Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Elle sper ca a fost o situatie singulara
Lili, Andre burta mea plina de paste o scuturati acuma de ras? Pai se poate? ![]()
39+
Alex - cumparaturi bebe
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1Moama, fac si eu de-asta! maine, ca zi m-am programat la maica-mea la masa |
32+
Chiara Ada
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui NelaM Mihaela, ma bucur sa te mai vad si pe tine postand. Ce mai zice Joshua? Tu cum mai esti? Nela, mamica Anei (19.09.09) |
Uite cu colicii la bord,a urlat iar vreo cateva ore si-n seara asta,dupa ce avusese doua zile chiar exemplare.In rest,crestem,am facut pulpite si obrajori

Superba poza cu Ana,cred ca te-ai emotionat tare

Fetele am vrut sa mai scriu si eu cate ceva dar n-am mai apucat,m-a acaparat pustiul de tot.Mergem si noi maine la controlul de o luna,de abia astept sa vad cat a luat in greutate.
Va pup si va doresc nasteri usoare celor care urmeaza zilele astea(Dana
,Moni_iulia
).De asemenea pup fetele care intretin atmosfera pe aici,vorba Iulikai,rad de-i iese copilului sanul din gura

O seara placuta tuturor
Mihaela si Joshua
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui raluk16Lili, Andre burta mea plina de paste o scuturati acuma de ras? Pai se poate? |
32+
Chiara Ada
MangaGirl spune:
buna ziua si de la noi,
mama ce distractie ati tras aseara.
liliacule esti de coma.
claudia super tare ideea cu casatoria pe stadion.
Laura, sa-ti traiasca bb Mihai Dragos! Felicitari si refacere rapida!
Roxxy ai o fetita frumoasa foc. Sa va traiasca!
Moni_iulia sa vii cu vesti bune de la control...sau cu bb 

Luci si Nela apropo de show-uri la somn...fiu-meu s-a factu un super obraznic...ieri seara m-a stat la san din ora in ora...dar nu neaparat ca sa manance, nuuuu...ca sa adoarma el mai bine...si intre sa suga de sfarc asa de comforting...asa ca de pe la 7 la 12 am tinut-o doar intr-un tzitzi. Cand adormea si-l puneam in pat...se trezea in 2 minute si incepea urlatul. si zau ca e inca ragusit de la atata oracaiala.
Norocul meu ca m-a trezit apoi pe la 2 si dupa la 4...dar m=a lasat sa dorm dusa pana la 9 azi dimineatza. Drept rasplata, i-am oferit un san plin de lapte. din care a tras in vreo 3 reprize. E ala care m-a durut. am vrut sa fiu sigura ca l-am golit. ![]()
Andrushkaal meu face si 8 kk pe zi...cand portocaliu, galbejor...cand mai vernil, in functie de ce mananc. nu trebuie sa te ingrijorezi. eu vad cum scade stocul pe pampersi in fiecare zi si ma gandesc ce marfa era pe timpuri cand existau doar pelincile...saracii parinti...cred ca de acolo li se trag sechelele. 

Luci draga mea...nu te supara cu greutatea lui David...uite azi a venit health visitorul la mine si mi-a aratat pe grafic unde se situa chitzaila in ziua 0...si era un pik sub normal. Tinand cont ca l-am dus la termen si peste...era un pik slabutz. Inca nu a recuperat...sa speram ca o va face. dar atata timp cat e in grafic, eu zic sa nu te necajesti. Si-ti mai spun ceva, cred ca stii deja de la health visitroul tau: cu copii alaptati exclusiv la san nu exista riscul de overfeeding...copilul isi ia cat are nevoie, cand are nevoie. la formula e un pik altfel. si daca David era un pik peste grafic la nastere, a pus doar atat cat e nevoie. Plus, eu din poze il vad tot bucalat si imbujorat. SUnt convinsa ca e mai mult decat happy. ![]()
eu de al meu spun mereu ca e pricajit...are 2 piciorute de tzantzar, dar asta doar pentru ca seamana cu ta-su...ca eu sunt bulanoasa.
ralucapaun ai o unguroiaca super frumusica. sa va traiasca! ceva petitori pana acum?
Anadomnica uelcom...dupa cum zice draga noastra techila.
liliacule da' ce fata intreprinzatoare ai! Pai deja stiti ca veti avea sprijin la batranete, ce mai incolo, incoace!
am facut urari lui moni_iulia...si vad ca e deja acasa. Welcome back! o intrebare: dk iti face cezariana, de ce te asteapta sa se deschida colul?
Dana stiam de toate, mai putin depozitarea in recipiente de plastic...tot e bun ca mi-am luat pungi de la lansinoh.
Claudia sper ca Iulia sa se face bine, repede.
s-a trezit piciul. sper sa va mai prind si eu la capitolul asta. ca nu sunt decat pe la pagina 10. v-am pupat. ma duc sa schimb un kkcios.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
biaz29 spune:
Fetelor, intru si eu pe fuga macar cu un mesaj din cand in cand, ca atat imi dau voie cei doi stapani pe care ii slujesc 24/24.
Incerc sa mai citesc pe sarite ce spuneti dar nu mai apuc sa raspund. Ma veti ierta ca absentez asa de mult, dar sa stiti ca ma gandesc la voi adesea, uneori va si visez, cand apuc sa dorm. ![]()
Noi raportam colici destul de urati dar, din fericire, mai mult ziua decat noaptea. Traiasca suzica si leganelul ca altfel cred ca faceam transee prin casa de plimbat in brate.
AM avut si eu ragaz intr-o zi sa vad mesajele pe care mi le-ati transmis cand am nascut si va multumesc mult pentru ele.
Luto, chiar ca esti Mama Omida sa te gandesti la mine chiar in ziua in care am nascut.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
4mykids spune:
Salutare,
Ne-am intors(asa cum am plecat
).Deci nu vreau sa comentez competenta medicilor de aici ca nu sunt in masura, dar....Iulia nu are nimic, a facut febra dar nu se stie de ce,tuseste foarte bogat dar nu are nimic(nici macar nu sa uitat in gatul ei),a ascultat-o si nu are nimic la plamani, burta o doare ca asa se mai inflameaza organele interne cand tusesti si dau impresie de durere de burta...Mentinez ca Iulia a inceput sa-si piarda vocea..hmmmmmm, si cum toate bolile in Anglia se rezolva cu paracetamol, mi-a zis sa-i dau paracetamol...da eu fac pe nebuna si intreb..daca nu are nimic ,de ce sa-i dau paracetamol?...el zice ,sa-i scada febra...dar si eu la fel i zic ca febra face de la ceva(viroza sau infectie in organism)..
si uite asa ne invartim intr-un cerc vicios...
Partea buna e ca am cantarit-o pe iubita mea si a pus intr-o saptamana 280gr..deci la 5 saptamani si4 zile de la 2960gr am ajuns la 4740gr..
..crestem ..
Nela , am vazut zambetul cuceritor al printesei, la primul ras in hohote vei lacrima de fericire..emotionant..
Va citesc mai incolo dupa ce adorm pisoiul.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui giuliella ziua buna mamici si burtici de dovlecei. In primul rand vreau sa multumesc celor care m-au felicitat pentru venirea pe lume a buburuzei mele. Apoi felicitari multe si noilor mamici si burticilor mult curaj pentru ce v-a fi. Imi pare rau ca nu am reusit sa mai tin pasul si sa intru sa fiu la curent in fiecare zi cu ultimile evenimente dar cum niciodata nu e tarziu macar acum mai apuc sa citesc din urma si sa vad ce s-a mai intamplat. Noi suntem aproape bine. Eu mi-am revenit dupa operatie foarte repede si acum la doua saptamani aproape ca nici nu mai realizez ca am o operatie in plus. Bebele in schimb nu stiu ce sa zic cat de bine e. De ieri dimineata a inceput sa aiba scaune mai dese ..adica vreo 8 pana acum..in 24 de ore, cam apoase si unele cu jet. Nu pot sa stiu daca e diaree pentru ca nu a avut pana acum nici un scaun mai solid in afara de cel cu meconiu. Chiar dupa cel negru a inceput sa fie usor verzui si vreo doua si cu mucus. Abia acum e galben si cum ziceam cam apos. Astept sa vad totusi daca se regleaza ca sa stiu daca sa ma duc la dr sau nu. Preventiv i-am dat totusi niste ceai de menta ca sa vad cum se comporta. E cam mica de ceai dar macar atat pot sa ii fac. Nu imi vine sa ma duc la dr cu ea ca peste tot sunt numai bolnavi de viroze respiratorii si nu as risca sa o imbolnavesc si de altele. Cam asta e cu noi. www.totsites.com/tot/emma-jasmine" target="_blank">Aici aveti si niste poze cu Emma Jasmine asa ca va invit sa faceti cunostinta. Pupici si sper sa revin cu vesti cat mai bune. Iulia ![]() www.totsites.com/tot/emma-jasmine" target="_blank">Emma Jasmine(29.09.2009)si Albert Iustin(15.09.2006) |
pai dk ii dai san, eu cred ca e ok. si l meu face la el. mi-a sp asistenta ca la un moment dat poate sa nu faca nimik pt o sp, care e tot ok, daca se hraneste exclusiv la san.
Emma e o scumpa

MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
THEA22 spune:
| citat din mesajul lui adinus8 ce mai faceti fete dragi? sper ca sunteti toate bine... mie imi pare asa rau ca nu mai apuc deloc sa intru...ca imi facea tare bine sa vorbesc cu voi... noi suntem intr-un carusel continuu, sincer nu m-am asteptat sa fie asa greu, dar trebuie sa recunosc ca e de departe cel mai frumos lucru din lume puiuta mea are colici groaznici, plange non-stop de la 8 la 22, cu o singura pauza de vreo 2 ore jumate pe la 3. acum plange si-afara, si-n brate si oriunde, de-mi vien s-o iau razna. suntem atat de obositi si nedormiti de nu va pot descrie...parca am fi zombihealth visitor-ul nostru a incercat toate picaturile anti-colici posibile si imposibile, inclusiv Colief-ul, care se zice ca e de departe cel mai tare din parcare si care costa multisor bine.dar nimic... asta e, sper sa rezist psihic pana trec colicii astia idioti... in plus, daca la inceput manca de rupea, acum nu papa mai mult de 60 de ml la o masa...imi vine sa-mi smulg parul din cap...mi se pare slabuta, mai ales ca am nascut-o grasuna tare.in ultima sap[tamana mi-a luat doar 20 de grame in greutate.offf... si acum vestile bune... astazi a fost prima dimineata cand nu a urlat( de-aia si scriu acum...) si tot prima nopate cand a adormit singura dupa papa, fara sa ma mai chinui eu cu leganatul vreo ora-doua. mi se pare asa minunat sa n-aud plansul ala chinuit de care mi se rupe sufletul...si tot la capitolul vesti bune, am reusit sa ma pensez si sa-mi fac manichiura, ca aratam de-a dreptul jalnic. pup mult pe toata lumea Luto si Mangulica, va pup mult si voi si scuze ca m-am dat asa la fund da' efectiv n-am timp de nimik ![]() ![]() ![]() noi vineri facem o lunita, asa ca ptr cine vrea sa vada ce tare ne-am schimbat, pun aici cateva poze de Sonia, sufletel mic si iubitpozici |
Ne era dor de tine...cand vrei sa te descarci nu ezita sa intri pe aici.THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
raluk16 spune:
Mihaela
abia astept peste vreo 2-3 luni sa intram toate zilnic linistite pe aici 
Andre
hai mai, vezi sa nu-ti provoci ceva contractii cu asa mama distractiva 
Maria deci deja vorbesti la trecut de problemele cu sanul!
. Daaaa, tu esti bulanoasa, auzi la ea 
Bia
sa treaca uratii!
Claudia ati crescut bine!
Nu stiu ce sa zic la treaba cu Iulia...
39+
Alex - cumparaturi bebe