Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Moni n-ai fost rea deloc!
Si eu m-am necajit de doua ori cautand prin alte subiecte fetele din lista, sa stim ce s-a intamplat cu ele, daca au nascut sau nu. Si m-au incurajat fetele noastre
ca n-are nici un sens, daca ele nu vor sa faca parte din gashca noastra faina 

39+
Alex - cumparaturi bebe
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Acum am primit marea veste: "Bb a venit la 6.37, a avut 3400g si 50 cm, nascut natural. Pup pe toate. Laura." |
OOOO, felicitari, mamis! Ce rapid a decurs operatiunea!
Sa fie sanatos, papacios, nemiorlaicios!!! Si tie o refacere cat mai rapida! Te asteptam cu detalii

.Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui raluk16Simt ca apasa o mare responsabilitate pe umerii mei |
32+
Chiara Ada
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui claucia Salutare Mihaela! Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
Nu radea
pup printesele Eshia si Isa

Happy Anniversary Luto si La multi ani lui Gogo cel simpatic

si
Happy Birthday Bruce de Iulika pentru cele doua lunite implinite !!
Revin...ca tati are deja doua perechi de brate,cu una gateste doua feluri d emancare si spala vase iar cu cealalta il tine pe Josh
Mihaela si Joshua
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana liliachio poti sa imprumuti banii de la Monopolis Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Hmmm, asta este o idee demna de retinut

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj hai sa va fac sa radeti putin ca sa intelegeti de ce nu o pot trimite la cumparaturi. sa nu ma spuneti ca s-ar supara pe mine daca ar afla ca v-am povestit. In ianuarie cand am fost acasa aveam o intarziere si am rugat-o sa fuga la farmacie sa imi cumpere un test de sarcina Dr. Sigur.Stiti ce a cerut la farmacie? Test de fidelitate doctor biztos (biztos = sigur in maghiara). Aia de la farmacie a intrebat-o "ce doriti doamna?" si izbucnea in ras, iar mama a repetat "test de fidelitate dr biztos si poate ma serviti mai repede, ca fiica-mea face pipi pe ea". Deci ... realizati daca o trimit sa cumpere chiloti de unica folosinta ce iese? 32+ Chiara Ada |

Vai cat am ras!!! Am zguduit copila c-o am in brate.
Baby
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana nela e adevarat ce spui.,..si copilul meu e perfect si poate putin mai mult decat atat...insa cred ca rolul acesta de mamica a sosit la pachet promotional....pentru toata viata cu griji si intrebari, nelamuriri si dorinte. Poate prea multe griji.... Oricum miercurea viitoare e program la clinica iar de cantarit si ma prezint iar sa vad ![]() cum stam ...si pana atunci bagam carbuni la greu .....Si ca sa nu ma las te intreb draga mea ...ai baut cafea? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Lucia draga, tinem pumnii miercuri la clinica. Sa ajungeta David la greutatea pe care ti-o doresti!

Nela, mamica Anei (19.09.09)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralucapaun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vai cat am ras!!! Am zguduit copila c-o am in brate. |

32+
Chiara Ada
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Sa stai total relaxata din punctul asta de vedere, am incredere in gusturile voastre, ma ghidez dupa cump[raturile facute de tine, dar nu vreau sa ma agit mai mult decat e cazul. Vreau doar sa imi vad copilul sanatos, apoi pompe, suzete, detergenti si alte cele se gasesc peste tot. Cumpar de pe acum numai pentru ca nu am pe cine trimite. Tati e departe si vine dupa nastere, cat despre mami meu ... hai sa va fac sa radeti putin ca sa intelegeti de ce nu o pot trimite la cumparaturi. sa nu ma spuneti ca s-ar supara pe mine daca ar afla ca v-am povestit. In ianuarie cand am fost acasa aveam o intarziere si am rugat-o sa fuga la farmacie sa imi cumpere un test de sarcina Dr. Sigur.Stiti ce a cerut la farmacie? Test de fidelitate doctor biztos (biztos = sigur in maghiara). Aia de la farmacie a intrebat-o "ce doriti doamna?" si izbucnea in ras, iar mama a repetat "test de fidelitate dr biztos si poate ma serviti mai repede, ca fiica-mea face pipi pe ea". Deci ... realizati daca o trimit sa cumpere chiloti de unica folosinta ce iese? 32+ Chiara Ada |
Doctor biztos ala e chiar o gluma super
dar testul de fidelitate de unde l-a scos? De la emisiunea tv? 

39+
Alex - cumparaturi bebe
adinus8 spune:
ce mai faceti fete dragi?
sper ca sunteti toate bine...
mie imi pare asa rau ca nu mai apuc deloc sa intru...ca imi facea tare bine sa vorbesc cu voi...
noi suntem intr-un carusel continuu, sincer nu m-am asteptat sa fie asa greu, dar trebuie sa recunosc ca e de departe cel mai frumos lucru din lume
puiuta mea are colici groaznici, plange non-stop de la 8 la 22, cu o singura pauza de vreo 2 ore jumate pe la 3. acum plange si-afara, si-n brate si oriunde, de-mi vien s-o iau razna. suntem atat de obositi si nedormiti de nu va pot descrie...parca am fi zombi![]()
health visitor-ul nostru a incercat toate picaturile anti-colici posibile si imposibile, inclusiv Colief-ul, care se zice ca e de departe cel mai tare din parcare si care costa multisor bine.dar nimic... asta e, sper sa rezist psihic pana trec colicii astia idioti...
in plus, daca la inceput manca de rupea, acum nu papa mai mult de 60 de ml la o masa...imi vine sa-mi smulg parul din cap...mi se pare slabuta, mai ales ca am nascut-o grasuna tare.in ultima sap[tamana mi-a luat doar 20 de grame in greutate.offf...
si acum vestile bune... astazi a fost prima dimineata cand nu a urlat( de-aia si scriu acum...) si tot prima nopate cand a adormit singura dupa papa, fara sa ma mai chinui eu cu leganatul vreo ora-doua. mi se pare asa minunat sa n-aud plansul ala chinuit de care mi se rupe sufletul...si tot la capitolul vesti bune, am reusit sa ma pensez si sa-mi fac manichiura, ca aratam de-a dreptul jalnic.
pup mult pe toata lumea
Luto si Mangulica, va pup mult si voi si scuze ca m-am dat asa la fund da' efectiv n-am timp de nimik

noi vineri facem o lunita, asa ca ptr cine vrea sa vada ce tare ne-am schimbat, pun aici cateva poze
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici

13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009