Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza hmmm deci mai ai asa vreo 5 ani de stat acasaVrei sa ne faci in ciuda.
Irina nu te-am mai vazut demultNici noi nu am cumparat papuci dar la noi nu din cauza ca nu ne-am gandit ca vine frigu ci din cauza ca lui Andrei nu ii intra piciorul in nici un model.Mai dam o tura prin galeria 1 ca am inteles ca acolo sunt multe modele si la pret ok in jur de 1 milion piele interior exterior dar eu cand vad ca nu ii intra in nimic ma si gandesc ca va ramane descult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ne-am intors si noi de-afara, brrr, frig si pe aici, soare, da' cu dinti. marea realizare: hunii au stat cu fes pe cap!

monyca.c, felicitari din suflet!!!!! iti spun eu, care am doi baieti, ca e fff bine cu baietel. acum nah, eu ma tot intreb cum e cu fetita.... si sper ca voi si afla raspunsul la intrebarea asta, ceva mai tarziu insa. sanatate va doresc, aveti grija de voi!!

andy_g, esti mai bine? departe de butoi, dea??

nushulica, tinem pumnii sa fie bine dupa vaccinuri! votat ieri de pe trei telefoane. se poate vota in fiecare zi? azi n-am incercat...

laura, io zic ca si fetite daca aveam, tot aveau grija de mami a lor... imi platesc cu aceeasi moneda, nu?

irina si eu ma gandeam sa-i dau pe huni la cresa, tot asa, din motive ca n-am cu cine sa-i las... in soacra-mea n-am baza, ma conving pe zi ce trece de asta, n-are rabdare nici sa-i imbrace ca lumea, acum cateva zile, cand le calcam o camasuta, am vazut ca nu mai are niciun nasture, il dezbracase ea pe Robi si cred ca a confundat nasturii cu capsele... si nici macar prin casa nu i-am gasit!!!
nu mai spun ca azi a cazut Edi din pat cat era in grija ei.... prefer la cresa, din pacate...

ange, daaa, imi place de mor cand se catara pe mine, fie ca dorm, fie ca sunt 'pe baricade'. eu n-am experimentat co-sleeping-ul, n-au vrut neam sa dormim impreuna cand erau mici, iar acum sunt nopti cand vor, nopti cand nu vor... parca tot patul lor e mai bun. da' mie imi place de mor cand se cuibaresc langa mine, chiar daca se intampla rar...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello din nou

Am sunat, am primit raspuns pozitiv In 2 saptamani cel mult aflam daca incepem tratamentul

Monyca traiasca putzoiul !!!!!!! Sarcina usoara in continuare E super cu fetita si cu baietel !!!!!!

Nusha tinem pumnii maine pentru voi
Si noi le-am facut impreuna si ma bucur ca am scapat de ele In afara de niste mucisori nu am avut reactii
La mine nu a ajuns mail-ul pentru votarea puiului. Il astept sa il votez
Edit : am primit mail-ul, era intrat la spam votat piticul , aveti 17 inimioare Dar poza voastra nu am vazut-o, am intrat pe link-ul de la tine si acolo am bagat codul , e bine ???

Si eu intentionez sa stau acasa cat mai mult posibil La astia unde eram nici gand sa ma intorc, deci nu e graba...daca nu arde de bani, stau acasa

Lumi felicitari ca stati cu fes !!!!!! Mare realizare , eu stiu

David tocmai a refuzat ciorbita, ii fac niste painica cu branza, poate o vrea

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Da v-am zis cat sunteti de minunate ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Babytza, super veste!!!! Felicitari! Si un pupic si pentru mama ta. Sa dea Domnul sa fie bine si sa faca minuni tratamentul asta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Babytzule, super veste Multa sanatate mamei tale

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ne-am nimerit si noi in mijlocul petrecerii.

Karinutza si Ania.Sa fiti sanatoase,cuminti si sa fiti bucuria parintilor vostri!

CD!Multa sanatate si fericire si bucurii de la toata familia ta!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza adik s-a rezolvat?va accepta dosarul?sau la ce te referi cand zici ca ai primit raspuns pozitiv?eu is mai tuta pricep mai greu

cu votul e ok asa ai bagat codul din sms si iti valideaza votul

lumi nu se poate vota decat o singura data de pe un telefon...deci tre sa fac rost de cat mai multe nr de tel

ce facem ne transformam toate in casnicute?nu ca nu-mi surade ideea dar parca nici sa stau acasa ani la rand,ca imi ies de tot din "mana"

sincer daca as putea sa stau si eu acasa 3 ani as sta,dar sa fiu platita si in anul al3lea si cu aceeasi indemnizatie ca tare-i buna

eu tocmai am scos din cuptor o tava mare cu placinte cu mere si cu branza ca ma incurca in frigider niste branza adusa in we de la tara apropo stiti vreo reteta cu gutui? nu ma refer la dulceata/gem/peltea...ceva mai simplu

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Nusha am primit raspuns pozitiv in sensul ca se baga sa ne ajute. Si cred ca este suficienta interventia lui ca sa se aprobe in comisia urmatoare
I-a revenit si mamei zambetul pe buze cand a auzit cu cine am vorbit si ca face tot posibilul sa ne ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anamona,recunosc ca nu stiu ce lege se aplica cu 6 ore.La HR doar am intrebat daca imi dau 6 ore, au zis ca da si gata...acum sa vad ce o sa completez pe cerere, dar nu a discutat nimeni nimic de absenta temeiului legal.
Stiu ca atunci cand ma mai interesasem gasisem ce ti s-a citat si aici...dar nu stiam ca este interpretabil in cadrul general al legii..eu am luat de bun doar acel articol 17.

Babytza,daca tu te bucuri inseamna ca raspunsul ala pozitiv e de bine....Sper sa fie bine la voi cu tratament si sa se bucure si mama ta alaturi de voi multi ani de acum inainte!

Ne-am intors si noi de pe alte plaiuri....si cu mana pe inima spun ca tot mai bine e acasa

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput