Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

kattheryna, ce ma bucur ca ati scapat de colici. si e dragalica de fetitza are tati acolo.

danutza vad eu bine sau ti-a revenit optimismul?

raluca parca vorbesti de mine. azi noapte mi-a dormit pe piept intre cele 2 mese. si aseara a stat de gatul meu pana la 12. decat sa-l aud cum plange, mai bine asa. si ce reguli stricte aveam pe vremea cand eram nanny. dar am afla si eu ca atunci cand vine vb de propriul copil, nimic nu se mai aplica.daca fac gresel scuzati, dar scriu cu o mana.

clau felicitari pt vopsit. azi dimineatza faceam calculul cand va trebui sa o fac si pe asta...singura e data asta, ca la salon nu ajung eu prea curand.

claudia deci doctorii peste tot in UK sunt la fel. am crezut ca doar in londra. cine l-o adiploma doctorilor de familie, nu inteleg. ei si p nfarct tot paracetamol dau. si asta nu e gluma, e faza adevarata.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Andre hai mai, vezi sa nu-ti provoci ceva contractii cu asa mama distractiva
Crede-ma ca ma abtin sa rad. Ma bufneste si strang din dinti, oricum e singurul sport pe care il practic de 7 luni (stransul din dinti). 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

andre criminala mama ta. am ras cu pofta si a deschis fiu-meu un ochi incruntat sa vada cine-i deranjeaza somnul in sanul mamei.

cat despre chiloti de unica folosinta...eu mi-am luat din aia vechi de-ai mei vreo 5 perechi pe care i-am aruncat fara regrete. nici nu mi-au trebuit toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
andre criminala mama ta. am ras cu pofta si a deschis fiu-meu un ochi incruntat sa vada cine-i deranjeaza somnul in sanul mamei.cat despre chiloti de unica folosinta...eu mi-am luat din aia vechi de-ai mei vreo 5 perechi pe care i-am aruncat fara regrete. nici nu mi-au trebuit toti.
Pai da, ca ii aveai. Acum eu am 2 variante: fie cumpar de aia de maternitate, fie ii sutesc de la batrana mea. Gandeste-te ca eu am venit acasa in aprilie pentru 4 zile, aveam pe mine o pereche de blugi si sandale, iar in geanta doar cadouri. Asa ca nici macar chiloti vechi nu am. Marele meu noroc e ca mami e facuta tare bine la varsta ei, dar are o burtaaaaaaa! Asa ca in ultimii ani i-am luat chestii cu burta, inclusiv blugii de la gravide ii cumparam pentru ea. Avantaj iar eu, in sarcina deocamdata nu a trebuit sa imi cumpar nimic. Noroc ca gagica e moderna si nu m-a lasat sa ii cumpar decat haine colorate si la moda. Chiar azi am intrebat-o despre o pereche de pijama de-a ei (pe care o port eu, evident), de unde am cumparat-o ca imi place foarte tare materialul. Raspunsul a fost "din magazinul ala unde poti parca la umbra si a costat 35 de euro". 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Andre daca mai si radeai, era complet sportul, cu abdomene bune de tot .

Fetelor, tot uit sa va intreb ceva: de 3 zile nu-mi mai este somn, foame si sete... Cu foamea sa zicem ca sunt doar confuza, ca se face ora 4 si observ ca am uitat sa mananc de amiaza si ma straduiesc sa pap ceva (desi poate ar trebui sa profit ca nu-mi e foame). Cu setea ma mir, ca eu toata sarcina am baut 4-5 litri pe zi, si acum nu cred ca reusesc sa beau 2... Si cu somnul ma enervez cel mai tare, ca acuma cand ar trebui sa strang energie cel putin pentru zilele si noptile de travaliu , daca nu pot si pentru dupa, eu la 2 noaptea ma uit pe pereti si la fel inainte de 7 dimineata.

Ziceti-mi ca astea sunt semne de dinainte de nastere, ca altfel ma enervez

Intru sa fac capitol.

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Maria din pacate asa este, nepotica mea e cu febra 38,5 de 6 zile de 4 ori a fost la doctor, si tot paracetamol ia dat(nici in momentul asta nu au desciperit de la ce face).
Faza tare e ca aici este un doctor black, care a terminat medicina la Cluj(vb super romana) ,dar tot pe sistemul UK merge..
Ma bucur ca ai rezolvat problema cu sanul .
Am vazut inca 2 bebici superbi pe Emma Jasmine, care e o frumusete si ce poza superba are alaturi de fratior..
Sonia...wow , asa mamica , asa fetita ..frumoase foc.
Noi am renuntat la picaturile de colici, vad ca e tare linistita fara, dar tot nu serveste patul la dormit ziua...
Raluk,speram sa o tinem tot asa, cu Iulia o sa vad cum se comporta in seara asta...eu numa panichez prea tare, doar ca nu vreau sai transmita Isabellei..
Dana15 a plecat la nastere?parca vroia sa nasca capitolul asta...se cam apropie de sfarsit.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

adinus ce ma bucur sa aud ca suntei bine...cu plansetele de rigoare, dar bine. iar Sonia e o frumoasa si o dulce. health visitor ce zice de greutate?

lilicule a exact ca tine fac. pe mine m-a lat panica in a treia zi ca va creste si se va duce in drumul lui si ca baiat pupaurile se vor termina cam rpd..aaca acum il sufoc. dar cred ca-i place. sper...

monica am observat si eu ce echipa minunata fac dana, raluk, liliana...they rock

Nela draga mea...la e ras in toata regula. felicitari, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la 223

Raman logata sa mai fac modificari, s-o pun pe Laura la panou.

raluk16

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

andre criminala mama ta. am ras cu pofta si a deschis fiu-meu un ochi incruntat sa vada cine-i deranjeaza somnul in sanul mamei.
cat despre chiloti de unica folosinta...eu mi-am luat din aia vechi de-ai mei vreo 5 perechi pe care i-am aruncat fara regrete. nici nu mi-au trebuit toti.

Pai da, ca ii aveai. Acum eu am 2 variante: fie cumpar de aia de maternitate, fie ii sutesc de la batrana mea. Gandeste-te ca eu am venit acasa in aprilie pentru 4 zile, aveam pe mine o pereche de blugi si sandale, iar in geanta doar cadouri. Asa ca nici macar chiloti vechi nu am. Marele meu noroc e ca mami e facuta tare bine la varsta ei, dar are o burtaaaaaaa! Asa ca in ultimii ani i-am luat chestii cu burta, inclusiv blugii de la gravide ii cumparam pentru ea. Avantaj iar eu, in sarcina deocamdata nu a trebuit sa imi cumpar nimic. Noroc ca gagica e moderna si nu m-a lasat sa ii cumpar decat haine colorate si la moda.
Chiar azi am intrebat-o despre o pereche de pijama de-a ei (pe care o port eu, evident), de unde am cumparat-o ca imi place foarte tare materialul. Raspunsul a fost "din magazinul ala unde poti parca la umbra si a costat 35 de euro".

32+ Chiara Ada

super tareeeeeeee! dar sotul nu poate sa trimita un pachet. pa la noi sunt tiristi care numai asta fac. aduna pachete pentru si din romania. uite asa ma fac eu cu ser fiziologic, glicerna si comprese sterile. ca sa nu mai spun de scutece si taratze de la romanica.

Mergi la inceput