Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Dragele mele, Azi a fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine. Azi mi-a zambit pentru prima data, constient, fata mea. Sunt tare emotionata (mai ales ca am fost si singurele acasa) si doresc sa impartasesc cu voi bucuria momentului. Asa arataprimul zambet al Anei, cu mama. Noi mergem imediat la somnic, sa fim fresh la noapte, poate ne mai zambeste o data! Va pupam cu drag. Nela, mamica Anei (19.09.09) |
oooo, intr-adevar, asta este o zi memorabila!!! Si gandeste-te ca asa vor fi toate zilele voatre de-acum inainte: un zambet frumos oferit de Ana cea draga!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Ellenuta spune:
buna burtici
off .. vin si eu sa ma plang .. anna m-a trezit azi-noapte la 11.30, 12.30, 1.30 .. i-am facut 60 ml lapte, a baut 10 ml si a adormit bustean ..
apoi iara trezit la 4.30, 5.30, 6.30 ... m-a capiat copilu' asta ..
in plus, mi s-a umflat iara maseaua de minte si ma doare un pic si amigdala plus urechea ..
.. am apelat aseara la calgel ca nu mai puteam .. sunt tare amarata ..
noroc cu voi ca mai ma faceti sa rad .. lili, luci sunteti sarea si piperul acestei odisei .. 
roxy tare frumoasa e printesuca!
claudia ce miresica frumoasa!
ce rapida a fost laura .. 

Bun venit pe lume Mihai! Sa fii sanatos si norocos!
Felicitari Laura! Refacere rapida si mult laptic!

iulia este superba emma!! sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
andre foarte tare mami tau!!!
nela vai ce frumos ii rade ana mamei!! e o dulceata de fetita! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut AM un feeling ca urlu cam singurica pe la una pe aici ![]() Unde a toata lumea?? Te pomenesti ca ati plecat la nascare ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Euuu, eu stau cu limba scoasa de-un cot sa recuperez din urma.
Stau si ma minunez in faza pozelor cu micile voatre minuni, stau si citesc cu muuulta atentie sfaturile despre pompe de san si biberoane, incerc sa sintetizez si incerc sa ma incurajez ca totul va fi bine. Totodata stau si numar pe degete ca ne-am imputinat si asta inseamna ca se duce perioada asta frumoasa a "gravizeniei" si trecem la Next Level...ala de mamici cu norma intreaga!
Bineinteles ca mesajele mele-s defazate rau...dar incerc, asa cum pot, macar sa va arat ca-s pe-aici si ca-mi sunteti dragi tare de tot!

Liliana,
cu
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui liliac1Maaaaaai, ai o mama BES-TI-A-LA!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu zic sa o trimiti, sa-i dai ocupatie. Iti dai seama ce scenarii face in cap'shorul ei pana la piata???Va Apropos...cum se face chestia aia cu paste in 8 minute???? |
32+
Chiara Ada
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Floricica, eu stiu ca in 8 minute se fierb pastele... Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Deci, Andre m-a pacalit

Zicea ca ditamai carbonara se face in 8 minute!!! Poate la Luto, ca la mine...daca le fierb eu...imi ia vreo 5 minute numai sa le desprind de fundul ceaunului...
Si parea totul atat de simplu

Liliana,
cu
pazza spune:
deci...
o iau razna...bebelul asta mic al meu ma joaca pe degete cum vrea el...luni seara pe la 9 ma iau contractiile...prima data mai calme ...asa la vreo 20 min distanta dupa care se intensificau...pe la 12 am zis ca daca continua o sun pe moasa...si ghici ce...s-au oprit....acum am niste dureri de picioare de mor...nervi la greu pe sot...si un bebel care imi omoara burtica...parca e de plastilina...
am o stare azi
sper ca voi sunteti mai bine dispuse..
39+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
"Am o rugaminte, pe mine sa nu ma amenajati , vreau sa stiu adevarul" - citat din mama, dci nu ma menajati, cereti-mi retete. Prajesti sunca si ceapa in ulei, intre timp ai pus spaghettele la fiert (8 minute), ai batut niste oua intr-o farfurie. Ai scurs pastele de apa, repede repede ouale peste ele, amestecate bine, sunca, ceapa , uleiul, totul se amesteca, se pune piper si pofta mare! P.S. Daca ouale puse peste paste nu "se coc" peste ele, mai poti pune la foc totul 1 minut -2. 32+ Chiara Ada |
Moama, fac si eu de-asta! maine, ca zi m-am programat la maica-mea la masa
Sa ma vedeti ce-o s-o fac pe-a obosita...ca am stat o zi intreaga si-am gatit
Liliana,
cu
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui NelaM Dragele mele, Azi a fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine. Azi mi-a zambit pentru prima data, constient, fata mea. Sunt tare emotionata (mai ales ca am fost si singurele acasa) si doresc sa impartasesc cu voi bucuria momentului. Asa arataprimul zambet al Anei, cu mama. Noi mergem imediat la somnic, sa fim fresh la noapte, poate ne mai zambeste o data! Va pupam cu drag. Nela, mamica Anei (19.09.09) |
Ce m-ai emotionat

39+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Nela super. Si nu mai zice de fata ca e slabuta ca arata super bine Asa era si al meu si dupa o luna a inceput sa se umfle.Eu nu am niciodata apratu la indemana cand rade zgatia si asa ma oftic. SI mor de el ca imi face si gropita cand rade, sunt asa mandra si incantata (daca o sa aiba si ochi verzi va fi exact cum mi-am dorit Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Ohoo, daca are ochii tai e cel mai bine

Si Cristina se va bucura tare, de ginerele ei cu ochi frumosi
39+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut AM un feeling ca urlu cam singurica pe la una pe aici ![]() Unde a toata lumea?? Te pomenesti ca ati plecat la nascare ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
39+
Alex - cumparaturi bebe

toata lumea?? 
de Minune