Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
Iuhuuu, Lucia!!!

pai asteptam cu nerabdare pozici cu david cuceritorul si mamica mandra!!!
eu as arunca cu niste supica de pasare
..dar cum sa fac? o congelez eventual, inainte..![]()
Nela
foarte tare jocul!!![]()
![]()
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s...+1
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
claucia spune:
Lucia
felicitari pentru tepi si moral ridicat. Bravo.
Eu sunt la mijloc de drum, al doilea drum si spun si eu ca se paote. Eu m-am vopsit de 2 ori deja, adica odata, si odata am vrut sa imi fac niste suvite, dar singura in baie si prima si a doua oara, nu la coafor. ce a iesit aoleu, ca numai suvite nu se cheama, niste pete galbene si urate care nu sunt nici de la radacina nici de nicaieri, ba chiar arata ca si cum as avea radacinile negre...si alea erau proaspat vopsite blond, dar un blond mai inchis. Asa imi trebuie. Bine ca am parul cret si nu se vede clar de tot ce am realizat.Plus ca am vrut sa mai imi tai si niste suvite pe frunte ca sa imi incadreze fata intr-un fel si rezultatul...3 suvite scurte de tot care imi mananca nervii ca daca le prind in clama arat ca de la casa de copii, daca le las exact ca tine ma enerveaza groaznic si aia in momentele mai rele din noaptea neagra. ![]()
Cam atat despre infrumusetarea mea, sau tentativa. De slabit nu am mai slabit, ba chiar stationez daca nu mai urc un pic pt ca mananc din nou de toate, si cand spun de toate spun ciocolata, biscuiti, clatite, etc. Adica cele sanatoase fara de care nu poate trai omul ![]()
Fetele mele sunt bine, Alessia e vesela si dulce, nu mai am nici o strangere de inima cum ca o supar si ca sufera din cauza surorii mai mici, e foarte de ajutor, bine, mereu a fost asa, si s-a obisnuit cu ideea acum, probabil ca va uita ca a fost o perioada cand nu "a avut bebe".
Isa, pe care o sa incep sa o numesc Andreea (sau Isa Deea cum ii spune Alessia) ca sa le deosebesc, pentru ca Alessia isi spune siesi Eshia, deci foarte aproape, e si ea cumintica, a inceput sa stea si ea treaza ziua mai mult decat inainte, se face din ce in ce mai frumusica, mai rotunjoara si creste.
Mai plange, si noaptea cand are chef dar ne apropiem vertiginos (maine) de 6 saptamani care ar fi apogeul colicilor. Pai daca asta e apogeul nu imi mai e teama de nimic
, nu e foarte greu, mai se fataie si mai scanceste cam o ora doua dupa ce mananca ziua, noaptea aproape deloc, mai are cate o noapte la 2-3 nopti mai agitate dar in general adoarme imediat dupa ce papa noaptea. Azi noapte a papat la 12 si dupa aceea la 4, a adormit dupa ambele mese, insa dupa 4 s-a tot foit si scancit la cate 15-30 minute de m-a zapacit pe mine cu somnul...pana la 7 cand a papat iar si iar a scancit si s-a foit.
Oricum nu e asa de tragic, nu avem ore si ore de plans necontrolat.
Ieri am avut musafiri si am petecut frumos, moment in care mi-am dat seama cat de mult imi trebuie baby phone (cel ieftinut de la primii pasi, e f bun ca l-am testat) ca sa aud si eu copilul si sa nu stau in casa in liniste absoluta ca sa aud.
Ah, fetelor, am cumparat pompa electrica de la Primii pasi cand s-a nascut Isa si am folosit-o o singura data. Daca cineva este interesat de ea, sa imi scrie PM si i-o dau cu toata inima ca sa o foloseasca, poate ii este mai de ajutor decat mi-a fost mie. E buna daca e si laptic...![]()
Pup si m-am intins ca o placinta...asa e, scriu rar dar ma si apuca cand ma apuca!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
katteryna spune:
Buna dragelor!Va fugaresc de ceva vreme ca n-am mai intrat de cateva zile si pupacesc pe toate fetele cucuiete ce dezbat subiecte hot!
Asa ca trag niste FELICITARI PROASPETEI MAMICI, LAURA SI BEBELULUI GRASUNEL DRAGOS! 

BUN VENIT PE LUME TUTUROR BEBELUSILOR! Carora spre rusinea mea n-am apucat sa le fac galerie![]()
Noi suntem binisor...Doar am scapat de colici de vreo...zi
Sau asa speram ca am scapat...ca tare ne mai chinuiau noaptea!
RAISA MARIA
claucia spune:
Am uitat: Felicitari Laura sa traiasca bebele si sa fie mancacios si nedatator de griji prea mari!
De ieri am inceput sa studiez limba greaca din nou, singura, insa am facut 2 lectii complete din carte, cu exercitiile de la sfarsit si cu scris tot tot de mana, cu cautat in dictionar ce nu stiam, adica nu mi-a fost lene, ma durea mana si am scris o gramada dar spre bucuria mea mi-am intrat repede in mana in ale literelor de tipar mic si de mana ca sunt tare diferite de ale noastre. Si scriu si repede.
Sa vad cum ma descurc cu retinutul cuvintelor noi ca daca nu prea dorm nici prea desteapta nu mai sunt...![]()
Astazi abia astept sa continuu cu lectiile daca dorm puii simultan la pranz. 
03 septembrie 2009
giuliella spune:
ziua buna mamici si burtici de dovlecei.
In primul rand vreau sa multumesc celor care m-au felicitat pentru venirea pe lume a buburuzei mele.
Apoi felicitari multe si noilor mamici si burticilor mult curaj pentru ce v-a fi.
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai tin pasul si sa intru sa fiu la curent in fiecare zi cu ultimile evenimente dar cum niciodata nu e tarziu macar acum mai apuc sa citesc din urma si sa vad ce s-a mai intamplat.
Noi suntem aproape bine. Eu mi-am revenit dupa operatie foarte repede si acum la doua saptamani aproape ca nici nu mai realizez ca am o operatie in plus.
Bebele in schimb nu stiu ce sa zic cat de bine e.
De ieri dimineata a inceput sa aiba scaune mai dese ..adica vreo 8 pana acum..in 24 de ore, cam apoase si unele cu jet. Nu pot sa stiu daca e diaree pentru ca nu a avut pana acum nici un scaun mai solid in afara de cel cu meconiu. Chiar dupa cel negru a inceput sa fie usor verzui si vreo doua si cu mucus. Abia acum e galben si cum ziceam cam apos. Astept sa vad totusi daca se regleaza ca sa stiu daca sa ma duc la dr sau nu. Preventiv i-am dat totusi niste ceai de menta ca sa vad cum se comporta. E cam mica de ceai dar macar atat pot sa ii fac. Nu imi vine sa ma duc la dr cu ea ca peste tot sunt numai bolnavi de viroze respiratorii si nu as risca sa o imbolnavesc si de altele.
Cam asta e cu noi.
www.totsites.com/tot/emma-jasmine" target="_blank">Aici aveti si niste poze cu Emma Jasmine asa ca va invit sa faceti cunostinta.
Pupici si sper sa revin cu vesti cat mai bune.
claucia spune:
Katerryna felicitari pentru scapatul de colici, bravo, acum merge din mai usor in mai usor...pana la dintisori 
03 septembrie 2009
katteryna spune:
La mine are efect Sab Simex, Bonnisan si ceai Babycalm.Fug ca s-a trezit galushka si scanceste cum stie ea mai frumos
K e foame mare si foamea nu a auzit ca-i criza!![]()
Felicitari Lucia!
Claucia, Doamne ajuta!
Pupacei
RAISA MARIA
lutoniana spune:
ioiii...ce frumoasa e Raisa ...abia acum am vazut-o.....si in pozele in care doarme zici ca e "mainile sus...ma predau " 

Sa fie sanatoasa Kateryna si un brat de flori pt curajul mamei 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Fragutza spune:
Bun gasit doamnelor!
Iulika, eu sunt total de acord cu ce ai zis tu despre bebei. Daca gasesc vreo metoda sa o linistesc o folosesc.
Natalia se linisteste imediat dc o pun la san si prin urmare asa fac. Sau acum de cateva nopti doarme cu mine in pat, e mai simplu de mufat. Tot asa cand sunt rupta o pun pe burta mea, se mufeaza singura si adoarme.
Cat voi sta acasa cu ea o sa fiu numai pt ea. Mancare si curatenie poate face si altcineva.
Asta cu laptele e interesanta! Eu il tineam in frigider pana la urmatoarea masa, apoi il incalzeam in apa fierbinte si gata. Pediatrul a vazut ca Natalia are burtica balonata si mi-a zis sa nu mai pastrez deloc laptele, ce mulg sa congelez, sa nu-l mai tin in frigider sau in camera pt ca ar fermenta un pic si i-ar agrava balonarea. Asa a zis, asa am facut.
Va pup!
Baby
de Natalia (03.09.09)
monikus spune:
Claudia, multumesc frumos pt apreciere in ceea ce priveste numele bebelului ce trebuie sa intre in viata mea. Multa sanatate Iuliei si sa va intoarceti cu vesti bune de la dr.
Liliac, eu zic ca Luto are mare dreptate cu banii de la Monopolis. ![]()
Luto si eu tre sa fac de'ale gurii azi dar nu am nici cel mai mic chef. As fi avut chef sa spal niste geamuri azi ca e soare afara dar daca e sarbatoare....
. De-abia astept sa vad poze cu tepii noi.
Nela
sper sa vina vineri ca nu mai am rabdare.
Claucia ce vorbesti tu acolo cu slabitul ca nu mai ai nevoie de asa ceva. Te-am vazut eu. 
Giuliella tare frumoasa fetita dar nici baietelul nu e de neglijat. Iar tu esti o mamica tare mandra de cei doi boboci ai ei. 
Monica
38+ in curand mami de
Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE