Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iuhuu ce nastere rapida! Nici n-am apucat sa fac galerie!

Felicitari Laura!!! Bun venit pe lume Mihai Dragos!

Sa fiti sanatosi si fericiti si puiul sa va aduca numai bucurii!

Monikus multumim mult de vesti!

Moni_iulia deci si al tau bebe sta bine si comod ca al meu...

Luci, Nela ce de povesti am avut de citit!

Andre despre toate pompele alea pe care le-am enumerat am auzit numai de bine. Cred ca trebuie sa te hotarasti la o firma si apoi sa te hotarasti daca vrei manuala (in speranta ca nu vei pompa de nu stiu cate ori pe zi) sau electrica. Eu eram fixata pe nuk si medela din cauze de biberoane de sticla sau plastic fara BPA. Dar poate cea de la avent e mai buna ca pompa, mai stii? Dar nu voiam bibe si recipiente de la avent, ca e plastic cu bpa. Acuma cu BPA asta eu am citit mult, chestii stiintifice, dar uite un link mai "light" de rasfoit. Vezi ca are si next page, vreo 7, dar sunt pitice de citit. Dintre medela si nuk am ales nuk pentru ca gasesc si in hipermarketuri sticlute, nu ma bazez doar pe un magazin virtual. Si am ales manuala ca-i mai ieftina si sper sa nu am nevoie de scos lapte des. Monica are nuk electrica si zicea ca e super. Deci pe langa multe fete care zic de avent manuala, sunt foarte multe care spun ca e super primii pasi electrica, si e mai ieftina decat oricare electrice. Despre tommee tippee nu stiu, sa-ti spuna britanicele noastre, ca la noi singurul model gasit de pompa si sticle e cu bpa, chiar daca in strainatati este si fara. A, daca iti iei din afara, si sticlute avent sunt fara bpa, dar la noi nu. Ai putea sa mai astepti pana iti spunem cum e . Aparatorile am vazut ca nu-s pe marimi, ca de la avent. Hmmm, oare sa le fac poza langa un liniar, sa poti sa te gandesti cum sunt?

Of, cum o sa asteptati voi dupa mine cu nascutul sa trecem la scutece... mai ales ca sunt la prima nastere... Luci nu spuneai ca la jumatatea lui octombrie suntem gata toate cu dpn-ul pe octombrie? Of of... (si eu sper inca sa am balanta, nu scorpion...)

Claudia multa sanatate Iuliei si sa nu fie ceva rau, sa treaca repede!

Dana recipientele de la nuk ale mele sunt plastic (PP) fara bpa, acuma in congelator oricum nu bagam sticla. Dar nu prea "gust" treaba ca sticla ar putea fi rea cumva si plasticul ar fi salvarea . Deci pentru frigi sau temperatura camerei as avea oricand incredere in sticla. Dar mi se pare extrem de lung intervalul in care poti tine laptele la temperatura camerei sau in frigider...

Luci ce tare, deja mi-am imaginat cum se abureste borcanelul . La pompa mea a fost numai un recipient, asa ca mi-am luat si setul cu borcanele de plastic (cu 3 borcane), si cu cel din setul promotional cu pompa (alte 3 borcane) am 6 recipiente cu capac + sticluta cu bibe de la pompa. Daca as ajunge la situatii industriale, si eu as cauta pungi (nu stiu daca exista la pungi plastic fara BPA). oare am fost coerenta? . O sa recitesc dupa ce dau trimite

Uau, Claudia de n-ar fi fost evenimentul cu moasa tanara, as fi zis ca ai avut o nastere perfecta. Deci pana la urma ti-a bagat epi sau nu? A, acuma vad ca ai raspuns mai tarziu. Dar ce bine, sa nu te rupi si sa nu te doara nimic dupa Multumim mult de poveste

Iulika cea mai buna filozofie!!! Asa vreau si eu, ce functioneaza la el, aia sa fac, si daca imi calc pe principii, si daca se vor gasi altii sa-mi spuna ca nu e bine. Dar sper sa am in jur oameni ca voi, care sa stie ca fiecare bebe e diferit.

Luci asa, scriem pentru fetele care se vor plictisi in 2015 . Si lasa ca sunt bune pastele, mai bune decat orice tocanite, asa a zis Elle ca de la paste si alti carbohidrati se face lapticul! . Si deci zici ca se poate

Claucia numai vesti bune de acolo de la tine

giuliella o alaptezi numai la san? ca atunci am inteles ca e absolut normal galben asa mai ca mustarul si expliziv. ce scumpica e Emma! Arata foarte mare, chiar si in pozele din spital! Si ce familie frumoasa!

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

bun venit
Eduard Toma Felicitari titi143
Sarah Maria Felicitari uve_got_mail
Adam Joshua felicitari adimercedes
Alex Felicitari Lullaby_2009
Anna Sophia felicitari ellenuta

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

A, de la noi: acum ploua (bine, de vineri incoace curge din cer...) dar de dimineata pana acum a nins cu niste fulgi mari mari ca de Craciun... mi-am amintit ca in albumul bebelusului pe care il am, exista si pagina "prima ninsoare", deci daca as naste azi-maine, pe langa prima poza, ar trebui sa-i mai fac una la geam . Eu cand imi imaginam poza cu prima ninsoare, ma vedeam cu landoul la plimbare, si cu cosmonautul in brate

Eu ma simt din ce in ce mai bine , adica nici un semn , parca sunt mai usoara, mai plina de energie, asa putea face si tae-bo ca pe vremuri , am doar impresia ca mai am un balon in fata, dar ma misc foarte usor, m-am obisnuit deja cu starea asta de gravidoasa... hmmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Monikus -multumesc de aprecieri. Da intradevar acum ma simt o mamica implinita. Am avut norocul de a avea pereche. Pot exersa acum pe fetita facutul coditelor ca la Albert nu am avut cum. Lui i-am pus cercelus in ureche in dorinta de a avea si o bucatica de fetita.
Raluk o alaptez intradevar la san si stiu ca e normal sa fie mai galben scaunul dar imi pare cam prea lichid si cred ca nu e ok sa fie in jet ca la diaree. Acum mai poate fi o cauza. De doua zile am iesit afara din casa si i-am pregatit cate un biberon cu lapte humana pe care l-a si mancat. Se prea poate sa fi facut o intoleranta la lactoza si sa fi facut intradevar diaree de la asta. La Albert am procedat la fel cu laptele Humana dat de fiecare data cand vream sa inlocuiesc o masa de laptic de la mine si nu am avut nici o problema. Poate ca ea e mai sensibila..cine stie. Ar mai fi si faptul ca am mancat niste mere si poate ca si alimentatia mea contribuie din plin la manifestarile ei. Deocamdata incerc sa ii dau titi cat mai des, si cum mai ziceam am incetrcat niste ceai de menta. Apoi cred ca ii dau si niste baby drink ca are tot felul de plante care linistesc burtica. Trebuie sa fie foarte atenta ca sa nu cumva sa apuce sa se deshidrateze ca atunci e periculos tare pentru ea. Totusi am inteles ca poate apare o usoara deshidratare numai daca depaseste 8 scaune in 24 de ore.
Sper sa treaca totusi cat mai repede peste acest episod.

De pozici...intradevar pare mare dar ea e o galusca. ..cat o paine mare ca nu a avut decat 49 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Salutare

Laura felicitari si refacere rapida ! bun venit bebe Dragos Mihai !

Mihaela si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Salutare Mihaela!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Hmmm, oare sa le fac poza langa un liniar, sa poti sa te gandesti cum sunt?
Multumesc, stai linistita. ca oricum nu stim cum vor fi sfarcurile dupa. Imi comand si eu aceeasi pompa ca am incredere in gusturile voastre. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu m-am tuns ieri si mi-am recapatat self-esteem-ul (sper ca am scris bine )

luci si nela, ce simpatice sunteti voi de dimineata

Suzeta, eu am vrut sa-i dau da nu vrea el , leganat vrea el, n-as prea vrea io da n-am ce-i face. Azi dimineata de la 9 jumate la 11 si ceva mi-a stat cumintel prin casa, in special in leagan si a gangurit, a mai motait, ce sa-i fac? Asa mai reusesc si eu sa fac una alta. L-am luat si cu mine in pat, mi-am incalcat toate principiile de dinainte (apropos de lista selenicai cu "ce nu voi face").

Laura, felicitari, Bun venit pe lume Mihai DRagos, sa fi sanatos si papacios, necolicios si sa- le aduci parintilor numai si numai bucurii.

giuliella si adela, ma bucur mult sa va vad.
Emma Jasmine este SUPERBA, sa va traiasca mami

anadomnica, nu inteleg de ce nu mai vrei sa intri la noi. Cred ca am pierdut ceva pe drum
Acum cred ca voi fi rea, dar nu inteleg pe fetele care nu vor sa mai intre la noi de ce mai vor pe lista???
Am fost rea de tot asa-i?

kateryna, e o minunatie frumoasa foc Raisa. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. (Ai scris cumva povestea nasterii si am ratat-o? )

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

Monikus -multumesc de aprecieri. Da intradevar acum ma simt o mamica implinita. Am avut norocul de a avea pereche. Pot exersa acum pe fetita facutul coditelor ca la Albert nu am avut cum. Lui i-am pus cercelus in ureche in dorinta de a avea si o bucatica de fetita.
Raluk o alaptez intradevar la san si stiu ca e normal sa fie mai galben scaunul dar imi pare cam prea lichid si cred ca nu e ok sa fie in jet ca la diaree. Acum mai poate fi o cauza. De doua zile am iesit afara din casa si i-am pregatit cate un biberon cu lapte humana pe care l-a si mancat. Se prea poate sa fi facut o intoleranta la lactoza si sa fi facut intradevar diaree de la asta. La Albert am procedat la fel cu laptele Humana dat de fiecare data cand vream sa inlocuiesc o masa de laptic de la mine si nu am avut nici o problema. Poate ca ea e mai sensibila..cine stie. Ar mai fi si faptul ca am mancat niste mere si poate ca si alimentatia mea contribuie din plin la manifestarile ei. Deocamdata incerc sa ii dau titi cat mai des, si cum mai ziceam am incetrcat niste ceai de menta. Apoi cred ca ii dau si niste baby drink ca are tot felul de plante care linistesc burtica. Trebuie sa fie foarte atenta ca sa nu cumva sa apuce sa se deshidrateze ca atunci e periculos tare pentru ea. Totusi am inteles ca poate apare o usoara deshidratare numai daca depaseste 8 scaune in 24 de ore.
Sper sa treaca totusi cat mai repede peste acest episod.

De pozici...intradevar pare mare dar ea e o galusca. ..cat o paine mare ca nu a avut decat 49 de cm.

Iulia www.totsites.com/tot/emma-jasmine" target="_blank">Emma Jasmine(29.09.2009)
si Albert Iustin(15.09.2006)

Dupa ce am trimis mesajul m-am gandit ca tu esti la al doilea bebe si eu inca nu-l am nici pe primul .

sigur a fost un accident

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Hmmm, oare sa le fac poza langa un liniar, sa poti sa te gandesti cum sunt?

Multumesc, stai linistita. ca oricum nu stim cum vor fi sfarcurile dupa. Imi comand si eu aceeasi pompa ca am incredere in gusturile voastre.

32+ Chiara Ada

Simt ca apasa o mare responsabilitate pe umerii mei si eu nici n-am incercat pompa.

Mergi la inceput