***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
arcadia hotnews.ro articol semnat de elizabeth gitenstein.
http://www.romanialibera.ro/a167670/nu-administrati-paracetamol-copiilor-inainte-sau-dupa-vaccinuri.html
poohy spune:
Oana nu te supara 
Eu nu am vazut nimic negativ in mesajul Eltekai!
Si Sonia e o fetita absolut normala! Si mult mai in fata fata de Manu in f multe lucruri
Fratimiu a vorbit de la 3 ani :D Si nu era bilingv si nici nu a avut vreodata probleme
Eu ce sa zic, sa o compar pe Manu cu Bob? Cu Sonia care cum ziceau fetele ia singura mancarea din frigider, e cuminte si intelege tot, stie sa umble cu aparatura? Cu Elias care face puzzle-uri si asculta povesti de mic?
Sau ce sa fi zis eu ca Manu nu s-a jucat si a stat serioasa pana pe la 7-8 luni, iar voi povesteati cum de la 1-2-3 luni se jucau ai vostrii (am vazut si eu la Mihnea ca se poate)
Fiecare e diferit! Nu ma astept sa aiba Manu talente muzicale sau sa artistice - poate in afara de desen, desi asta se pare sigur nu :D
Dar Manu e perfecta asa cum e! Fara sa stie sa deseneze/coloreze - doar haotic pe hartie, fara sa lipeasca ok, groaznic de rasfatata, care nu vrea sa asculte povesti pt ca ea "citeste" singura etc etc etc
Si vorba lui Carmen, eu zic ca nici macar barbasu' nu o sa o dezvete de suptul degetului :D
Si la somn nu cred sa scape in curand de pampers, in fc dimineata gasesc pampers-ul doldora
Ieri i-am scos latura de la pat, si a dormit cu capul pe pat si picioarele jos - asta dupa ce o ridicasem o data de pe jos (i-am pus perne si plapumioare pe jos)
PS: Elteka, nici eu nu conduc :D Ce zice sotul tau? Eu am cel putin o predica pe saptamana dar nu pot si pace! Cand vad cum se conduce in Bucuresti...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ella_74 spune:
asa arata colajele lui :
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5393873641846274354
poohy spune:
Ella in continuare Bob e minunat!
Intotdeauna am admirat oamenii destepti, nu pe ce frumosi. Iar Bob e si si :D
O sa ii cumpar si eu colaje - poate poate o sa vrea sa lipeasca pe hartie si nu o sa le foloseasca in alte scopuri
In alta ordine de idei, de la 3 e ultima zi la CM de gimnastica! Hai Ana, Hai Marian, Hai Flavius!!!!!!
Si am aflat ca Janne Ahonen revine pentru Olimpiada!!! Yeeeeeaaaaaaahhhh!!!!! Nu imi vine sa cred de cate sute de ani ma uit la sarituri cu ski-urile!
a, si: Elteka, eu nu vreau masina mai scumpa... As vrea una mai mare si o casa cu camera si pentru mihnea si sa pot citi si calatori :D Si sa fac ceva care sa conteze, inebunesc sa stau acasa. Nu ca asta nu e cel mai important, dar imi place mult sa fac ceva dupa care sa ma simt bine ca uite am reusit dupa atat chin :D Eu de 2 saptamani nu am iesit din casa decat numai pana la doctor si de 6 luni numai in parc in afara de o data la film si o data la munte :D
edit: mint, am mai fost si la aerobic !
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
bettyR spune:
poohy, esti bine ca ai fost la munte, si eu fac 6 luni de cand stau in parc si in casa, care pana acum era in fata blocului, macar acum merg 10 minute pana la el. O singura data am fost la pizza cand era mama. Chiar ii explicam sotului care se plange ca sta numai casa si lucreaza, ca el nu intelege cum e sa stai chiar numai in casa, ca el merge la cumparaturi, a mai fost si la o bere si plecat din Cluj, si nu e totuna.
kay spune:
Anca, te pup cu drag ! Imi pare rau ca nu esti happy deplin, dar toate se vor aranja cu timpul. Copiii cresc si te vei mai elibera putin, o sa te poti ocupa si de altceva
cu mare drag !
Mica, articolul zice foarte bine la sfarsit. Sa nu se dea medicamente fara motiv. Daca s-ar face asa s-ar evita muuulte alte adjuvante si peticeli la sistemul imunitar.
Ramona, nu sunt de acord cu tine. Un copil poate fi foarte afecta de lipsa parintilor, lipsa unor "reguli" familiale, de diferite situatii in care se poate simti abandonat etc. Nu numai bataia sau alte manifestari de gen il pot afecta. Psihicul lor este foarte sensibil, acum ei acumuleaza si inmagazineaza si nu vrei sa stii cate frustrari se pot strange intr-un copil "destabilizat" si zapacit de imprejurarile in care creste. Nu ma refer absolut la nici un caz concret din randul copiilor, ci la o persoana adulta acum.
Cam atat, telegrafic sau nu, atata am reusit sa scriu. sunt extrem de obosita dupa petrecere la palat
aseara. Sa nu-mi ponteze mai marii daca nu corespund
.
O zi buna !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Vali5 spune:
Aoleu, fetelor, am uitat ce urate sunt eruptiile dentare. A urlat Cristiana toata noaptea
si nici macar nu i-au iesit dintii (de la 4 luni se vad doi dinti sub gingie). Mi-era asa o mila de ea... Si in timp ce citeam a nu stiu cata oara de cate ori am voie sa ii dau cu Calgel mi-am adus aminte ce ma invata o mamica in sala de asteptare, cum sa fac sa ii dea dintii mai repede lui Andrei „Am dat-o cu Calgel ca il ajuta sa sparga gingia. Am consumat 2 tuburi si in 2 saptamani i-a iesit dintele”
Si colac peste pupaza, a deschis Andrei ochii azi-noapte si m-a vazut cu C in brate „Mami, suuuu” (mami, sus) sa il iau si pe el in brate
Si sa ma vezi in miez de noapte cu 2 in brate...
Offf, Andrada, saracutul Antonio... Imi pare rau ca ati trecut prin asta.
ella, ma uimeste cat de frumos picteaza Bob, faptul ca respecta liniile si nu le depaseste. Super! Si cand am vazut ce maldar de jucarii e in spatele lui m-am mai calmat... ca asa e si la Andrei si mereu trebuie sa ma uit pe unde calc la el in camera. Si le strangem impreuna in fiecare seara si a doua zi innebunesc cand vad ca scoate iar toate jucariile...
poohy, betty, nici eu n-am mai fost la munte din august 2008... ![]()
kay, la ce petrecere ai fost?
Poze
kay spune:
Vali, am fost la ziua de nastere a colegei lui Alex de la emisiune. la palatul Ghica.
stiti pe cine am eu prieten pe Facebook? Cardiologul Soniei din SUA
.
eu incerc sa ma urnesc pana la Mega ca nu mai am pampersi dar mi-e o leneeeeee
...
Seara buna, cu caldura va doresc !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
vas spune:
salut.
Vad ca discutati nu gluma.....am avut ce citi....o controversa, doua, copii care nu dorm , cap#351;unei care isi revin din raceli......
Carmen, si Eliza mea face exact la fel cu somnul. Ma tot intreab si eu ce are dar pana acum nu m-am lamurit. Si ELizei mai trebuie sa-i iasa un rand de maselute si am pus pe seama asta nervii, dar nu stiu exact. Se trezeste si vrea sa stea "ca bobo mic", adica ca si cum ar sta la san. Cum ma intind putin pe spate cum incepe sa planga. Azi noapte a fost mai linistita, s-a trezit doar o data si a adormit la loc usor.
Elteka, ai dreptate in ceea ce priveste performantele fiecarui copil. Eu nu am comparat-o pe Eli cu alti copii, sau chiar daca am facut-o uneori nu m-am gandit ca e mai prejos sau din contra mai sus decat altii. Am remarcat unele diferente dar atat...fara sa ma agit.
In lume chiar suntem toti diferiti, chiar si aici intre noi parintii, unii au mai mult altii mai putin,(chiar sii din punct de vedere financiar) dar asta nu m-a impiedicat niciodata sa va scriu. Eu ma consider o mamica de capsunica, (de care sunt foarte mandra chiar daca nu stie sa faca puzzle deloc, nu pricepe
si gata. ma distreza cum se chinuie sa le puna, dar fara nici o logica)care a avut foarte multe de invatat de la voi inca de cand eram insarcinata...si chiar cred ca daca nu v-as fi avut nu as fi fost asa cum sunt acum. Asa ca eu telegrafic netelegrafic tot va scriu.....
Ma apuc de treaba ca am mult, dar pana nu ma bag un pic in seama aici nu ma pot apuca.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007