***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 23
ella_74 spune:
Simona_Alexa,
welcome!
ai mesajele moderate si nu le vedem la timp;scrie repede 10 ca sa treci de moderare.
Stai linistita cu vorbitul, va avea timp toata viata.
Spune "nu", nu pentru ca nu vrea sa vorbeasca ci pentru ca se afla in etapa de razvratire care dureaza pana in jurul varstei de 3 ani.
Ai rabdare cu el si mai ales nu-l presa in vreun fel.
Al meu vorbeste dar sa stii ca nu are legatura cu gradinita musai; e adevarat ca acolo invata multe dar nu apasa nimeni pe un buton ca sa inceapa sa vorbeasca; fiecare are ritmul lui.
Vali5,
am facut prajitura cu mar; foarte buna dar cred ca mai trebuia sa pun mere, desi am pus vreo 3 in plus fata de reteta.
Didi,
1,71
, te rog frumos; am avut si 1,72 cand eram mai tinerica dar de cand incepe sa regreseze metabolismul, adica sa ne babim, dam si inapoi.
Tamara,
e foarte inalt baietelul tau. Sa nu-l mai dai si la baschet![]()
Si e inalt zic eu; aici poate ca seamana cu mine, ca tati e deloc inalt, maxim 1,76.
Michele,
super sexy...iar Dominic in cizmele tale e superhaios.
Am vazut si poze cu tine si Liv...
si ca sa revenim la dinozauri, in seara asta repeta intr-una "parasaurolophus" iar mie ptiu, ca mi se impleticeste limba si nu reusesc sa-l pronunt iar taxeaza imediat :" mama nu tie sa puna , mama a ghesit"...
Chiar nu mai e nici un capsunel pasionat de dinozauri?; ce-i drept eu l-am starnit cand i-am cumparat in iulie 3 figurine de dinozauri.
Elteka,
forumul asta va fi mai sarac fara mesajele tale; please comeback...
kay spune:
si eu lesinata... pe scurt am stat 2 ore la coada la Ad. financiara la sect 1 si cand sa depun... trebuia sa merg la 5, nu la 1
asa e cand esti aproape blonda ca mine. in schimb am executat cu mare precizie o parcare fff dificila, am sa va pun poze sa vedeti, ca dupa ce m-am executata intre un stalp si o masina cu un gard in dreapta, cine isi poza mandra masina?
acu ma tarai sa culc copilul, a fost trasnferat in pijama si asteapta culcarea
.
ella, am vazut atatea carticele si figurine cu dinozauri azi si m-am gandit la Bob, am vrut sa ii iau cateva dar nu stiu ce are... de fapt am luat vreo 2, daca le are i le dau Soniei sa se cultive si ea
.
va pup, daca nu lesin cu S revin !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
CAPITOL NOU
nu stiu parola de la userul comun, asa ca am facut cu parola mea. sper ca nu am gresit...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."