Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
Multumesc frumos Claudia
asa este, eu te-am intrebat cum a fost nasterea Isabellei, vazand ca ai depasit termenul...dar se pare ca la tine s-a declansat de la sine si nu ai avut nevoie de inducere; au avut mai mult curaj medicii tai, sa te lase pana la 41 +6; bine ca s-a terminat cu bine! plus, perineu intact! asta da cadou!
Bafta multa la doctor!!
Fetelor..ceea ce am citit eu despre depozitarea lapticului este de aici, de pe DC..la sectiunea Femina Intim sunt niste subcapitole, Alaptatul Help Line..si se dau acolo cu parerea mamicile; sunt 11 subcapitole..eu am inceput cu nr 1 (discutiile sunt din anul 2004
)
ce sa fac? ma plictisesc
...poate s-o lipi si de mine ceva informatii pretioase![]()
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s...+1
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
4mykids imi pare råu de Iulia..insånåtosire grabnicå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 ai reusit sa dormi un picut? Andre cred ca borcanasele din setul lui raluk sunt din plastic..asteptam sa vedem ce ne zice? apropo, Ralu cate borcanase iti dau? ca nu am vazut sau nu am retinut.. |
nu am dormit....ma inteapa ochii si pleoapele
...acum mananca viguros ...poate dupa ce termina am ceva sanse ,.....Va da si de la pompa vre-o 2 borcanasa cat sa vedeti ce faine sunt si sa mai cumparati. E evident ca nu ai ce face cu 2 cate au fost in cazul meu ....Asteptam si pe Ralu sa graiasca ce a primit acolo

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
iulika pai asa e mami, daca eu consider ca fac ceva bine si mi-e bine mie si copilasului...restul lumii poa' sa stea in cap...ca asa facem.
Dar e placut sa dezbati si sa afli alte variante si alte pareri.....si asa vor avea si gravidele din 2015 ce sa citeasca.....asa cum citeste dana info din 2004 

lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
![]() ![]() Faci tu ce faci si tot la friptane iti sta mintea. Tot la voi am citit ca se poate stoca si in recipiente de alea sterile pentru pipi. ![]() 32+ Chiara Ada |
..e foametea mare....ce naiba sa fac ?
Acum merg sa-mi fierb niste paste sa vad daca am ce sa pun pe ele ....si daca mai e ceva comestibil in frigider

Nu arunca nimeni o tocanita ceva si la mine ?

NelaM spune:
Servus fetele!
Felicitari LAURA! Sa-ti traiasca bebele Mihai Dragos, sa fie sanatos, voios, voinic, sa va aduca numai bucurii.
Uite ce nastere rapida! Asa da.
Monikus, multumim de vestile bune. Tinem pumnii sa stea pana vineri bebele. 
Nela, mamica Anei (19.09.09)
lutoniana spune:
hai ca mai am ceva sa va spun si ma apuc si eu de ceva trebusoara ca nu mai tine....
Pentru fetele la inceput de drum....sau la mijloc
am o veste buna: SE POATE.
Ieri, la o luna de la nastere, am fost si m-am tuns ca aratam ca un caine mizerabil cu bucle pe frunte....si cand ma dureau sfarcurile si eram plansa, cu camasa sarita de pe mine.....ma scotea din minti si parul care-mi pica pe frunte....

Acum am iarasi tepii mei iubiti, sanii nedurerosi ....si psihicul refacut.
Va dau sperante ca se poate.
Dupa ce ma imbrac poate fac o poza cu fi'miu sa va arat ce mandra sunt 

ca si asa m-a certat bunica, adica mama ca nu am poze cu fiul 

...astea preocupari...nu ce povestiti voi ![]()
![]()
NelaM spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Nela Si eu imi bag gheara-n gat cand vad ca fusese agitatie mare si atmosfera faina tocmai cand eu...ori dorm ca apucata, ori am program de dus copil la gradi...ori imi frang dej'tele sa nu ma apropii de calculator ca trebuie sa ma joc de-a "magazinu'" Stiti cum e asta cu magazinul?? Andra insira toate prostioarele prin camera ei, scrie in dreptul lor "1 LEU" iar eu sau tat-su, ca fraiericii trebuie sa-i dam bani copkilei pentru ceea ce "poftim". Strange mandra sa-si ia motoscuter Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |

Liliana, ce mese' e Andra!
Super tare jocul de-a magazinul! Da' pe ala cu de-a catelu' il stii? "Cica eu eram catelul si tu imi dadeai bucati de ciocolata si eu ma bucuram tare tare..." imi zicea sora-mea, eu mica si prostuta, ea cu 3 ani mai mare... si eu ma amuzam teribil iar ea imi manca toata ciocolata!!!Nela, mamica Anei (19.09.09)
lutoniana spune:
eu de bucurie ca am prins in direct galeria Laurei am uitat sa o si felicit...offff ...iertare mami. Noroc cu nela ca mi-a amintit.
Sa traiasca baiatul si sa va faca fericiti, sa pape bine, sa fie cuminte si sanatos.
Felicitari mami pt po nastere usoara si rapida ca la carte !!!! 

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lutoniana..e foametea mare....ce naiba sa fac ?Acum merg sa-mi fierb niste paste sa vad daca am ce sa pun pe ele ....si daca mai e ceva comestibil in frigider ![]() ![]() Nu arunca nimeni o tocanita ceva si la mine ? ![]() |
32+
Chiara Ada

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai 38+