***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Oana, o sa ma uit sa vad ce jucarii am de dat, ca as vrea sa le mai tin pe majoritatea, cine stie... Despre ce spital e vorba, unul din Bucuresti? Ca pp ca ti-ar fi greu sa te cari cu ele prin Germania...

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Oana, io te ajut cu jucarii + carti. Le trimit pana la 01 decembrie.

Mica, Ella multzumesc de site-uri. Am intrat pan la urma la cele de firma. Colegul spune ca daca e sa fie bal..bal sa fie, ca nu cumparam chinezarii din state, adika sare sus. Merge cardul nostru de credit, visa, asta pt Ella. Stiu ca am mai comandat noi ceva la un moment dat din Taiwan si a mers dar am incercat si aseara.

Cine m-a intrebat, o sa va scriu despre nasterea lu R cand o sa am nitel timp.

tot sper ca Elteka sa nu se fi suparat si sa mai apara pe aici.

Carmen, felicitari..gaseste reteta si scrie-o, ca ai mei nu dorm decat fff rar toata noapte, macar unul se trezeste, asa de control banuiesc.

Liv, pan la urma s-au contrazis edu, la limba nu e nici o problema. Dimineatza am vb cu directoarea. Ca nici io nu ma las, cum adika are probleme cu limba: in ce sens/directie, sa stiu sa intervin, ca nimeni, dar nimeni nu spune ca ar avea. Cat despre: cat de sigur este R, de ex, la provocari: un baietel ii zice: Robert e fetita, e fetita..el nu e spontan sa zica: NU, ci se indoieste si hai sa o intrebam pe Frau X, cea care-i acolo. Sau, ieri si-a udat chilotii si a mers si s-a schimbat si vine pretenul lui si ii zice: esti un bebe, esti un bebe..si el a pus botu. Evident ca tre sa il forteze sa nu mai stea pana in ultimul moment sa mearga la toaleta, iar mama lu R tre sa ii cumpere pantaloni care nu necesita 5 minute sa se descheie.
exemple sunt multe, de obicei el chiar nu are nici o problema de integrare, asta am vazut ca si ele aveau notat (de ex cat de invitat este R la zile de nastere, la piese de teatru sau acasa la alti copii) ca o masura a gradului de integrare, dar de obicei cedeaza la copii precum David, numai sa taca, le face pe plac, ceea ce nu e normal. Si,io incerc sa imi minimalizez contributia, pt ca nicioadata nu imi placea sa se amestece parintzi. ei se cearta, se impaca..si asta fac si ceilalti parintzi, cu cap, ca sunt si fara, evident.
Am plecat ca azi il iau si pe Nicolas la noi.

Un tort aici ff bun, ca tot sunteti pe retete

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19312/Tort-de-inghe-ata-cu-blat-de-bezea/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

kay, caut si eu prin jucariile copiilor si trimit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
si eu am jucarii de bebe pe care le-as da; asa ca trece-me si pe mine pe lista.

Vali,
super simpla reteta; dar merele alea daca stau pe fund nu se ard? ajunge pesmetul ala sa le protejeze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ella, nu se ard. Eu am facut exact cum scria, doar ca am marit un pic cantitatile ca am tava mai mare, si a iesit foarte pufoasa si merele nearse

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Wow, fetelor ! Multumesc mult ! Nici nu ma asteptam sa ma ajutati atat . Eu anul asta de paste am fost la Ikea si am luat jucarii pt toti copiii din spitsl, de la 0 la 11 ani . si asa s-au bucurat... Normal ca m-am intors cu inima franta, dar macar le-am adus un zambet, cat de mic.

Gravi, la IOMC merg. De paste am inceput cu ICU, la cronici, la prescolari, digestve... Nu mai stiu...

As vrea sa comand ceva pt cei din SUA, sa le livreze amazOn.com fix de craciun. Credeti ca merge? Nimic important, ceva CHristmas stuff in amintirea zilei in care i-au salvat viata... O insorita 22 decembrie.

Noi acum ne-am trezit, eu adica, s inca mai doarme... Si tre sa il iau pe frati-miu de la facultate din centru... Asa lene mi-e ...

Pup si inca odata multumesc pt ajutor !!!

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ce bine arata prajiturile! Abia astept sa am un pic de timp sa le incerc si eu.
Kay o sa caut si eu prin jucarii, desi si eu as cam vrea sa le mai pastrez, poate il conving canvda pe sot totusi. Dar as putea sa cumpar ceva plastelina, creioane colorate, carti de colorat si sa ti le trimit. Sa-mi zici daca crezi ca-ti sunt utile. Si sa ma pasuiesti cu trimiterea lor pana dupa rezidentiat, acum sunt atat de prinsa ca nici paine nu am timp sa merg sa cumpar. Imi zicea o prietena ca ea inainte de rezidentiat nici dus nu mai facea ca ii parea ca pierde timpul . Sper sa nu ajung chiar in stadiul asta.
Carmen felicitari pentru prima noapte dormita in patul cel nou. Cu suzi sau fara ati reusit performanta?
Betty curaj, acum creste si Alexandra si sa vezi ce dorm amandoua atunci. Cum mai e Andreea cu kk?
Liviana mesajele tale sunt mereu pline de optimism, mereu ma binedispun.
Mai sunt capsunei bolnaviori? Multa sanatate celor care inca mai bolesc.
Andrei e bine, mai tuseste un pic in timpul zilei, dar e vioi si bine dispus. Dimineata ma intreba care doamna e la gradi dimineata si cand am ajuns si a vazut-o mi-a zis "Ti-am spus eu ca e Iuliana astazi?" E clar ca o prefera, cred ca ii acorda si mai multa atentie pentru ca e atat de apropiat de varsta cu baietelul ei. Ma bucur tare ca s-a acomodat si nu mai plange deloc, dimineata ne dam pupicii de la revedere si imi spune sa ma duc sa-l iau dupa ce doarme.
Ma duc la somn, sunt rupta, am plecat de la 8 azi dimineata si abia acum o ora am ajuns, am trecut direct la baita lui Andrei si apoi l-am bagat la somn.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna dimineata!

nu am mai scris de atata vreme ca nici nu stiu daca va mai amintiti de mine. dar nu puteam sa nu intru sa le felicit pe andrada si pe elteka pentru bebelusii din burtici. sa stiti ca atunci cand am citit vestile de la voi m-a apucat o viermuiala la stomac. vreau si eu bb2! dar se pare ca el nu vrea inca... :( pupici si sa fiti sanatoase!

si ca sa nu fie telegrama (didi ) sa mai spun una-alta si despre noi. ultima veste este ca de la 1 noiembrie mergem la gradi. multi imi spun ca nu e o decizie inspirata sa o duc in colectivitate tocmai acum, in perioada virozelor, dar eu simt ca asa e mai bine pentru mariucu. am cochetat cu ideea si in vara, dar nu am avut curaj. daca acum am prins aripi, ce sa fac? acum o duc, pana nu mi se frang iar. am niste emotii extraordinare, dar simt ca o sa fie bine.

legat de mesajul lui el... din punctul meu de vedere ai spus lucrurilor pe nume. prietenii stiu de ce spun asta

vroiam sa le intreb pe carmen_so si pe an@ ce inaltime si greutate au capsunicile voastre. stiu ca mereu ma raportam la voi. eu am un mare stres ca mariucu e prea mica de statura. nu imi doresc un copil inalt ci unul sanatos si fericit, dar mi-e sa nu aibe pb cu hormonul de crestere. am fost la 2 endocrinologi, unul a zis sa "stau pe fundul meu" si sa nu stresez copilul cu zeci de analize ca sigur nu are nimic si ca va fi cel putin al fel de inalta ca mine (1.51), altul din contra mi-a dat purcoiul de analize. nici nu stiu ce sa fac...

oana, si noi avem o gramada de jucarii si ne gandeam tot la iomc sa le ducem (sora mea a facut voluntariat acolo, anul trecut, avea grija de copiii abandonati). daca ai initiat tu deja actiunea... ne alaturam si noi cu mare drag.

pupici speciali pentru DidiAlex si liviana. asa, pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ORA DE PICTURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata

Doxinu nu imi vine sa cred ce mare a crecut Stefanut.Mi-a aduc aminte de poza aia in care era cat telecomanda si nu-mi vine sa cred.

Sa ma mai plang si eu un pic la voi.Rares e foarte nebun.A inceput prin a fi nebunel si acum nu ne mai intelegem cu el.Nu face nimic din ce e rugat.Prima data zice nu.Il mai pacalim dar are un comportament demn de supernanny.Ieri mi-a aruncat cu un tren de lemn in cap ,urla cand nu primeste ce vrea cand vrea.
Sper ca e doar o etapa de crestere.

La gradi e f cuminte dupa cum spun educatoarele.Nu face probleme,nu plange ,se joaca frumos,vine cu lucruri noi invatate dar acasa e prapad.
Chiar daca il cert si ma vede ca sunt suparata nu pare sa-l afecteze in vreun fel.Ori rade ori incepe sa se pisiceasca sa-l iert.
Ai vostri sunt la fel ?

Si noi sunt raciti un pic(el un pic eu mai mult).Luam oscillo cand se ingroasa gluma(unu pe zi timp de 3 zile)si septilin .

Eu m-am simtit cu musca pe caciula cand s-a vb de mesaje telegrafice dar nu m-am suparat prea tare ca suntem oameni mari si intram si scriem cand si cat putem.Unii stiu mai multe decat altii (si le multumim)altii sunt la primul copil si doar sug informatie.

Si eu l-am comparat pe Rares cu fiecare capsunel dar chiar daca a fost in dezavantajul lui mi-am spus intotdeauna ca e al maeu si o sa-l iubesc si prost si destept.In plus mai devreme sau mai tarziu toti vor face lucrurile astea de baza .Rabdare sa avem.

Noi o sa o avem iar pe bunica in vizita peste o saptamana asa ca ma astept la o pauza de rares si treburi casnice.AAAA si sa va spunem ca mergem in vacanta in tenerife de Craciun.

Va pupa mami de nebunel

Mergi la inceput