***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 14
doxinu spune:
Elteka
o draguta ca de obicei.tu stii ca toate te apreciem muuult si citim cu mult dreag mesajele tale.
Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit ca unele mame ar putea simti asa.desi io cu OANA vorbesc destul de des si o asigur ca nu are de ce sa-si faca probleme.
Acum mie mi se pare normal ca fiecare isi lauda puiul caci sunt mandria noastra si de cand ii avem viata noastra a capatat un alt sens.Apoi ma gandesc ca majoritatea capsuneilor sunt la gradi si parintii nu sunt prezenti la progresele puilor lor si cand descopera ce au invatat si stiu sunt foarte mandrii.CAnd esti foarte mandru trebuie sa impartasesti cu cineva si atunci venim aici toate caci ne cunoastem de cand purtam in burtica minunile noastre.
Io stau casa cu STEFAN si tot sunt foarte surprinsa cand aud ca spune "buna ziua" cand intram undeva si "la revedere"/"pa" cand iesim,ca spune "te rog" si ca mananca singur,ca se imbraca si dezbraca cu foarte putin ajutor din partea mea...........progrese pe care io il ajut sa le faca si tot sunt mandra,asa ca-mi inchipui cum sunt mamicile care ii au la gradi.
Acum sa va zic o faza care mi-a facut-o STEFAN:Eram la gradi cu el.il duc cate 1h sa se acomodeze,si copii spuneau poezii pe ran.CAnd a ajuns si la el educatoarea la intrebat daca stie vreo poezie si el mandru a zis /'da".Io uimita ca nu-l invatasem nici una,educatoarea spune "hai ca auzim".STEFAN se ridica ca si copii care spusesera poezii pana atunci si zice tare: "Poeziiiiieeeeeeeee"

DidiAlex spune:
Andrada, frumos nume ati ales..dar io cred ca te inseli pt ca va fi roz 2010..si la tine si la Elteka 
aparatul, nu e mare inventie..l-am luat in special pt socuri. noi avem unul performant dar nu il pot lua dupa mine si unul de buzunar dar l-a aruncat David si cum nu am gasit bonul il am inca..uite-www.etest-digitalkamera.de/Digitalkameras.mit-8-bis-10-Megapixel.Rollei-X-8-Sports.Test-Details.html" target="_blank">l.
Pernutzele de inot sunt cele mai bune pt o miscare libera in apa. www.kaleidoshop.de/produktkatalog/14321728.html" target="_blank">aici. le-am luat cam tot ce se poate pt apa..si pe astea,,avand in vedere ca-s scumpe le-am folosit mai intai pe alea de la scoala. Nici nu stiu sa le umflu..nu au supapa..tare "suspect" e sistemul si aerul il scoti prin apasare.
Oana, multzumesc mult de idee. am intrat pe old navy gap si chiar si la Sale tot scumpe mi s-au parut. Doar pt ca-i firma sa dau 25$, nope..io de obicei le iau cu max 10E o pereche de blugi, si caut si H&M cu toate ca nu sunt fan, unele sunt ciudate, mai ales colectiile cu craniu.
La fetite is tare dragute, dar nici nu ma uit..ca imi fac parca in ciuda colectiile colorate, in schimb la baietii 2 felucri si alea cu gri/negru eventual cu o cifra pe ele 
andradap spune:
Didialex, poate oti avea tu si soacra dreptate. Ea a fost prima care mi-a “prezis” ca A va fi baiat. Si tot ea i-a zis lui A acum 2 sapt (cand i-am spus de bebe 2): “Gata, vine surioara!” Sau poate oi face parte (asa cum ma astept si eu si sotul si prietena mea) din acele 99% cazuri la care testul lui vas a iesit correct… Oricum, de Sf. Andrei aflam ce este… Aparatul aratat de tine in link este cel care face poze subacvatice (nu deslusesc in germana, daca ar scrie asta la “caracteristicile” lui)? Ma asteptam la o forma mai ciudata. Oricum, performant sau nu, scoate niste poze foarte clare in apa… mie imi place sin u e nici scump.
Am vazut ca te uitai dupa hainute. Iti sugerez sa incerci la NEXT. Eu i-am luat cateva chestii foarte frumoase si colorate lui A de acolo. Si blugii aceia “slim” sunt super. Uite, iti dau mai jos link-ul catre modelul exact pe care I l-am luat: http :// www. next.co.uk/shopping/children/youngerboys/6/10 Am pus 3 spatii, ca am vazut ca asa procedeaza fetele. Din pacate, in Ro, magazinul NEXT nu e asa dotata cum apare in UK, dar in Germania cred ca gasesti mai multe decat la noi.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
ella_74 spune:
Alina,
am vorbit dimineata cu dr Cernatescu si mi-a spus ca nu ne poate primi fara programare iar joi si vineri e la un congres; asa ca lunea viitoare mergem.
Pana atunci ma duc miercuri la dr Simu ca e alergolog si homeopat si impusc 2 iepuri.
Intrebarea mea e daca pot sa recoltez pentru IG din deget sau trebuie din vena? voi cum ati facut ca spui ca ati facut dozarile astea.
Multa sanatate si baietelului lui Marius; stiu de Erdomed, ne-a fost recomandat si noua dar e pentru tuse productiva; nu tuseste decat rar si sec, mai ales noaptea.
Didi,
eu stiu de cand mi-am comandat rochia de mireasa din State ca americanii accepta american express de regula; asta a fost motivul pentru care a trebuit sa mi-o plateasca prietena mea din state ca noi aici n-aveam card acceptat in state.
Mica tre sa stie mai bine.
am vazut pozele cu baietii tai in apa; ce bine ca ai unde sa-i duci la inot.
Si ai dreptate cu H&M la baieti; e frustrant de-a dreptul daca faci greseala sa te uiti la raionul de fete; ultima oara cand am cumarat io din H&M mi-am dat seama ca nu mai poate fi imbracat de la bebe iar la copii abia am impuscat ceva pentru el sa nu fie cu negru, gri si cap de mort![]()
Oana,
bluzite simple gasesti la Kiabi, i-am luat eu lui la set de 2, una cu dungi bleu si una alba simpla.
sau incearca la C&A.
Doxinu,
daca mai cauti boxeri, gasesti tot la Kiabi, i-am luat lui si sunt tare buni; ca de ex boxerii de la H&M masura lui ii vin ca pantalonii scurti pe crac, astia de la Kiabi vin pe picior.
Alyna24,
cu intarziere La multi ani!
ce tinerica esti!
lbelciug spune:

Buna fetele, I am back!
A fost bine-venita excursia de 5 zile la Iasi si Suceava, am reflectat la multe aspecte ale vietii... Ii citesc lui Matei seara "povesti cu talc", sunt scurte, au cam 2 pagini. e o carte veche, scrisa de Alexandru Mitru si FETELOR (scriu si eu ca Andrada, cu majuscule), v-o recomand s-o cititi, e atat de buna chiar si pt noi adultii! Sunt expuse lucruri aparent vechi si cunoscute dintotdeauna, dar care sunt inca valabile. Pacat ca in valtoarea vietii noastre grabite uitam adevaratele valori!
Am reusit sa citesc din urma si vreau mai intai sa urez sanatate multa capsuneilor virusati/bolnaviori, Bogdanel e si el ragusit de o saptamana.
La Multi Ani pentru Alyna24, multa sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile! 
Doxinu, a fost mai simplu decat ma asteptam. Pe 13 oct am reusit sa jungem la Cuvioasa dupa 2 ore de stat la coada cu Matei. Vremea a fost buna, dupa aceea a inceput sa ploua si sa se raceasca, deci a tinut cineva de Sus cu noi. Si noi am facut curatenie in 3 sambata. M-au ajutat baietii la dat cu aspiratorul si cu mopul, pe rand caci altfel se lasa cu plansete.
Mica, merci, am mers cu trenul, Matei a fost semi-cuminte, a mai dormit, s-a mai conversat cu pers din tren dar s-a si plictisit. Creioanele coloarte nu l-au tentat deloc.
BettyR, cum mai e Andreea si problema cu scaunul?
Vas, da, am facut vreo 2 poze, Mihamora/Michelle le are. Este o mamica tare placuta si curajoasa, mi-a facut placere sa o intalnesc. Aaaa, si e atat de suplaa, doar burtica e rotunda.
Elteka, multumesc pt explicatia cu titulatura din semnatura (foarte originala alegerea).
Al_Ma, welcome Gravi!![]()
Carmen_SO, cum e cu nr2 in patul cel nou? Of, imi inchipui ce greu va fost de ati readus-o pe Suzi in prim plan. Vad ca si B plange dupa mine noaptea, aproape ca nu mai reusesc sa dorm in patul meu. Mai rau cand ma striga si M in acelasi timp.... Am avut 2 nopti cam nedormite, tare rau e fara sot acasa... mai faceam cu schimbul. Sa mai zic ca vremea si noroiul din jurul casei ma deprima total?
Arcadia, An@, ati fost la teatru in w-endul trecut?
Ella, cum arata sacul de dormit pe care l-ai cumpart din Kiabi? E din ala normal sau cu umar? Si cat a costat please? Ce ma bucur ca ii place lui Bob camera si patul nou. Ai aflat cum se numea dinozaurul? Wow, Bob se descurca cu taiatul colajelor? Matei inca nu poate sa taie pe dunga...iar lui B inca nu i-am dat foarfecul. Na, ca am facut o comparatie.![]()
Andrada, felicitari pt micutul Picasso cu bebe in burtica.![]()
Elteka, mie mi s-a parut f clar mesajul tau apropo de ceea ce se scrie pe forum si te felicit ca ai scris despre acest subiect. Am experienta grupului de mamici din 2005 care incet-incet s-au retras de pe forum cred ca din motive similare: se scria in termeni de comparatie sau cu telegrame, ceea ce a dus la ruperea acelui liant care ne adunase pe vreme odiseei de 40 sapt... Pacat, ce sa zic, sper sa nu se intample si aici la fel.
Didi, merci pt mesajul dedicat. Hihi, 60 de luni? A trebuit sa ma gandesc un pic ca nu ma prindeam la ce varsta de refereai. Ce e aia "constiinta de sine"? Matei inca nu scrie litere, dar le recunoaste pe cateva. Poate ca ar trebui sa incepem sa scriem si noi? Eee, ce faine sunt pozele de la piscina! Saculetul din spatele lui David il tine la supraf fara sa fie ajutat de un adult? Super tare inventia asta, nu stiam de asa ceva. Wow si ce faine sunt pozele sub-acvatice! Hai si cu filmele pe email.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
DidiAlex spune:
Liv, selbstbewusst cred ca s-ar traduce cu incredere in sine, am gresit io de dimineatza. in leo.org il traduce cu self-assured. ideea ca preiau anumiti termeni, stiu ce reprezinta si nu imi mai fac traducerea, cu toate ca ccc, copii vorbim 100% numai intr-o limba, dar nu ii vb lu R despre incredere in sine :), asa ca nu m-a interesat prea mult care.i corespondentul in rom
ella_74 spune:
Liv,
m-ai facut zambesc; cred ca n-a interpretat cineva din poze ca face colaje; eu am decupat de am facut bataturi
; el doar le lipeste dar e adevarat ca el hotaraste ce taiem, ce lipim si unde; dar e frumos, mi-aduce aminte de copilaria mea.
Asta chiar nu e o activitate pentru un copil de 2 ani jumate, desi in general nu gandesc asa.
Sacul l-am pozat special pentru tine dar mi-a aruncat descarcatorul de poze intr-o boxa pe care nu ne-am prins unde tre s-o desfacem; dar l-am masurat si are 1,05 m, e din fleece , alb cu maimutoi pe el, cu fermoar pe mijloc, cu capse la maneci ca noi i l-am dat fara maneci.
Dinozaurul se numea Dimetrodon dar seamana foarte bine cu Spinozaurul asa ca am fost in ceatza cateva zile pana am facut diferenta.
doxinu spune:
ella multumesc mult deja i-am luat de la babyexpo si de la kiabi
.Sunt tare multumita de ei si STEFAAN este asa de haios........
Sunteti foarte tari cu dinozaurii vostrii![]()