Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dragele mele,

Azi a fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine.
Azi mi-a zambit pentru prima data, constient, fata mea.

Sunt tare emotionata (mai ales ca am fost si singurele acasa) si doresc sa impartasesc cu voi bucuria momentului.

Asa arataprimul zambet al Anei, cu mama.

Noi mergem imediat la somnic, sa fim fresh la noapte, poate ne mai zambeste o data!

Va pupam cu drag.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua si de la noi. Am intrat repede ca bebe doarme.
Laura felicitari! Bine ai venit pe lume Mihai Dragos!
Monikus astept ziua de vineri inteleg pentru galerie. Aveti grija de voi fetelor si odihniti-va acum ca sa fiti in forma pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nela super. Si nu mai zice de fata ca e slabuta ca arata super bine Asa era si al meu si dupa o luna a inceput sa se umfle.

Eu nu am niciodata apratu la indemana cand rade zgatia si asa ma oftic. SI mor de el ca imi face si gropita cand rade, sunt asa mandra si incantata (daca o sa aiba si ochi verzi va fi exact cum mi-am dorit , da ii are albastri cred ca ai mei). Acum nah, m aiertati da a trebuit sa fac si eu pe cioara

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
hai sa va fac sa radeti putin ca sa intelegeti de ce nu o pot trimite la cumparaturi. sa nu ma spuneti ca s-ar supara pe mine daca ar afla ca v-am povestit. In ianuarie cand am fost acasa aveam o intarziere si am rugat-o sa fuga la farmacie sa imi cumpere un test de sarcina Dr. Sigur.Stiti ce a cerut la farmacie? Test de fidelitate doctor biztos (biztos = sigur in maghiara). Aia de la farmacie a intrebat-o "ce doriti doamna?" si izbucnea in ras, iar mama a repetat "test de fidelitate dr biztos si poate ma serviti mai repede, ca fiica-mea face pipi pe ea".
Deci ... realizati daca o trimit sa cumpere chiloti de unica folosinta ce iese?

32+ Chiara Ada

Maaaaaai, ai o mama BES-TI-A-LA!!!!
Eu zic sa o trimiti, sa-i dai ocupatie. Iti dai seama ce scenarii face in cap'shorul ei pana la piata???
Va
Apropos...cum se face chestia aia cu paste in 8 minute????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

AM un feeling ca urlu cam singurica pe la una pe aici Unde a toata lumea??

Te pomenesti ca ati plecat la nascare

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Dragele mele,

Azi a fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine.
Azi mi-a zambit pentru prima data, constient, fata mea.

Sunt tare emotionata (mai ales ca am fost si singurele acasa) si doresc sa impartasesc cu voi bucuria momentului.

Asa arataprimul zambet al Anei, cu mama.

Noi mergem imediat la somnic, sa fim fresh la noapte, poate ne mai zambeste o data!

Va pupam cu drag.

Nela ma bucur enorm pt voi. Pe zi ce trece va vad pe voi mamicile mai multumite de bebeii vostri si tare vreau sa intru si eu in randul vostru. Somnic usor.

Anamaria multumesc frumos ca esti alaturi de mine. Sper sa fie vineri ziua cea mare. Sper sa nu ma lase pt luni si sa vrea bebe sa iasa vineri. Sa se impinga si el mai tare ca sa deschida colul vineri dimineata si s-o determine pe dr sa-l scoata afara. Inca nu mi-am pierdut speranta pt ca luni aveam colul scurt. Deci, inca e posibil.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Adinus, imi pare rau pentru colici! Sper sa treaca cat mai repede.
Foarte frumoasa Sonia, aratati atat de bine si tu si ea, nici nu se vede ca ati avut problemuta cu colicii. Ma bucura tonul tau optimist, in ciuda noptilor nedormite si a oboselii.

Mihaela, ma bucur sa te mai vad si pe tine postand. Ce mai zice Joshua? Tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Floricica, eu stiu ca in 8 minute se fierb pastele... adica atat trebuie tinute in apa la fiert. Tu la ce te referi?

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nela super. Si nu mai zice de fata ca e slabuta ca arata super bine Asa era si al meu si dupa o luna a inceput sa se umfle.

Eu nu am niciodata apratu la indemana cand rade zgatia si asa ma oftic. SI mor de el ca imi face si gropita cand rade, sunt asa mandra si incantata (daca o sa aiba si ochi verzi va fi exact cum mi-am dorit , da ii are albastri cred ca ai mei). Acum nah, m aiertati da a trebuit sa fac si eu pe cioara

POVESTEA NOASTRA

Monica, multumesc frumos. Da, am fost atat de emotionata, mai ales ca nu a fost si sotul sa o vada... Dar mi-a promis ca mai repeta figura si vineri, cand se intoarce el. Pozele sunt facute de mine, se si vede, ca mi-am pozat si degetul...asa stiu eu sa fac poze, de doi lei. Bine ca se vede fata, macar.

Ma bucur ca esti mai activa, te mai lasa Dragoselul. SI asa m-as bucura sa il prinzi totusi, zambind, cred ca e o dulceata, cu gropite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

super frumoasa SOnia si mamica adinus care arata beton

Vroiam sa mai spun ca mi-e tare dor de aida noastra.

Si sa mai spun ca le multumesc fetelor care inca tin steagul sus pt odiseea noastra liliac, raluk si dana si asa imi pare rau ca nu pot sa tin pasul. DAaaar... o sa fiu iar rea si o sa va fac sac peste cateva saptamani cand al meu bebe n-o sa mai urle (nu prea mai urla nici acum) iar ele vor fi la perioada de nesomn, colici etc Avantajul de a naste mai devreme. Daaaarr.. promit ca voi fi aici pt ele cu sfaturi

POVESTEA NOASTRA

Monica, draga noastra, stii ca noi suntem aici datorita tie, in primul rand, da?! Pai cand stim cat suflet ai depus la odiseea asta, nu e normal ca noi...astea care inca nu si-au identificat problemele de tzitzi sau de sutiene, tampoane, colici sau altele la tema sa abereze in liniste?
Sa stii pentru mine personal, fetele-s de vina ca-s asa dragute si ma lasa sa aberez...iar eu ma simt aici...relaxata!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput