Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

diamultumim

ieri la iasi a plouat cu galeata si nu l-am putut scoate pe dav,dar azi de dimineata cum s-a trezit a inceput sa bata in usa "dei" la el si "hai"si "da-mi" e tot "dei" asa ca azi a stat in izmenepe langa casa

laura eu nu ma gandesc nicio secunda ca ar sta dav in sacpoate doar daca l-as fi invatat de mic,dar asa nu cred...oricum seara il imbrac tot timpul in pijama cu labutede aia cu totul ca sa nu0i fie frig...noi tinem 22-23 de grade in casa voi cat tineti?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si noi incercam sa tinem tot asa 22-23 uneori insa scade la 21 chiar 20.
Cand vine tati de la servici va mai votam de pe 3 nr ale lui

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

o sa avem o putzaaaa !!!!

deja am niste emotiiiiiiiii..
oare cum o fi cu baietel...

La fel de greu dar si la fel de frumos ca si cu fetitza!!!!

Felicitari pentru putza!!!!!!! De data asta ai simtit bine?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nusha noi avem 25 in casa...eu sunt o friguroasa

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, scuze daca a parut poate prea entuziasta si 'nerecunoscatoare' intoarcerea mea acasa.
Nu vreau sa isc discutii pe aici si stiu ca oricum nici tu nu esti persoana care sa se 'atace' din atat.
Ce sa zic...Parisul e frumos.Am vizitat cat am putut si e foarte fain sa te plimbi pe toate stradutele din jurul punctelor de 'atractie turistica'.Am avut foarte mare noroc crd ca a am prins vreme faina - primele doua weekenduri au fost frumoase, mai putin ultimul.A fost frumos ca de vizitat.
Doar ca noi nu am fost numai in vizita si fiind si cu un copil dupa noi am apucat sa vedem si lucrurile mai putin placute, asupra carora nu vreau sa insist si sa intru in detalii ca sa nu isc discutii pe aici.
Cu sfaturile iti multumesc inca o data.Am incercat sa aplic pe cat de mul s-a putut.David vad totusi ca s-a dat destul de mult pe mancare 'de adulti' asa ca teama mea ca nu gasesc mancare de bebei sa ii placa a fost oarecum nejustificata.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Poate ca m-am exprimat eu gresit, stai linistita, chiar mi se pare normal ca tu sa reactionezi asa. Eu te intrebam din pura curiozitate daca ti-a placut sau nu. Sa stii ca si eu cind ma intorc acasa ma simt cea mai fericita, mai ales de cind o avem pe Elsa. Numai ca la noi acasa acum e Franta, iar inainte era Ungaria sau Serbia, din pacate plaiul mioritic nu prea mai e acasa pt mine de ceva timp si vad ca ma instrainez din ce in ce mai mult.
Ma bucur ca David a mincat ca cei mari iar tu nu ti-ai facut probleme cu mincarica si alte chestii pt el. Iar daca vrei sa impartasesti din experientele tale cu cupil in strainataturi, cred ca nimeni nu-ti va sari in cap, dimpotriva, cred ca vor lua aminte la anumite chestii.

Pupici dulci pentru repatriati!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ati luat protectii pentru butoanele de la aragaz? unde gasesc? online, ca n-am cum sa umblu sa caut... am vazut ceva la m i n i b l u, dar as vrea si alte optiuni.
multumesc anticipat.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nushu, zi-mi si mie cum votez, ca nu gasesc mesajul tau initial..
Se poate si de pe internet sau numai prin sms?

Monyca, felicitari pt simburel cu putza!

Vorbiti de caldura, aici copiii se cresc la 19 grade . Eu am avut multe certuri cu sotul meu pe la inceputuri, efectiv ne bateam pe termostat. In ultimii ani am ajuns la un compromis, nu mai mult de 20-21 de grade noaptea, iar pe timp de zi 22-23 de grade. Eu ma gindesc la Elsa, nu vreau sa ajunga o friguroasa ca mine, asa ca acum avem 22 de grade in casa si e super ok. Iar pe timp de noapte cam 20-21 de grade, ca la 19 inghetam. Culmea e ca de cind am facut pactul asta, sotul meu e ala care le spune alor lui sa puna mai tare caldura cind mergem la ei. Se pare ca eu am devenit mai puternica, iar el mai sensibil

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna buna. Mie mi a placut afara e racoare da e bine nu e fff frig.
Bianca daca n are ploaie sta acuma cu limba scoasa la vant . Mda se deschide guritza la orice numai la papa nu
Astept sa ma opreasca cineva sa imi spuna ca o sa faca rosu in gat

babytza ma bucur ca aveti un raspund pozitiv, bravo

nushule daca sta Biancu in sac ar fi trebuit sa stea toti cupii. Io o pun dupa ce adoarme. Este ea nervoasa dimineata ca nu poate sa sa sara patucu da i trece

moni felicitari pt kuuuuk

tzitziri bine ati revenit a casa

andy cum te descurci cu dusu si luatu de la scoala? O iei si pe gaza mica?

lumi bravo piticilor ca au stat cu fes. Biancului tb sa i pun afara ca daca i pun ceva de a casa e jale

cosmy merci pt site Io am un carutz solid si unul sport. Ies ca ala sport ca nu pot sa il car pe ala mare. Si vroiam ceva la asta sport.
O sa incerc asta http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/275-accesorii-carucioare-copii/722-copertina-ploaie---carucioare-sport.html

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi am dormit 2 ore la pranz afara in parc si acum nu a mai vrut sa doarma E treaz de la 2.30...am iesit pe afara dar nu era de plimbat ca batea vantul rau. Sunt curioasa daca rezista pana la 8.30...

Sa va spun noua metoda de teme la copiii din ziua de azi : fii-mea face la franceza cu o prietena pe mess, sunt cu castile amandoua si fac impreuna o compunere Asa faceam si noi, nu ????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta
andy cum te descurci cu dusu si luatu de la scoala? O iei si pe gaza mica?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Laureta o iau pe gaza,o imbrac ca pe un cosmonaut,o pun in masina si plecam dupa Andy
Si voi tot amandoua mergeti nuu?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput