Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Pt mine in primele zile sau såpt daca mergea ca el dupå papa så adoarma pe burtica mea si dormea bine mersi si eu adormeam cu el si apoi cand må trezeam il puneam in påtut nu ma gandeam ca imi spune lumea ca va sta atarnat de mine mult timp..Sau daca l-am avut in pat cu mine timp de 6 såpt langa mine så il aud så il simt nu am ascultat de nimeni ca nu va mai vrea in patul lui..

Orice functioneaza si la mine si el e multumit nu cred ca e de contestat.

Pårerea mea ..Nu va supårati pe mine da??

Iti impartasesc in totalitate perspectiva de "lucru" cu bebe...si-mi amintesc cu mare drag ca eu am procedat la fel. Atat timp cat era liniste si armonie in casa, cat nervii nostri erau relaxati, cand in loc de tipete primeam zambete...totul era ca-n Nirvana
La un mom dat am fost blamata...dar mi-am gasit motive de consolare: o sa creasca si-o sa-mi fie dor sa o pup si sa o strang in brate si copkila o sa ma trimita la babalaci, ca nu e "cool", "beton" sau cum s-o mai zice peste vreo 10 ani...asa ca mai bine profit cat este dependenta de mine.
Fetelor, sa nu faceti ca mine!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Doctor biztos ala e chiar o gluma super dar testul de fidelitate de unde l-a scos? De la emisiunea tv? super mamitzicul!
A zis ca asa i-am spus eu sa cumpere. Nu stiu ce are in cap, dar scoate cate una de asta in fiecare zi. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Katteryna, ce ma bucur s avad ca sunteti bine ! Ai o superbitate de copil,sa-ti traiasca !

Am vazut ca faceti schimb de info si m-am amuzat un pic gandindu-ma cate am taiat si eu de pe lista cu "n-o sa fac asa "..:) Asta cu dormitul in pat era clar pe lista pt ca mi-era frica sa nu adorm peste copil,insa surpriza-in spital ne-au incurajat sa co-sleep... Si asa am inceput eu sa-mi incalc principiile,mai ales ca urla noaptea de numa'

Mihaela si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

am uitat sa felicit din suflet toate fetele care au nascut si sa le urez nastere usoara si bebelusi sanatosi celor care sunt pe ultima suta de metri. va pup mult pe toate inca o data si sper sa revin mult mai curand decat ultima data

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

ce mai faceti fete dragi?
sper ca sunteti toate bine...
mie imi pare asa rau ca nu mai apuc deloc sa intru...ca imi facea tare bine sa vorbesc cu voi...
noi suntem intr-un carusel continuu, sincer nu m-am asteptat sa fie asa greu, dar trebuie sa recunosc ca e de departe cel mai frumos lucru din lume puiuta mea are colici groaznici, plange non-stop de la 8 la 22, cu o singura pauza de vreo 2 ore jumate pe la 3. acum plange si-afara, si-n brate si oriunde, de-mi vien s-o iau razna. suntem atat de obositi si nedormiti de nu va pot descrie...parca am fi zombi
health visitor-ul nostru a incercat toate picaturile anti-colici posibile si imposibile, inclusiv Colief-ul, care se zice ca e de departe cel mai tare din parcare si care costa multisor bine.dar nimic... asta e, sper sa rezist psihic pana trec colicii astia idioti...
in plus, daca la inceput manca de rupea, acum nu papa mai mult de 60 de ml la o masa...imi vine sa-mi smulg parul din cap...mi se pare slabuta, mai ales ca am nascut-o grasuna tare.in ultima sap[tamana mi-a luat doar 20 de grame in greutate.offf...
si acum vestile bune... astazi a fost prima dimineata cand nu a urlat( de-aia si scriu acum...) si tot prima nopate cand a adormit singura dupa papa, fara sa ma mai chinui eu cu leganatul vreo ora-doua. mi se pare asa minunat sa n-aud plansul ala chinuit de care mi se rupe sufletul...si tot la capitolul vesti bune, am reusit sa ma pensez si sa-mi fac manichiura, ca aratam de-a dreptul jalnic.
pup mult pe toata lumea
Luto si Mangulica, va pup mult si voi si scuze ca m-am dat asa la fund da' efectiv n-am timp de nimik

noi vineri facem o lunita, asa ca ptr cine vrea sa vada ce tare ne-am schimbat, pun aici cateva poze

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Ptiu nu fi deochi ce frumusele sunteti amandoua. M-am indragostit de fetita ta. E superba. Toti copii sunt frumosi dar asta mica a ta pe mine una m-a dat gata.

Fetele care au fetite sa nu va suparati pe mine dar...m-a lasat masca asta mica. Efectiv nu-mi vine sa cred cat de bine definite are trasaturile deja de la o luna.

Adinus, sa va traiasca, sa va bucurati de ea si sa-i treaca repede colicii ca tare mi-e mila de bebeii astia cu colici.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

super frumoasa SOnia si mamica adinus care arata beton

Vroiam sa mai spun ca mi-e tare dor de aida noastra.

Si sa mai spun ca le multumesc fetelor care inca tin steagul sus pt odiseea noastra liliac, raluk si dana si asa imi pare rau ca nu pot sa tin pasul. DAaaar... o sa fiu iar rea si o sa va fac sac peste cateva saptamani cand al meu bebe n-o sa mai urle (nu prea mai urla nici acum) iar ele vor fi la perioada de nesomn, colici etc Avantajul de a naste mai devreme. Daaaarr.. promit ca voi fi aici pt ele cu sfaturi

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Daaaarr.. promit ca voi fi aici pt ele cu sfaturi

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Ai grija ca ramane scris aici. Atata iti trebuie sa nu ne ajuti.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Liliana, ce mese' e Andra! Super tare jocul de-a magazinul! Da' pe ala cu de-a catelu' il stii? "Cica eu eram catelul si tu imi dadeai bucati de ciocolata si eu ma bucuram tare tare..." imi zicea sora-mea, eu mica si prostuta, ea cu 3 ani mai mare... si eu ma amuzam teribil iar ea imi manca toata ciocolata!!!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Moama, super-joc Bine ca citeam singura...nu statea si mandra pe langa mine ca sa-i vina idei.
Mai, fetelor, eu va fac pregatirea psihologica pentru ceea ce va urma Asa ca aveti grija ca astia mici sunt niste jmecheri de prima clasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Liliana, ce mese' e Andra! Super tare jocul de-a magazinul! Da' pe ala cu de-a catelu' il stii? "Cica eu eram catelul si tu imi dadeai bucati de ciocolata si eu ma bucuram tare tare..." imi zicea sora-mea, eu mica si prostuta, ea cu 3 ani mai mare... si eu ma amuzam teribil iar ea imi manca toata ciocolata!!!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Moama, super-joc Bine ca citeam singura...nu statea si mandra pe langa mine ca sa-i vina idei.
Mai, fetelor, eu va fac pregatirea psihologica pentru ceea ce va urma Asa ca aveti grija ca astia mici sunt niste jmecheri de prima clasa.

Sunteti grozave amandoua. Cand mai citesc cate asa ceva parca imi e mai usor si cu raul meu. Mai uit ca mai rad si eu. Ca sa vezi ca inca mai stiu sa rad.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Adinus vai, ce greu va este voua... nici nu stiu ce sa spun decat sa sper sa treaca repede toate si sa fie din ce in ce mai bine! Dar ce frumoase sunteti! Superbe!!! Si ma bucur totusi ca in ciuda tuturor greutatilor si pozele sunt vesele, si textul mesajului e plin de optimism

Andre eu cred ca si mama ta si doctorul pus pe glume vor sa nu te plictisesti

Moni asa, asa, sa fiti aici cu sfaturi! Deja ma gandeam ca eu poate nu voi fi pe faza cand se va da stafeta la urmatoarea odisee, si ce m-a emotionat preluarea stafetei la noi. Si eu sper sa scape azi-maine de tinut steagul draga de Dana.

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput