***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 22
alynta27 spune:
Mihamora..................arati superb! Esti o mamica sexy! Dominic e tare nostim cu cizmele!
Mai e un pic si vine bebe!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Doxinu......l-am admirat si eu pe Stefanut! ce acuarele interesante ai gasit!
Elteka .......felicitari pentru bebe2! Sarcina usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
simona_alexa spune:
am un baiaetel de 2 ani si 7 luni,am intrat aici ca avem copii de aceasi varsta
noi avem o problemaalex vb f putin,num erge la gradinita
dc il spun sa repete dupa mine pur si simplu nu vrea,zice clar "nu!"si nu mai pot face nimic?va confruntati cu asemenea problema?
arcadia spune:
Liv, da, trag tare ca trebuie sa fac rezerve pana in martie ![]()
tamara, sper sa se obisnuiasca Matei sa stea si fara tine 
Ella, ai devenit experta in materie de dinozauri 
alynta, felicitari pentru diversificare 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
35+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
mihamora spune:
Andrada - multumesc mult de urari! Iti doresc o sarcina usoara in continuare si sa plece greturile. E minunata povestea nasterii lui Antonio. Sa dea DD sa ia o nastere mai usoara de data asta.
Betty - multumesc frumos, imi dai curaj.Nu fi de deochi , ce fete minunate ai!
Anca - multumesc frumos 
Kay - saru-mana
Multumesc din suflet pentru urari 
Vas -multumesc foarte mult
Am pus vre-o 9 kg pana acum la Domi am pus 14 kg pana la sfarsit, dar acum am avut activitate cu copilul, si sunt si singura, asa ca nefiind rasfatata ca data trecuta... se cunoaste. In ultima luna vad ca am inceput sa mananc mai mult si am si pofta de dulciuri, pana acum nu am avut. Ce fain ca Eli cere fructe si suc.
An@ - multumesc mult de urari 
Al Ma -
Da , e super ca ne-am intalnit, dintre toate fetele de la odisee am intalnit-o pe Liviana si pe Mica doar, si fetele din Iasi. Si tu spuneai ca o sa treci o data pe aici.
Didi -
Unde vad si eu pozele,am ramas in urma,sau am trecut peste ele.
Sunt sigura ca toti copii nostri sunt minuni de la Sf Maria. Dupa ce am pierdut o sarcina la 4 luni jumate,aveam 28 de ani, nu prea am mai avut curaj sa raman insarcinata multa vreme si imi doream un copil cu disperare. De ziua mea la 30 de ani sotul mi-a facut cadou o vacanta la Lourdes si Paris , iar Fecioara de la Lourdes ne-a daruit minunatul baietel pe care il avem, nu inainte sa ne supuna la grele incercari insa, dar totul a meritat cu varf si indesat. Am fost apoi si cu Domi la Lourdes la Fatima si Guadalupe. Acum si Fecioara Maria de la Guadalupe ne-a mai oferit un copilas,exact asa cum am rugat-o. Tot timpul ii multumesc Fecioarei pentru aceste minuni din viata mea.
Miniuta- multa sanatate!
Alynta - multumesc
ce aventuri aveti voi acolo. Bravo lui Matei ca nu e mofturos la papa.
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
alynta27 spune:
Arcadia, Mihamora............multumesc!![]()

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
bettyR spune:
Multumesc ca mi-ati admirat fetele. Nu nominalizez sa nu uit pe cineva.
Vali, si eu i-am facut toate analizele posibile la scaun acum o luna si nu avea nimic, de anemie mi se pare ciudat sa aiba la cata carne mananca, dar cine stie poate chiar e anemica si de asta vrea numai carne, ca pana la 2 ani nu a vrut deloc, poate recupereaza.
Miniuta, mi-era dor de tine. Orice minune tine 3 zile, nu mai mananca Andreea mea mare lucru, a renuntat si la fructe, numai ce zice ea. O sa trec la alta strategie, nu o mai chem la masa, o sa imi pun sa mananc si o sa o intreb daca nu vrea si ea, ca vad ca cere daca mancam si ea nu este intrebata. Sper sa ii vina mintea la cap.
Insanatosire grabnica, si eu am fost racita rau. S-au dus vremurile alea de stat in pat si citit/uitat la film. Sotul meu le duce dorul, mai ales la weekendurile linistite si plictisitoare. Sper sa mai apuc in viata asta sa citesc o carte, ca eram mare cititoare, dar au trecut ani buni de cand nu am mai citit nimic.
In ceea ce o priveste pe Elteka, acelasi feeling il am si eu.
Tamara, si eu sunt imprastiata, nu e normal ca suntem programatori, dar la lucru imi faceam treaba bine si ordonat. Aici mereu uit sa scriu cate ceva, is repezita, scriu ce imi vine pe moment. Ce baiat mare ai! Lasa ca asa le sta bine la baieti.
addinel spune:
ana@, vas, multumesc de raspunsuri. bag seama ca mariucu nu e cea mai mica, ana detine titlul. asta pana apare carmen_so sa ne spuna de capsunica ei :). in schimb eu sigur sunt cea mai mica dintre toate
m-am mai linistit putin vazand ca nu suntem singurele pitice.
mica, ne dai si noua nr de tel de la piscina de la facultatea de medicina, te rog? ma intereseaza si pe mine si pana acum e cea mai aproape de casa.
tamara o dau la gradinita degetica, este pe bd. timisoara pe langa mall- pe la comnpasului mai exact (daca stii zona). ce inalt e matei, imi imaginez cum ar arata pe langa piticutza mea. sa stii ca eu mi-as fi dorit sa fie mariucu o mancacioasa.
doxinu spune:
Am facut si io o super placinta cu branza de pe site-ul de unde Vali5 a facut placinta cu mere,la noi merele nu sunt "gutoase".
VA recomand site-ul totul este rapid si usor,de gustos ce sa mai zic
Aaaaaaaaaaa si ieri am facut ciupercutele de post.Au fost un deliciu si pentru STEFAN
madaiulia spune:
Oana super ideea cu bazarul. O sa caut si eu ceva hainute pe acolo, le spal, le calc si ti le trimit. Sper sa ma incadrez in timp.
Liviana multumesc de intrebare, pe medicina generala dau rezidentiatul. Si nu am curaj sa zic ca imi doresc o anumita specializare, important este sa iau ceva la cat am invatat.
Andrada super povestea nasterii lui Antonio.
Addinel cred ca noi suntem "campionii" la baieti, Amdrei are cam 87-88 cm si un pic peste 12 kg. Sunt un pic ingrijorata ca am citit pe undeva ca la baieti inaltimea de la 2 ani jumatate reprezinta jumatate din inaltimea de adult, dar sanatos sa fie, ca nu e un capat de tara inaltimea. Oricum el ar sta toata ziua agatat de bara, poate il mai ajuta un pic sa se inalte.
Azi la gradi il intreba ingrijitoarea pe Andrei daca vrea sa se faca medic cand va fi mare (el unbla cu un stetoscop de jucarie agatat de urechi mai mereu) si a raspuns foarte senin ca el vrea sa fie gunoier
.
Sigur mai voiam sa raspund cuiva, dar cum am citit aproape 10 pagini am si uitat ce si cui.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007