Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI pentru printesele care isi sarbatoresc azi fie implinirea primului anisor, fie onomastica - Karina Alessia, Ania si Eva Paraskeva!!! Sa cresteti sanatoase (ca frumoase sunteti), norocoase si sa aveti parte in viata numai de iubire si de clipe de bucurie, alaturi de parintii vostri!!!
LA MULTI ANI CD!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

SUPER VESTE BABYTZULE SANATATE MULTA MAMEI TALE

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nusha am primit raspuns pozitiv in sensul ca se baga sa ne ajute. Si cred ca este suficienta interventia lui ca sa se aprobe in comisia urmatoare
I-a revenit si mamei zambetul pe buze cand a auzit cu cine am vorbit si ca face tot posibilul sa ne ajute

Babytza si puiiValentina David

suuuper!!! Doamne ajuta sa se aprobe si sa se faca bine mamica ta

tzitziri bine ati revenit! stiu ca mai bine e acasa dar mai stiu si ca taaare mi-ar place sa ma plimb si eu offf de cand n0am mai iesit si noi intr-un concediu adevarat

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana bine-ai revenit,stiam eu ca tot mai bine e acasa

Nusha nici noi n-am mai fost in concediu nush de cand:(

Babytza super vesteeee!!!!..DD sa va ajute in continuare

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

AAAAA....... am uitat sa va zic ca noi maine ne vaccinam tineti-ne pumnii

Fi-mea a prins o boala sa imi ia pachetul de servatele umede si sa mi le scoata pe toate, acum cand scriam mesajul mam trezit cu toate servetelele scoase stie ca nu face ceva bine si se uita la mine ca hotu'....si cand vede ca ma reped la ea sa le iau nu stie cum sa le arunce si sa fuga...... e mortala

Deci sa inteleg ca nu sa confruntat nimeni cu o situatie ca a mea, ca sa imi dea un raspuns!!......cea cu muscatura de san

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

babytza ma bucur din suflet pentru veste... Multa sanatate mamei tale!
iepurila am vazut poze cu fetita ta... are niste ochi superbi...
nushulica votat David de pe 2 telefoane... mai este un David de 13 luni, dar n-are sepcuta...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Poate va consoleaza cu ceva ca nu a fost concediu decat in weekend ca atunci am fost si cu tati?...in rest...nu mai zic

Klemmi,si David mai musca- ii explic ca nu e frumos si ii scot frumos sfarcul dintre dinti.Sau ii zic:NU hotarat si se mai potoleste.
Eu am avut doar de doua ori sa imi dea sangele...dar nu a necesitat ceva medical.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Oana, bine te-ai intors acasa. Te-ai descurcat cu toate cele pt David pe plaiuri 'nemioritice'? Iti placu macar asa putin?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

babytza ma bucur din suflet pentru veste... Multa sanatate mamei tale!
iepurila am vazut poze cu fetita ta... are niste ochi superbi...
nushulica votat David de pe 2 telefoane... mai este un David de 13 luni, dar n-are sepcuta...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

multumim!!!pai de aia am specificat ca are specutza ca am vazut ca mai este un david de 13 luni

klemi tinem pumnii la vaccin maine si noi facem tot maine...de muscatura nush ce sa zic ca eu nu mai alaptez,dar vin fetele acush si iti raspund

david doarme de vreo ora si eu sunt langa el in pat,inainte sa0l adorm a facut kk si i-a iesit din pampers si a trebuit sa-i schimb pantalonasii,in graba nu i-am mai pus sosetele....si nu sta nvelit deloc...deja l-am invelit de vreo 5 ori si el se tot dezveleste

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, ma bucur pentru voi, sanatate multa mamei tale!!! Doamne ajuta si de acum inainte.

oana, bun venit acasa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput