***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 13
DidiAlex spune:
Salutare,
Draga Elteka, tu esti mama ranitilor..ai o vorba pt fiecare si noi ne facem ziua buna..dar tu cum te simti? cum reactioneaza Elias cand e vorba de bb?
Si, nu sunt de acord ca nu tre sa spuneam lucrurile asa direct. Uneori, oamenilor ca mine, tre sa le spui clar si raspicat cum/care-i situatia.
De ex vineri iar am primit un plic de la Renteversicherung, si iar mi-am dat palme ca nu l-am nascut pe R in germania..si nimeni, dar nimeni mai copt decat noi nu ne-a sfatuit sa il nasc aici..de ce?! din comoditate. Un mesaj nu da cu paru, pe bune. Asa ca io scriu fix ce cred.
Liviana, gata plimbarea.. tie iti scriu, can u stiu cine mai e interesat de subiectul scoala. Vineri am avut intalnirea cu educataorele lu R, noi parintii si 2 educatoare, 2 pt ca la 01 sept s-au schimbat. am ramas soc ce tre sa stie un copil de 60 luni. Ar fi trebuit sa imi fac un xerox. nici vorba sa stea pe scaunel. R sta nu tocmai bine la Limba si constiinta de sine (Sprache und selbsbewusst- Miniuta, am tradus bine?!). Cum liba e subiectiv subiectul dar la a doua m-a uimit si asta mi se datoreaza pt ca il timorez si ii dau intaitate lu David pt ca el este in plina criza. Asa ca incerc sa schimb foaia.
Tot R a scris vineri de dimineatza numele, la cerere, dar pe langa faptul ca scrie cu stanga a scris numele si invers, ROBert dar a inceput cu t,r, e, b,o,r
. La final arata bine.
Andrada ai dat datele lu VAS, sa stim si noi daca antonio va primit o fratioara sau fratior.
In odiseea noastra nu a dat gres calcului ei decat la mine si la ea, Elisa era baietel.
andradap spune:
Neatza,
Didialex, buna ideea! Deja i-am dat PM lui VAS cu datele pt. calcul... asa de amuzament, ca sotul e convins 100% ca e baiat, iar eu nu am nici-un feeling (asta pt. ca ma gandesc ca intuitia mea e mai mult influentata de dorinta si deci nu ma mai bazez pe ea
).
PS: Azi am ramas acasa... nu ma simt deloc bine. Astept doar cu nerabdare sa treaca si aceasta saptamana ca sa inchei cele 12 sapt.... cand ma astept eu ca brusc toate greturile sa dispara (sau... pasarea malai viseaza?
)
Mami de
Antonio (12.05.2007)
10+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">Al doilea DAR DIVIN
Al_Ma spune:
Ella, am fost la Cernatescu. Mara nu are nimic la plamani, asa ca nu stiu cat de relevant e ce ne-a spus noua. M-a intrebat in detaliu istoricul medical al Marei, cate viroze a facut, de cand a inceput, cate pe luna, cum s-au manifestat, ce i-am dat de fiecare data.. Cat e IgE (si la asta nu am stiut sa-i spun decat ca era in limite normale, fiindca nu aveam rezultatele la mine
, desi stiam ca o sa ma intrebe asta). Ne-a intrebat daca avem istoric de alergii, daca fumam, daca avem in casa animale sau daca avem igrasie. Noi avem un acvariu de prin primavara si, discutand cu el, ne-am dat seama ca aproximativ atunci au inceput si virozele Marei. Ne-a spus ca e posibil sa faca o alergie la granulele de mancare pt pesti si ne-a recomandat sa-i facem niste teste de alergie, din sange. O sa mergem la Synevo. Am inteles ca si cei de le Medlife le fac. De asemenea, ne-a spus sa mai mergem o data la Samuila (de care a spus ca e o dr foarte buna) sa vada daca nu are mucoasa inflamata si sa o mai consulte, pentru ca i-am spus ca la fiecare viroza Mara avea timpanul congestionat si gatul cam rosu. Atunci ni se spusese ca are asta de la febra. Asa ca acum, intrucat nu mai face febra, o poate vedea mai bine si sa vada daca timpanul are vreo problema sau nu (el se gandea la otita). Cam atat. Dupa ce o sa avem analizele, mergem din nou la el sa discutam. A, ne-a zis sa-i dam Bronchovaxom cate 10 zile pe luna timp de 3 luni si ne-a recomandat si el sa facem Prevenar. A vrut sa-i faca un test Marei cu o mascuta, dar Mara nu a stat si a zis sa nu o fortam ca nu e esential la ea, deoarece din anamneza si consult nu pare a avea ceva alergic sau asmatic. Am ajuns la 9.30, la cat am avut programare si am intrat in 10 minute, nu era lume. Dar nu primeste fara programare. Era acolo o mamica cu un baietel, venisera inaintea noastra, dar ne-au primit pe noi mai intai. Nu are cabinet particular. Noi i-am dat 100 de ron si am mai dat ceva si la asistenta, dar nu stiu cat.
Alina si
Mara
doxinu spune:
Fetrele care inca stai cu puiutii acasa,ce faceti in casa cu ei pe asa o vreme?
Noi facem curatenie,fiecare cu carpa lui
,mancare,fiecare cu cratitele lui
, si prajituri fel de fel.Astea sunt noutatile ca de obicei pictam/desenam/modelam/decumam/lipim..........ne ducem si la un loc de joaca cand ploua continuu si nu putem sa stam mult afara......
Voi ce alte idei aveti?
DidiAlex spune:
Tot io,
incarc niste poze aici. Liv, o sa incerc sa iti trimit pe mail niste filmuletze, ca am zis demult ca o sa le fac.
El, Mica sau cine mai practica cumparaturi in State, imi recomandati va rog niste site-uri. In special pt copii . multumesc.
imi vin niste preteni din state si o sa le comand pe adresa lor, cu cardul meu
Alyna, La multi ani!!!! cu sanatate

.
Nici io nu te-am uitat...si cum iti doareai tu ca David al tau sa se nasca pe 18...pe atunci credeam ca esti aprilie, nu octombrie...Cum ai/ati petrecut? Ce ai primit..surprize ceva?..
kay spune:
Didi, era un site care avea gap, banana republic si parca ala... Cum ii zice... Offf ala tot al lor dar mai ieftin.... Old navy
!!! Nu stiu care era, ca n-am comandat niciodata , doar m-am uitat.
Eu m-am trezit ca n-am bluze cu maneca lunga pt S si nici nadragi de casa... Am putine si nu gasesc ce vreau... Adica bluze simple, fara nimic... Ca sa ii pot pune un tricou peste
.
Dii, h&m livreaza la noi? Ala online... Ca am cautat de mi-au iesit flacari pe nas o amarata de bluza si n-am gasit
... si pana plecam nou la M mai e, si-asa mi-e o frica de mor ca e deja mult de la ultimul control si avea ceva regurcitari la pulmonara, tricuspidica, mitrala... Acum doar sper sa nu fi avansat treaba, la o regurcitare de 8 trebuie reoperata [:((]... oricum avea maxim 2, asa ca i keep cool
.
Zi buna, pe noi ne-a trezit tati la 10.30
...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
andradap spune:
Alyna 
Didialex, ti-am vazut baietii la piscina... Momente gen acela cand R il ia in brate pe D, ma fac sa-mi doresc ca bebe2 sa fie tot baiat, sa se poata juca impreuna... Imi place dispozitivul acela de inotat. Pe aici nu am vazut asa ceva... noi ne folosim de "aripioare". Iar camera de filmat pe sub apa e o "inventie" nemaipomenita. I-am propus si eu sotului sa luam una, dar cica nu are cum sa pozeze clar. Ei bine o sa-i arat aceste poze.
Mami de
Antonio (12.05.2007)
10+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">Al doilea DAR DIVIN
Al_Ma spune:
Alyna, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri!
Oana, H&M livreaza online in cateva tari, dar nu si la noi. Astea-s tarile Austria · Denmark · Finland · Germany · Holland · Norway · Sweden · Swedish Finland
Ella, baietelul lui Marius, care e aproximativ de-o seama cu Bob, a facut bronsita si pediatra lui i-a dat Erdomed. http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medicamente/ERDOMED_175_pulbere_pentru_suspensie_orala Marius zice ca si-a facut efectul f bine. Dar am citit ca e contraindicat la copii cu greutate sub 15 kg.
Alina si
Mara
andradap spune:
Vas
, gata am gasit pe mail-ul comun acel calcul. Mi-am adus aminte ca "organizand" mailurile trimise pe categorii, l-am sortat si pe acesta. Asadar l-am facut deja. Nu mai e nevoie sa calculzei. Multumesc!
Didialex, iaca mi-am facut testul. Avand in vedere, ca e 100% "compatibil" cu asteptarile/ feeling-urile noastre, dar si pentru ca sexul il vom afla cu siguranta la ecografia de 17 sapt (daca nu o fi prea pudic...), de pe 30 nov (Sf. Andrei), am modificat deja si semnatura... ![]()
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS