***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 5
arcadia spune:
vali, merci, e foarte buna papa 
tre sa merg si eu la pediatru sa intreb cate picaturi de vigantol si i-as face si o sideremie sa vad cum sta cu fierul.
calin bea 700-900 de ml lapte de vaca pe zi si nu am de gand sa il restrictionez, ca oricum alte lactate nu prea papa.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
34+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
Al_Ma spune:
Hai ca mai postez cateva, sa nu ma mai modereze. Marei i-a iesit sideremia mica acum, in plina viroza, dar mi s-a spus ca e normal. In schimb, hemograma e buna si dr. Stanciu mi-a spus sa nu-i dau fier.
Alina si
Mara
Al_Ma spune:
Asa... Mara are un miros mai ciudat al guritei de ceva timp, am tot suspectat dinti/masele, dar nu era de la ei/ele. Ce rima...
Dr Stanciu a spus ca e posibil sa manance prea multe proteine si probabil de-aia i-a aparut aceasta halena, asa ne-a dat ZincoC si Bifiform (parca asa se numeste).
Alina si
Mara
doxinu spune:
Fetele io stiu de la dr lui STEFAN ca nu se da calciu si nici vitamine la copil inainte sa i se faca analize.De VIGANTOL dr. PALICARI mi-a spus sa-i dau doar in lunile cu "r" si cate 2 picaturi.
De lapte stiam si io la fel tot de la ea ca 500ml sunt suficienti si ca in aceasta cantitate ar trebui sa intre si derivatele din lapte.STEFAN bea 400ml plus derivatele care le savureaza cu placere,deci depasim
.Tot PALICARI mi-a spus ca mai mult de 500ml de lapte pe zi constipa foarte tare copilul si de aceea dupa un an se recomanda doar 500ml de lapte pe zi.
Acum ma gandesc ca avem copii nu roboti;copii care cresc si se dezvolta diferit,deci privesc aceste "standarde" doar orientativ.
mica ma bucur ca MAYA se simte mai bine,sper ca si analizele sa fie bune
Oana indragostita de STEFAN?Draga mea esti cam batrana!Nu admit asa o nora!

kay spune:
De mine Ioana
la ce te gandesti tu
da io si Foni tot il iubim pe Stefi ! 
gravi
. tot gravi ramai. De ce nu ai cerut la administrator sa iti schimbe numele?
Va
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mica0307 spune:
doxinu Maya nu s-a simtit deloc rau de cand a luat viroza asta (sau virozele). Tot timpul a fost vesela, s-a jucat, mananca tot din farfurie singura (la gradi ciorba + felul 2), acasa seara imi mai cere inca o portie
...deci ea a fost bine toata perioada asta.
arcadia spune:
Felicitari Alina pt noul nick
Chiar ieri ma intrebam ce tot fac moderatorii astia de nu iti aproba noul nick, ca au trecut luni..
si calin are un miros usor al guritei, si el papa multa carnita, e a doua mancare de baza pe langa lapte. pe mine nu ma deranjeaza ca doar e puiul meu
mai vedem ce se mai intampla pana ajunge la varsta de pupat fete ![]()
ioana, calin nu e deloc constipat de la atata lapte, face cu regularitate o data pe zi.
mica, ia uite peste ce am dat eu pe okazii, am crezut ca e a voastra ![]()
www .okazii.ro/catalog/33360311/Canapea-ODETTE-3-LOCURI-Elvila.html#galerie
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
34+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png