***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 15
bettyR spune:
Liviana, cata forta si energie ai, scrii mult si la toata lumea. Eu dupa spalat 2 copii, imi pica ochii, oricum is asa de dimineata, afara ploua, numai as dormi si nu pot tare mult.
Andreea e tot mai bine cu kk, plange tot mai putin, azi saraca isi spunea singura ca nu vrea sa planga si incerca sa se tina, pana si sotul a revenit la sentimente mai normale, oricum nu are incotro ca el e 'salvarea' pentru ea in situatii mai dificile.
Asa-s de frumosi copiii, dar asa obositor e, azi nu-mi doream numai jumatate de ora de pauza, cum Andreea nu mai doarme de amiaza, e si mai solicitant.
Didi, ce frumos se distreaza baietii tai la piscina.
Andreea mea incepe sa aiba rabdare sa ii spun povesti, de pictat nu prea ii place, ea se joaca cu apa si acuarelele, am pus-o sa faca cu degetelele, dar vezi doamne se murdareste si ma pune sa o sterg, in schimb deseneaza f frumos, ii plac cantecele, se joaca singura si se distreaza de una singura. Azi isi baga jucarii prin sertare si radea de mama focului si se intreba singura unde-s, le prindea capul in sertar si o distra tare ...
Alexandra e o grasunica, are 7 kg la aproape 4 luni, rade si se joaca f frumos, o urmareste nonstop pe sora-sa. Asa-s de frumosi bebelusii si mi-s de dragi, pacat ca, cresc asa repede.
kay spune:
didi, m-ai omorat cu hainele din SUA... am dat o raita pe site-uri si mi-a ramas ochiu lipit de site-uri... vezi? d-aia nu ma uit eu...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Carmen_So spune:
Fetelooor, avem prima noapte dormita cap-coada in patul nou! dam de baut! Sper sa nu ma bucur prea devreme, da' nu puteam sa nu va spun. Nu stim exact care a fost motivul, cert este ca am tot facut combinari cum sa dormim, care in ce pat si cu cine, pana la urma au dormit fetele fiecare in patul ei si noi doi pe patul cel mare din camera lor (zice tati: lasa, draga, bine c-am luat paturi noi ca sa dormim ca tiganii, toti intr-o camera). As fi dormit si-n cort, numai sa dorm![]()
S-ar putea sa fi fost o masea naravasa, pare ca are oarece denivelari prin gura, gingia putin inflamata (apropo, tare aia cu doua tuburi de calgel ca iese dintele).
Ella, frumoase colajele, eu credeam ca te referi la abtibilduri, pana am vazut pozele. Pai e munca multa, frate, ce faci tu acolo... Cum s-a acomodat Bob cu noul pat (eu am ramas cu sechele)?
Didi, ce frumos se tin baietii in brate! De ce zici ca-ti pare rau ca nu l-ai nascut pe R in Germania?
Andrada, foarte utile sfaturile tale. Ai tras ceva sperietura cu luxatia, ma intreb ce-as fi facut daca eram in locul tau.
Liv, las ca mai e putin si scapi tu si de noroi.
mai voiam sa mai scriu ceva, da nu mai stiu.
vas spune:
ceau.
Andrada, da iese baietel dupa calcule. La mine eu aveam 25 si sotul 27 deci ar fi fost sigur baiat dar uite ca a iesit minune de printesa. Pana la 5 luni tot cu un baietel am vorbit , apoi am schimbat pe feminin. Eram atat de convinsa ca e baiat incat cand mi-a zis doctorita ca e fetita am ramas atat de bulversata de saraca m-a intreba daca mi-am dorit baiat. Nu aveam nici o pretentie doar ca mi se blocase mintea ca e baiat......asa ca poti spera pana in ultima clipa la o fetita. Multa sanatate.
Carmen, e ceva in atmosfera ca si Eliza a dormit dusa azi noapte.
Liviana, ma bucur ca te-ai relaxat. Si sotul meu pleaca o saptamana cu Eliza la socrii, si chiar mi-am propus sa ma relaxez psihic, ca fizic ma bag la o curatenie generala daca tot pot profita de liniste.
E prima oara cand pleaca Eliza fara mine. Nu stiu cum ma voi descurca. Imi fac griji pentru mine nu pentru ea ca ea nu prea are nici o treaba , sta fara noi. Are multa incredere in noi ca revenim si e tare linistita.
Acum am intrebat-o daca vrea sa mearga fara mine la mamaie si tataie a stat un pic pe ganduri , m-a intrebat daca merg si eu , i-am spus ca nu pot, ca mami merge la lucru ....si a concluzionat: ma duc. Asa ca am fata mare cu care ma inteleg deja la modul cel mai serios.![]()
Betty, ma bucur ca se rezolva problema. Te cred ca esti tare obosita, dar trece si perioada asta si sa vezi ce te vei bucura de printese.
Didi, se pare ca noi nu ne incadram la categoria teste. Eu sincer orice test imi fac imi iese pe dos...asa ca nici nu ma mai stresez.
Ce puiuti frumosi ai!!!!!!!!!Sa-ti traiasca.
Ahhhh , si vroiam sa te intreb ca ma tot contrazic cu cineva: asa-i ca in Germania e intersiz avortul la cerere? , sau nu mai stiu eu clar.
Elteka........ce ne place sa te citim .
Ella, cand o vad pe Eliza ca se pliciseste ma gandesc la tine. Oare Ella ce activitati mai inventeaza .....asa ca azi o sa lipim. ![]()
Al-ma imi place ca aici vad ca tot Gravi ramai. ![]()
i-am comandat la Eliza pentru Mos Craciun asta. Casa de marcat pentru supermarket, KLEIN de la Quelle. E tare incantata de magazine si alte minuni din astea.
va pup .
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Carmen, felicitari pentru dormit, nu conteaza cum, eu acum as da orice pentru o ora de somn, tocmai m-am ridicat de pe jos unde am mai atipit jumatate de ora. Ma omoara fetele astea, Alexandra a supt toata noaptea, ultima data de la 4:30 la 5, si la 6 s-a trezit Andreea, de tot, Alexandra s-a culcat de pe la 7 inapoi dar Andreea ii trebuie joaca si ca sa nu o trezeasca m-am dus in sufragerie unde nu am mobila, deci nici pat, asa ca eu m-am culcat pe jos, ea s-a jucat linistita. Andreea de cand e ea, cand e iarna sau vreme de ploaie, mi-a dat trezirea la 5-6.Imi vine sa ma impusc.
Aaa, ultimele masele cred ca dor destul de rau, a zbierat la ele Andreea ca la canini.
Vas, ai fata mare, spor la curatenie. Asa cum zici, ea nu o sa aiba nici o problema.
Incerc sa ma tarasc sa fac mancare ca imediat se trezeste sugatoarea cea mica.
lbelciug spune:
Neatzaaa!
Ella, multumesc pt lamuriri. Le-am luat si noi ambilor copii saci de dormit care seamana cu cei pt adulti la format, doar ca sunt mai scurti si au desene cu Cars. Problema e ca nici unul nu reuseste sa ramana in sac, cum se intorc pe o parte, au iesit din el. Lui B inca ii mai pot da sacul cu umar, insa ii va ramane mic in curand, de asta te intrebam ce model e al vostru. In continuare M face pipi in pat noaptea si suspectez ca din cauza ca sta dezvelit. Mare pasiunea asta a lui Bob cu dinozaurii, tare mi-as dori sa-l aud cum le zice pe nume.
Ati terminat toate amenajarile in casa noua?
BettyR, stai tu linistita ca nu sunt chiar atat de hero, am crosetat la mesajul ala toata ziua, in paralel cu treaba la servici si cititul celor 14 pagini restante.
Se putea sa ratez eu mesajele voatre?
De acasa nici eu nu am timp sa scriu, nici macar in w-e. Te inteleg cu oboseala, dar incearca sa gandesti pozitiv, cand iti e greu gandeste-te ca trebuie sa fim recunoscatori pt copiii minunati ce-i avem si sa ne bucuram ca sunt sanatosi. Odihna va veni si ea, incet-incet, te rog, nu te lasa coplesita de pesimism.
Carmen_so, ce ma bucur ca ti-au dormit mandrele. Si eu am fost norocoasa, am dormit tun pana la ora 5 cand m-a strigat M sa-l schimb de nadragii uzi.
Aseara m-am bucurat atat de tare, am simtit ca parca a venit zana cea buna la noi caci am gasit nisip cu pietris pus la intrarea in casa si la camera tehnica. Ce bine a fost ca n-a trebuit sa mai pun cizmele de cauciuc. Zana s-a dovedit a fi socrul meu, trimis de sot la treaba.
Sper ca maine sa iasa soarele, dimineata am avut emotii ca nu ies de pe drumul noroit...
Vas, apropo de plecare, stii, am fost tare impresionata cand doamnele de la cresa mi-au zis ca sapt trecuta B a tanjit dupa afectiune... cica se ducea mereu la ele ca sa le ia in brate si la randul lui sa fie imbratisat si pupat. Mi-a dus dorul e clar, eu il pupacesc si il iubesc asa mult... In cazul vostru e invers, pleaca fata, asa incat cred ca va fi bine pt toata lumea. Pe langa curatenie neaparat sa te odihnesti si sa faci ceva ce-ti place, profita de timpul liber.
Didi, acum m-am dumirit, merci pt traducere. Si cam ce le explica la gradi apropo de increderea in sine? R iti povesteste ce discuta educatoarele cu ei?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Vali5 spune:
Doar ce am scos o prajitura de la cuptor. Mmm, miroase tare bine!
Didi, ce faine sunt pozele de la piscina... M-a distrat poza cu toti copiii pe marginea bazinului, cum stau ei de vorba ![]()
De ce era mai bine sa il nasti pe Robert in Germania?
Andrada, sa fie sanatos Andreas!
doxinu, a fost super Stefan cu "Poeziiiiieeeeeeeee" 
Liviana, bine ai revenit!
Ella, vreti nu vreti, trebuie sa invatati toti dinozaurii
betty, ma bucur ca e din ce in ce mai bine cu kk. Cat despre bebei, te inteleg, si mie mi-e asa de draga Cristiana cand o vad cum rade la Andrei si se intinde dupa masinile lui. Ia pune niste poze sa le vad si eu pe fete ![]()
Carmen, bravo pentru noaptea dormita bine! Mi-a placut de sotul tau cu „lasa, draga, bine c-am luat paturi noi ca sa dormim ca tiganii, toti intr-o camera”
Poze
lbelciug spune:
Mmm, Vali5, da-ne si noua reteta de praji buna.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Vali5 spune:
Liviana, am cautat ieri pe net o reteta de prajitura cu mere si am dat de asta www.lalena.ro/34-reteta-prajitura-cu-mere.html" target="_blank">http://www.lalena.ro/34-reteta-prajitura-cu-mere.html. E foarte usor si rapid de facut, si mi-a iesit ca in poze. Il astept pe sot sa vina sa guste, ca nu stiu cum e la gust, si iti spun daca e si gustoasa.
Edit: Au gustat baietii mei si le-a placut la amandoi ![]()
Poze
kay spune:
Neatza !
Am facut si noi logo, am mancat si acum vreau sa o culc putin.
Cu dormitul e sigur ceva in aer, dormim pana ne trezeste alex, se face 10.30 si noi tot sforaim...
I-am luat bluze Soniei azi, de la Oikaidi, cu 13 lei
!!! si sosete si o pijama, ca iar a crescut de i-au ramas scurte alea vechi...
As vrea sa fac o campanie
, sa adun jucarii pt copiii de la spital de unde a fost S internata. M-ati ajuta cu jucarii de la capsunei? Sa le duc inainte de craciun/ la inceputul lui decembrie...
O zi frumoasa, mergem sa dormim 2 ore
sper eu !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."