytza ma bucur pt mama ta!!!
Nusha mai votam de pe un telefon acum.
La noi ploua iar cred ca facem azi ca si Cosmy vine tati si dam o tura cu masina ca deja si ieri si azi in casa inebunim
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
CosmyB. spune:
Nusha e friggg, pe munti se vede zapada
Laura multi ici pentru voi!
Ange cu intarziere pentru Crinul tau am vazut pozele cu printesa si surioara ta seamana cu tine
Dya ieri a fost prima zi in care am stat in casa ca ploua si batea vantul, asta pana dupa-amiaza cand eu chiar simteam ca o iau razna cred ca dau in depresie daca trebuie sa stau in casa o zi intreaga.. Ieri am gasit solutia pe moment, am iesit cu masina.. si azi am fost in vizita si am stat si afara.