***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, eu nu il intreb pe Patrick ce vrea sa manince, numai in cazurile cind e bolnav, fara pofta de mincare. Daca l-as intreba, te miri ce ar zice sau ar zice nu. Il anunt ce ii voi face si el maninca fara comentarii.
Dr Anca Ciugiudean, adresa cab Octavian Goga nr... nu il stiu. Telefon - 0740810900

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu Maya a luat o viroza la inceputul gradinitei peste care (cred eu) a mai luat una 1 luna mai tarziu. Insa in afara de tuse, muci si putina raguseala nu a avut absolut nimic.
Azi dimineata iar era dr la gradi sa o consulte. Sper sa reuseasca sa se uite si in gatul ei...daca nu rezolvam maine la pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, de cind am reusit sa il fac pe Patrick sa faca kk la olita, face mult mai usor, decit in pozitia in picioare. Eu i-am pus un supozitor cu glicerina, pt copii, iar in momentul ala avind senzatia ca face kk pe el, s-a pus pe olita urgent, iar de atunci numai pe olita mai vrea. Ma gindeam ca poate si Andreea, daca (re)descopera olita va accepta mai usor sa faca.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Neatza !

Betty, eu i-am pus in frigider, pe ur raft accesibil, tot ce ar putea sa manance ea. Si dimineata se duce, deschide ai isi ia ce vrea. In principal iaurt . deapre ales, eu intotdeauna i-am dat Soniei variante. Si mereu am facut cum a ales ea. Mie imi place asa, nu ma mai agit prea mult... Bine, ca ii dau sa aleaga don ceea ce ar fi ok. Ca daca afara e frig, nu-i pun o rochie subtire si un hanorac... 2 hanorace si alege . si toata lumea e multumita.

Va , tre sa ies in lumea mare ai rece... Asa m-as cuibarii in patuc langa alex...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetele, help, problema noastra cu somnul la nr 2 e din ce in ce mai serioasa: de adormit, adoarme singura, in noul patut (cu sora-sa in patul de deasupra), dar nu trece o juma de ora, o ora si se trezeste plangand. De fapt, nu plange, ca n-are intotdeauna lacrimi, mai mult behaie, se trezeste nervoasa, nu-i convine nimic. Daca ma duc langa ea in pat, ma impinge si zice sa plec, daca plec, zice sa ma intorc. Si uite asa ne chinuim pana pe la 2 noaptea, doarme apoi pana la 10 (ea care se trezea la 8-9) si tot programul se da peste cap.

Nu stiu care ar putea fi cauza: daca e patul, de ce nu zice ca nu-i place? de ce adoarme in el? de ce nu plange dupa ala vechi? (pe care oricum nu-l mai am, sa testez ca asta e). Am suspectat ca e de la masele, poate-i mai ies altele, ca sta cu mana in gura, dar dac-o intrebi, zice ca n-o doare nimic. Nu stiu ce sa ma fac, sunt complet nepregatita, ca ele n-au avut niciodata probleme cu somnul.
voi ce ziceti? pe cine sa intreb? sa ma duc la psiholog pediatru sa intreb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Mica, asa ma gandesc ca a fost constipata, acum nu mai este si ia oricum medicamente pentru constipatie.

Ioana, merci, nici eu nu o intrebam pana acum, dar daca mi-a refuzat ce i-am oferit , atunci am sarit cu alternativele si cred ca s-a invatat asa.

Kay, degeaba ii ofer supa sau felul 2, daca este o bucata de carnita o mananca si gata. In rest, ar mai vrea orez, cascaval, dar acum nu prea se poate sa nu se constipe si evit. Adica, ea stie clar ce a mancat si degeaba ii dau spanac ca ea cere pulpite, ori peste, ori snitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carmen de ce nu o intrebi unde vrea sa doarma sau cu cine vrea sa doarma? Poate ca ii este teama, s-a trezit singura dintr-o data intr-un pat nou...inainte dormeau amandoua in acelasi pat?
Si noi am avut cateva episoade cu Maya...care au trecut cu timpul. In primavara se trezea noaptea si plangea sa o dau jos din patut, se ducea pe canapea si se culca acolo....i-am scos patutul si am culcat-o pe canapea, dupa care a venit o perioada cand se trezea noaptea si venea la noi in pat. De cele mai multe ori o duceam inapoi si stateam cu ea pana adormea, dar erau si nopti in care nu ma puteam ridica din pat, asa ca o acceptam langa noi. Toate astea au trecut si acum nu mai vrea sa mai doarma cu noi in pat, spune ca ea se duce in camera ei, in patul ei.

liv te-ai intors de la Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Oana
Ce fain ca Sonia isi alege singura micul dejun din frigider

Ioana, super papa Patrick

Al_Ma, am auzit de povestea lui Razvan acum ceva timp, sora unei prietene a fost colega de liceu (parca) cu el

Betty, super ca andreea a revenit la sentimente mai buna fata de caca, sa o tina tot asa

carmen, eu zic sa mai astepti putin, cred ca se va obisnui pana la urma cu patul cel nou. banuiesc ca asta e problema, adica schimbarea sa ne tii la curent

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 34+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Mai bag un mesaj ca nu-mi place numarul la care am ajuns

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 34+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carmen, mai dureaza pana se obisnuieste, la noi cum am tot schimbat case, paturi, cam o luna doua dura toata treaba. Ei nu stiu sa spuna chiar tot, nici daca ii intrebi, si daca e obosita nu mai stie nici ea ce-i trebuie.

La noi acum a fost cam asa, nu ma lasa sa o pun pe sora-sa in patut, vrea ea, se urca singura se culca acolo, dupa un ceas doua se trezeste si vrea cu mine in patul mare, apoi dupa o vreme iar se trezeste iar plange ca vrea in patut. De vreo cateva zile doarme linistita in patut, eu cea mica in patul mare. Dar stie ca-s in camera. Cand dormeam in alta camera cu cea mica, se trezea si venea dupa mine si iesea si cu urlat ca ma vedea cu Alexandra la san, si tot asa un ceas se plimba de la mine la taica0sau pana se obosea si adormea. Cred ca trebuie sa tot mergi la ea sa o adormi la loc, ori sa mai dormi o perioada cu ele, daca ai schimbat si camera, ai disparut si tu, poate e prea mult.

Ce buna-sa la teorie, practica ma omoara si pe mine .

Intr-o noapte cand eram si racita, si se trezea cand una cand alta, era 2 si eu nu dormisem numai cate 10 minute, am luat-o pe Andreea, am pus-o langa mine si i-am zis aici dormi, dar pe un ton ca nu a mai zis nimic si a adormit instant.

Mergi la inceput