***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 6
madaiulia spune:
Sanatate capsuneilor bolnaviori.
Noi suntem mai bine, inca mai tusim un pic, in rest vesel si fara probleme.
Si sper ca am rezolvat si cu gradinita. Nu a mai plans deloc ieri si azi, iar in seara asta imi povestea ca il iubesc doamnele de la gradi. Si e clar mai incantat de una din doamne. Azi i-a zis "dupa ce-l culci pe baiatul tau, te astept sa ma culci si pe mine". E diferenta de 2 zile intre Andrei si baiatul doamnei, au si acelasi nume si desi sunt cei mai mici sunt capul rautatilor in grupa. Probabil si pentru ca sunt cei mai rasfatati.
Vorbeati de Ca si Vigantol. Vigantol ne-a zis si noua pediatrul sa-i dam, 2 pic pe zi pana in aprilie - mai. Calciu nu ii dau, dar stiu ca sunt pediatrii care recomanda Ca in lunile cu "R". Eu o sa-i fac analizele zilele urmatoare si vedem in functie de rezultate. Va invidiez cand vad cat lapte si lactate mananca capsuneii. La noi e o adevarata lupta sa-l fac sa bea 200 ml de lapte pe zi. Iaurtul il mai mananca cu placere din cand in cand.
Ce mananca capsuneii care merg la gradi la masa de seara? Ma gandesc ca pranzul nu-l mai pot controla eu exact, asa ca as vrea sa-i dau seara mancare mai consistenta. Dar sunt in pana de idei oarecum.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Al_Ma spune:
Multumesc, multumesc! Imi ziceti cum va vine voua la indemana (numai injuratura sa nu fie
), graviduta era putin cam out of date. Deocamdata.
Nu am cerut inchiderea contului inca, desi, din cate stiu, nu am voie sa am mai multe.
Nu pot sa zic ca ma deranja efectiv mirosul din gurita Marei, dar era clar ca provine de la un dezechilibru digestiv sau mi-a fost teama sa nu aiba ceva la stomacel/in gat.
Alina si
Mara
doxinu spune:
mica io citisem ca are viroza si ca tuseste si de aceea am spus ca sper sa se simta bine
Mananca super bine,STEFAN nu papa decat un singur fel.
Oana
glumeam.
arcadia STEFAN era constipat pana sa-i mai reduc din cantitatea de lapte.Adica bea si 1 litru daca nu mai mult pe zi.Acum ca bea mai putin ni s-a rezolvat problema.Dupa cum spuneam ca nu sunt roboti sunt copii si fiecare reactioneaza diferit.La noi a mers.Am auzit ca si CALIN are bluzita cu THOMAS ca noi
,draguta tare cumnata ta
arcadia spune:
Ioana, da, si noi avem bluzita cu Thomas, face parte din costumul Thomas
mi-a zis ca ati fost la ea si v-a placut camera copiilor, si mie imi place la nebunie 
am inteles ca ai zis ca fiecare copil e diferit, il dadeam exemplu pe calin care nu e constipat ![]()
madaiulia, in schimb calin nu prea mananca decat lapte si carne, de fapt si fructe, dar tare as vrea sa pape si feluri mai diversificate, gen mancarici de legume, ciulama etc.. oricum creste si asa si daca nu are dezechilibre in organism e ok.
mi-e dorrrrr de puiul meu, is la Buc fara el...
si cu asta ma bag la nani, noapte buna!
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
34+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
kay spune:
Anne, somn usor
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Al_Ma bine ai venit si sa egalezi performantele Gravidutei in nr de mesaje!
Madaiulia, Patrick maninca seara la 6, ca mai mult nu il pot amina, ca e nervos de foame. Desi la 3-4 cind iese de la cresa maninca praji sau iaurt sau piscoturi,... depinde ce le da de merinde pt drum![]()
Ii dau cite un felu II consistent. Saptamina asta asa: conopida cu orez si morcovoi la cuptor, snitele de vita, pireu de cartofi cu peste, paste cu bacon, ou si smintina(carbonara)-preferatele lui. orez cu ficatel de pui. Pe linga ele legume proapspete sau muraturi, masline, depinde ce avem in zona.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Ioana, f bine mananca Patrick al tau, si nu mi se pare mult. Si Andreea in zilele bune mananca de 2 ori mancare, dar ea mananca putin cantitativ. Merci de idei de papa. Spune-mi cum se numeste dr homeopat la care ati fost si unde il pot gasi.
Arcadia, mai nou asa mananca si Andreea, lactate de orice fel, carne si fructe. Nu mai pot sa o fac sa manance mancare de orice fel. Dar cred ca e intr-o perioada de descoperire pe sine, de constientizare a persoanei ei, ca orice ii propun imi raspunde ca nu vrea. Azi i-am propus de dimineata cereale cu lapte, a zis ca nu vrea si a cerut ou, dar a mancat si cereale dupa. Deci trebuie sa fac cumva sa aleaga ea.
Asta noapte a facut kk de 2 ori fara plans prea mare, a stat cu el vreun ceas si a vorbit, cica 'caca papa servetel, pa caca, noapte buna' si intr-un final s-a culcat, asta a durat de la 2 la 5 dimineata. Sa speram ca suntem pe drumul cel bun si se rezolva problema.
mica0307 spune:
betty dar sigur nu e constipata? Si Maya a avut vreo 2-3 episoade de plans cand facea kk, chiar nu vroia sa stea pe wc si plangea ca nu vrea sa faca kk. De fapt o durea ca era constipata si nu reusea sa faca. Asta s-a intamplat la inceputul gradinitei cand probabil din cauza schimbarii mancarii/apei s-a constipat. Dar in 2-3 zile si-a revenit.