Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
liliachio poti sa imprumuti banii de la Monopolis ![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
4mykids spune:
Multumim Dana, acu ma uitam la pozele voastre, cat de frumoasa esti si finuta...si vorba lui Raluk fotomodel...sunteti tare frumosi impreuna , va doresc sa fiti fericiti.
Si cred ca tu m-ai intrebat despre nastera Isabellei ,asa ca am sa fiu cat se poate de scurta , si sa-ti povestesc in mare cum sa intamplat.
De la nipple stimulation aveam contractii de 3 zile dar numai seara, spre dimineata se rareau iar ziua erau aprope inexistente.Pe data de 3 la ora 10 aveam programare, pentru a-mi fi indusa nasterea, dar spre bucuria mea dupa ultimul control la moasa in data de 2 sept, spre dupaamiaza au inceput contractiile destul de puternice si la intrevale de 15 minute.Pe la ora 19 au venit niste rude din Scotia (care erau in vacanta )si am plecat sa luam masa toti.DE la ora 21 contractiile erau la 7-5 minute destul de dureroase dar nu foarte regulate(10 min, 7 min,)La insistentele rudelor la ora 23 totusi ma hotarasc sa merg la spital(eu inca nu eram convinsa ca vine, contractiile le stapaneam cu vitejie ,spitalul fiind la 45 de minute de condus
)Am ajuns , mi-a facut control eram dilatat doar 2 cm, contractii neregulate inca, dupa ora 13 se intetesc in durere si parca putin mai dese , la care mi se da gaz si aer(prietenul meu cel mai bun in noaptea respectiva)Intre contractii eu eram viteaza si radeam inca si asta pana la ora 3 dimineata cand una dintre moasele tinere care ma supraveghea m-a controlat si-mi spune ca e dilatatie 8 si ca in 30 minute eu o sa ma bebica.La dilatatie 10 cum imi spunea ea, a pregatit patutul lui bebe, hainele si asteptam..Eu fata de treaba i multumesc si i spun ca este cred unul dintre cele mai placute travalii(dureriile fiind mari dar suportabile de catre MOI).Dupa o ora de asteptare, se duce si cheama moasa batrana ca nu intelegea de ce nu imi vine sa imping.Apare si moasa ma verifica si imi da vestea traznet..Dilatatie 5cm...
..mi-a pierit in momentul acela tot curajul, si i-am zis ca vreau epidurala...Moasa tanara a iesit plangad , cerandu-si scuze de la sot(colul era undeva intr-o parte si ea nu-l simtea!!)Eram demoralizata complet, i-am spus sotului ca eu imi iau jucariile si plec acasa ca nu mai rezist inca nu stiu cate ore in dureri doar cu gaz si aer...Ma luat moasa batrana ma intors intr-o parte ..si printre controalele inetrne a fortat colul un pic sa coboare unde i era locul...dar contractiile mele erau destul de neregulate..ca urmare dupa 2 ore cand doar ultima ora jumate a fost crunta, imi vine sa imping, dar datotita contractiilor mele neregulate,se ia hotararea sa mi se puna perfuzie sa grabeasca contractiile...eu nu si nu,si ca urmare ma ambitionez si imping ,iese capul Isabellei si mi se spusese dupa ce imping cand imi spun sa respir sa o fac chiar daca tot vreau sa imping(acest lucru se intampla la iesirea umeriilor).Am fost o fata ascultatoare , si ca urmare m-am ales cu un perineu perfect dupa nastere, si eram ca noua nouta, fara nici un fel de durere.
Mmentionez ca eu pe tot parcursul travaliului nu am avut nici o durere la burta, ci doar la spate (toate contractile au fost la spate).
Scuze pentru modul de a povesti, sunt in fuga sa o imbract pe Iulia ca mergem la doctor.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
lutoniana spune:
nela e adevarat ce spui.,..si copilul meu e perfect si poate putin mai mult decat atat...insa cred ca rolul acesta de mamica a sosit la pachet promotional....pentru toata viata cu griji si intrebari, nelamuriri si dorinte.
Poate prea multe griji....
Oricum miercurea viitoare e program la clinica iar de cantarit si ma prezint iar sa vad 
cum stam ...si pana atunci bagam carbuni la greu .....
Si ca sa nu ma las te intreb draga mea ...ai baut cafea?
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lutonianaEu le-am depozitat in sertarul cu inghetata ...nu in cel cu friptanele ![]() ![]() ![]() |

Faci tu ce faci si tot la friptane iti sta mintea. Tot la voi am citit ca se poate stoca si in recipiente de alea sterile pentru pipi. 
32+
Chiara Ada
Dana15 spune:
Ce tare esti Luci
asa deci, langa inghetata?!? ai reusit sa dormi un picut?
Andre cred ca borcanasele din setul lui raluk sunt din plastic..asteptam sa vedem ce ne zice? apropo, Ralu cate borcanase iti dau? ca nu am vazut sau nu am retinut..
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s...+1
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
4mykids spune:
Si inca ceva...mi sa refuzat epidurala..deci am nascut fara..
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!

Felicitari Laura!!Så ai un bebe sånåtos si måncacios!! tare repede te-ai miscat
..Astept povestea nasterii..
Luto si Nela ce v-ati intretinut voi aici..Fain..Am vazut ca vb de pro/contra leganat, suzeta si altele..Eu nu voi putea spune ce metode am sau nu pt Bruce pt ca pårerea mea este ca fiecare face ceea ce crede ca functioneaza pt ea si pt bebe ci nu ceea ce aude din vecini ca ar fi avut influente negative asupra copilului lor leganatul sau suzeta sau cine stie cate vor mai veni..
Pt mine in primele zile sau såpt daca mergea ca el dupå papa så adoarma pe burtica mea si dormea bine mersi si eu adormeam cu el si apoi cand må trezeam il puneam in påtut nu ma gandeam ca imi spune lumea ca va sta atarnat de mine mult timp..Sau daca l-am avut in pat cu mine timp de 6 såpt langa mine så il aud så il simt nu am ascultat de nimeni ca nu va mai vrea in patul lui..
Orice functioneaza si la mine si el e multumit nu cred ca e de contestat.
Pårerea mea ..Nu va supårati pe mine da??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
moni-iuia cunosc sentimentul de amerge cu bagajul si de atrimite acasa inapoi
...imi pare rau....macar eu stiam ca nasc in ziua aia ![]()
Mai rezista putin ca se sterg zilele astea din memorie 
4mykids multa sanatate si ma bucur mult ca te-ai alaturat noua....nu stiu de ce nu ai facut-o mai demult.
Bafta la dr 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 ai reusit sa dormi un picut? Andre cred ca borcanasele din setul lui raluk sunt din plastic..asteptam sa vedem ce ne zice? apropo, Ralu cate borcanase iti dau? ca nu am vazut sau nu am retinut.. |
nu am dormit....ma inteapa ochii si pleoapele
...acum mananca viguros ...poate dupa ce termina am ceva sanse ,.....Va da si de la pompa vre-o 2 borcanasa cat sa vedeti ce faine sunt si sa mai cumparati. E evident ca nu ai ce face cu 2 cate au fost in cazul meu ....Asteptam si pe Ralu sa graiasca ce a primit acolo

4mykids spune:
Multumesc Lutoniana,
Adevarul este ca m-ati primit cu drag, si mie mi-ati fost tare dragi numai citindu-va, ma mancau degetele sa scriu si eu cand vedeam ce faina trupa sunteti.
Sa ramaneti asa dragute mereu.
la toate.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si