***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali nu o dor, nu am avut deloc probleme cu dintii.

elteka pe unde ai disparut?

Oare ce mai face ralucami? Ca nu a mai intrat de mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

an@, sunt pe acproape, dar nu apuc sa scriu, si voi ati luat avant...e mult de scris. sunt racita cobza de o saptamana, si david la fel, numai febra nu am avut, dar in schimb ne omoara nasul, tusea si gatul. groaznic.

am vrut doar sa-ti spun ca mie personal cartile cele doua ale lui khalled hosseini mi-au placut la nebunie, inaltatorul de zmeie mult mai mult decat cetatea.(filmul mi s-a parut apoi foarte prost, o parodie, desi sotului, care nu a citit cartea, i-a placut). e chestie de gust, evident, dar mie imi plac povestile, si astea sunt niste povesti frumoase. triste, dar ce uita didi sa spuna e ca in carti mai e si speranta, si frumusete, si prietenie...pestot tot valabile.

nu mai stiu daca tot tu vorbeai cu elteka despre the memory keeper's daughter,am citit-o eu si mi-a placut. nu e de citit insa cand esti insarcinata, numai gandul la o asemenea poveste imi da fiori, dar altfel e frumos scrisa, nu prea complicata.

ma rog, eu am o stare de cacao, nu i-as spune deprimare totusi, dar as sta sa zac in pat, sa citesc si sa vad filme.cat mai triste. mai greu acum cu david...dar ma straduiesc. am vazut saptamana trecuta un film pe care vi-l recomand din toata inima: il y a longtemp que je t'aime (daca va place kristin scott thomas, va fi o placere sa o revedeti, ea face filmul). pregatiti insa pachetul de batiste . bine, eu sunt chiar cu pluta, eram la tuns si a inceput in fundal sa cante o piesa din tinerete si mi s-au umplut ochii de lacrimi...cred ca mai bine ma duc in padure.

ma tem ca elteka va lua o pauza luuungaaaaaaaaa daca nu definitiva de noi. la cat timp si energie a investit sa ne scrie tuturor, ma tem ca ultimul incident i-a picat rau.

ma rog...dupa cum spuneam, ma duc in padure.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@
Madi, da, acolo mergem. Beeeeei, fata ta nu e mica deloc...vezi, nu te baga in clasamentul nostru, ca nu te primim .

mami de Ana (22 mai 2007)

..si nimeni nu ma vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andrada..........sincere felicitari pentru bebele baiat din burtica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

intru repede sa va zic ca nu nasc, dar am de lucru

am citit din urma dar nu apuc sa raspund, doar lui el vreau sa-i zic ca te astept cu noutati si te

si pe didi, unde-s pozele ca eu nu le vazui?

si liv, ma bucur ca fost faina excursia

kay, strand si eu ceva jucarii, numai ca tre sa ajung la sn unde is majoritatea, deci dupa ce nasc. na si un

andrada, emotionanta povestea nasterii retinusem cate ceva de cand ai povestit atunci. sper ca s-au imbunatatit lucrurile legate de curatenie la giulesti. iti dorec nastere usoara

am vazut poze frumoase, mai putin pe ale ioanei la care apare pagina maronie si nu pot clicka.

pe cine mai vrea

na ca m-am lungit...

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Didi sa stii ca ma mine temerea era legata de gretutate si mai putin de inaltime la Matei. Este intradevar opusul Anei - care primeste din partea noastra si insanatosire grabnica! Matei are cativa cm peste 1m (avea 102 acum vreo 2 luni) si spre fericirea mea s-a mai 'subtiat', nu mai este atat de pufos, are 'doar' 17.4kg. Am vorbit cu un nutritionist si a zis ca la raportul greutate / inaltime e ok sa nu ma mai stresez. Initial nu am vrut sa va dau valorile caci este 'atat de diferit' de ceilalti capsunei, dar profit sa ma plang si eu sa vedeti cum este sa-ti ceara si sa-i spui nu se poate. Cum vede ceva de mancare spune: "Matei vrea si el'. Si tu il ademenesti cu un morcov.

Alina pot fi dureri de crestere, Matei intotdeauna a crescut in inaltime in salturi si se cunostea si la mancat, somn apoi revenea la programul normal.

Addinel unde se va duce Maria la gradinita?

Liviana mereu te admir, intotdeauna pentru mesajele pozitive dar si cat de ordonata esti, citesti la zi si raspunzi tuturor, banuiesc ca te ajuta f mult si la munca. Eu sunt imprastiata, abia reusesc sa ajung la zi si pana ma urnesc sa scriu deja s-au scris alte pagini, s-au deschis alte subiecte.

El mai bine ne povestesti pe unde va mai plimbati voi, noi ne faceam planuri pt ianuarie dar Matei a devenit dependent de mine. Asa ca voi probabil voi ajunge la psiholog. Plange dupa mine cu hohote si suspine de se sufoca. Bine ca a pomenit Andrada ce trebuie facut in cazul spasmul hohotului de plans ca sa le instruiesc pe mama, soacra sau sot. Mai nou plange si cu sotul meu, cu soacra a plans pana a adormit si cand s-a trezit a plans pana m-a vazut - ma dusesem doar pana la dr sa-mi iau medical ca sa stau cu el.

nu mai pot vedea pozele pe webshots

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miniuta

ma tem ca elteka va lua o pauza luuungaaaaaaaaa daca nu definitiva de noi. la cat timp si energie a investit sa ne scrie tuturor, ma tem ca ultimul incident i-a picat rau.

mamica lui david(21.05.2007)

sper sa nu fie asa eu chiar nu am vrut sa critic, mi-am expus doar parerea. el, imi pare rau, sper ca nu te-ai suparat pe noi

miniuta, va doresc sanatate mie mi se pare normal sa lacrimez/plang la lucruri triste. de cand am ramas gravi cu calin n-am mai suportat sa vad filme violente (chiar cele simple de "actiune"), iar filme triste mai rar, pt ca ma intristeaza f tare.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tamara, multumesc. Asa e, sunt ordonata, organizata si speedy. Am si minusuri totusi, deci loc de imbunatatiri cat cuprinde. Succes sa rezolvi problema delicata cu dependenta lui Matei... nu stiu ce sa te sfatuiesc decat sa incerci sa te desprinzi usor-usor, progresiv de el.
Miniuta, An@, Didi, tare as vrea sa ma pot delecta si eu cu ceva beltristica. Nici la stiri nu am timp sa ma uit; colegii mei rad ca nu sunt la curent cu evenimentele difuzate de TV, noroc insa ca primesc pe email alerte si citesc macar titlurile.
Arcadia, tragi tare pe final de sarcina ca sa termini lucrarile, asa-i? Ai grija totusi, mai ales cu statul mult pe scaun, incearca sa te si odihnesti.

Va pup si imi doresc ca maine sa fie o zi insorita de toamna galben-rosie cum imi place mie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cateva pozici:
http://family.webshots.com/album/575204207FTiHwR

Matei creste! A facut 5 luni si am inceput diversificare, mai mult din cauza mea- o infectie la o masea- care a scazut productia de lapte! A necesitat antibiotic, eram slabita , bebe sugea intr-una si era plangacios! Accepta bine alimentele, atat fructele, cat si legumele! Ajutoare nu prea am, decat sotul! Imi e destul de greu... Dar zambetul lor ma face sa uit de toate greutatile! Sunt o mamica implinita!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc fetelor pentru "vizionare"
mica,arcadia nu inteleg de ce nu ati putut deschide pozele

Mergi la inceput