***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Al_ma, multumesc cred ca asta e, dar nici astia n-au ghete de zapada, uff.

Betty, cred ca sotul tau sta la fel de "bine" cu rabdarea ca si al meu..

vali, acuma face nani Carolina, de obicei e cuminte, numa cate un sutulet mai zdravan da din cand in cand de ma muta din loc
nu stiu daca am zis, am fost vinerea trecuta la control si avea 2400 gr am citit povestea unei nasteri acasa si mi se pare foarte de dorit la modul ideal, asa as avea si eu curaj sa incerc fara epidurala, dar nu merge aici, acum.. plus ca mi-as dori sa nu fiu taiata si grabita.. insa, pentru acum, imi doresc doar sa fie sanatoasa

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,
tu ai fost parca cu Mara la Cernatescu, la IOMC? daca da, ce recomandari ai primit?
cum de cauti gradi? o dai mai repede pe Mara?

Elteka,
eu am apreciat mesajul tau, se pare corespunzator, ca nu l-am perceput in extrema (de niciuna).

Oana,
comeback!

Andrada,
era sa te dau iar disparuta

stiti cine n-a mai scris de-un veac pe aici? Ancamari

Voi ce faceti pe vremea asta urata cu copiii? azi mi s-a luat de la atatea colaje

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Arcadia, cred ca la asta http://www.shoesforkids.co.uk/about.htm se referea , dar nusunt sigura.

Alina si Mara

asta e doamna; nu vedeti cati dinozauri au?
dar daca pot sa-i iau cand vreau, astept sa vad cat poarta la primavara, ca m-am lecuit sa mai iau in avans; am in dulap si acum niste sandale de la Ciao Bimbi care sunt 25 dar nu stiu ce fel de calapod ca nu i-au venit vara asta si la urmatoarea vor fi mici cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

N-am fost inca, avem programare luni dimineata.
Vreau sa o duc pe Mara din primavara cateva ore la gradinita, sa vad cum se acomodeaza, dar, oricum, deja trebuie sa ma hotarasc la una, ca sa o inscriu in primavara.
Noi am fost la Mall Plaza azi, Mara si-a expus cizmulitele de la Next , iar noi ne-am cumparat cate ceva. Apoi nani si acum se cearta cu taica-su pe un laptop de jucarie. Apropo de asta, am vazut la Diverta laptopul testoasa cu karaoke, e foarte misto, dar f scump, peste 600 de lei. Pe net l-am vazut mai ieftin. Si am vazut un Story Theater la 200 de lei, cred ca ala o sa fie cadoul de Craciun.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Si eu i-am luat Marei acum de pe ebay niste pantofi mai inalti Richter, foarte misto, nr. 24, dar cred ca sunt cel putin 25, daca nu 26. O sa-i poarte in primavara, sper, daca nu, in toamna.
Da'pe astia http://www.yoox.com/kidswear/department/genderKids/X/tskay/2B1A5E7B/dept/kids ii stiti? Nu mai stiu daca livreaza in RO, dar parca da.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

arcadia, felicitari pentru cele 2400 grame!

ella, ce colaje faceti voi? Ca nu stiu de unde sa incep Noi am construit cu lego, ne-am uitat la desene, am citit din enciclopedia Disney, am intins rufele impreuna

Poze

Mergi la inceput

Vali,

se gasesc in supermarket, noi am luat din carrefour niste coli, 10-15 culori la set (nu le-am numarat) ,adica cate o coala din fiecare culoare; pe partea necolorata sunt niste tipare in forma de inima, brad, etc pe care le decupam si le lipim pe un caiet, "caietul de colaje" cum il numeste .

si noi am facut puzzle, am colorat, am pictat, am lipit abtibilduri, am facut lego, am citit, am vazut chuggington.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Merci, ella, ca m-ai „luminat”. O sa caut si eu colaje, poate o sa-i placa. Ca de desenat, ma pune pe mine sa desenez, nu prea vrea el, cu abtipildurile la fel...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Tocmai l-am adormit pe Antonio. Azi a fost o zi cu peripetii.

Vali5 abia acum am vazut ca intrebasei de noi.

Arcadia, artist credeam ca il vad numai eu -ca mama- Sotul ar zice mai degraba ca strica culorile

Ella, disparuta in munca ... dar uite ca mai are omul noroc si de cate un week-end liber (la mine se pare ca nici asta nu e lispit de peripetii). Tocmai ma pregateam sa-ti raspund la intrebarea cu ce facem cand e vreme urata... Voiam sa zic ca noi am fost la cumparaturi de ghetute azi. AM colindat mai multe magazine si in final am gasit... Nu am mai apucat sa-ti raspund din motive mai mult decat serioase.

In unul din accesele de veselie si euforie ale sale, Antonio era sa cada azi si sa se loveasca cu capul de coltul unui sertar deschis(tot de el, ca sa-si caute o jucarie). Nu stiu cat de grava ar fi fost lovitura. Cert este ca in fractiunea aceea de secunda am "vazut" o singura solutie: sa-l prind de mana... Si asa am si facut. Prin urmare l-am apucat strans de mana si l-am tinut bine. Eu fericita de reusita, el urla ca din gura de sarpe... Il durea manuta. Vazand ca trece timpul si el tot se vaita si nu-si foloseste deloc mana, am luat lucrurile in serios si m-am apucat sa-l examinez. Asa am constatat ca i-am luxat mana (la cot) puiului meu... Am incercat eu manevrele de ortopedie invatate in facultate, pentru reducerea luxatiilor, dar una e sa faci practica pe adulti intelegatori si alta e sa-ti "maltratezi" copilul... Vazand ca nu reusesc m-am "inegrit" de ciuda ca i-am provocat asa ceva, dar si ca nu sunt in stare sa trec peste urlete si sa-i reasez oasele... Asa ca am imbracat rapid copilul... si am dat o fuga la ortopedie la Budimex. Manevra in sine a durat mai putin de 1 min. Pentru mine a fost ca o vesnicie. EL plangea, efectiv urla de durere. Nu stiu daca ati patit, dar avea un plans fara sa scoata sunet si se invinetise tot (Apropos de asta: in astfel de situatii copii nu trebuie hiperstimulati, doar au nevoie de masca de oxigen sau pur si simplu le sufli aer peste fata; exista si riscul de a intra in coma). Dar si cand toate "lucrurile s-au pus in ordine", cine s-a luminat la fata? Si stiti ce a facut prima data? Si-a dus degetul la gura.... Am uitat sa zic ca era vorba de mana stanga, al carei deget mare il baga in gura cand face nani... Ne-am intors acasa si a reinceput nebunia... iar alergaturi, iar chiote, iar cazaturi... Baiatul meu era ca nou... iar eu ca un butoi plin de frustrari...

ELTEKA, a fost un mesaj mai mult decat inteles. Aici pe forum ne-am "adunat" nu pentru ca impartasim idealuri comune, nu pt. ca avem aceeasi religie, nu pt. ca avem aceeasi profesie sau aceleasi hobby-uri, si nici macar aceleasi gusturi in materie de imbracaminte, muzica, etc... Aici ne-am intalnit dintr-o pura "intamplare". A fost ca la loterie... Si-atunci e normal ca nu toate "undele" sa fie pe aceleasi directii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam, sa ne simtim atacate, sau sa nu mai scriem (telegrafic sau nu - asta e uneori conditionat si de timp...). Eu am perceput mesajul tau ca atare, tocmai de aceea zic inca o data ca imi place cum scrii.

Kay, mie mi-ar placea sa ne mai scrii... si sa mai vad poze cu Sosonica. Chiar acum vreo 2 saptamani ma gandeam si ma felicitam pentru ce ti-am zis la telefon in primele zile dupa ce s-a nascut. Nu stiu daca iti mai amintesti, cand "dand la o parte" noianul de date medicale (de-a dreptul pesimiste), ti-am zis ca va fi bine. Si uite ca acum e mai mult decat atat. Este un copil PERFECT NORMAL (imi cer scuze, eu altfel nu o vad!!!) Unde mai pui, ca este si o frumoasa (chiar, cu cine seamana ca eu nu-mi dau seama. Oricum e o combinatie reusita) si o inteligenta (auzi: literele A si I sa le schiteze...). Si, pe deasupra mai e si vorbareata (asa pe limba ei... Eu cand eram mica aveam propria-mi limba: "godocica" = doctorita, "igiogion"=inginer, "chichica"=nasica, "caci"=faci si uite ca acum nu-mi mai tace gura!!!)... Hai zambeste, ca astea nu-s motive de suparare... Mai ales ca era un "missunderstanding".

Fug si eu la un film... sa vedem ce gasesc...

Va pup. Noapte buna.

Mami de Antonio (12.05.2007)
10+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">Al doilea DAR DIVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mai scot si eu capul din mormanul de carti pentru rezi sa va citesc.
Imi pare rau sa vad ca s-au iscat ceva neintelegeri.
Oana vino inapoi te rog si eu, mesajele tale au fost tot timpul o sursa de inspiratie si de putere pentru mine. Sonia e un copil minunat si tu o mamica de nota 200.
Andrada imi pare rau pentru ce a patit Antonio, ma bucur ca e vesel si a uitat deja patania. Am citit si eu de spasmul hohotului de plans de care ziceai, e important sa nu ne panicam si sa solicitam copilul in acele momente.
Cu agitatia si eu sunt disperata, Andrei sare in ultima vreme ceva de speriat, escaladeaza patutul, scaunul de masa, tot ce poate fi escaladat in casa. Nu stiu ce o sa facem toata iarna cu el in casa. Si am exemplul recent al finutului meu de 4 ani, care a alunecat in fuga si s-a lovit cu capul de gresie, si dupa careva ore au inceput varsaturi in jet, fotofobie, diaree si tot tacamul. Au stat 2 zile internati la Budimex cu edem cerebral. Acum din fericire e totul bine, nu sunt sechele, dar stau cu frica in san de cate ori in vad pe Andrei cum sare si alearga.
Elteka mie imi face mare placere mereu sa te citesc. Stiu ca iti ia o groaza de timp, dar mereu gasesc informatii extrem de utile in mesajele tale.
Eu nu am fost niciodata o mare scriitoare, mi se pare ca nu am nimic interesant de zis si ma rezum la mesaje telegrafice.
Carmen_So ai fost mortala cu "s-o dezvete barbatul cand s-o marita". Ma gandeam ca daca gaseste unul ca al meu, ajung sa se bata in casa pentru suzeta. Si noi suntem tare indragostiti de suzi, o ia cu el si la masa sa-i dea si ei sa manance, la baie sa o puna sa faca pisu si tot asa. A promis ca de Craciun i-o da mosului sa o duca la un bebelus ca el nu mai are nevoie de ea. Asteptam cu nerabdare momentul, dar tare mi-e teama ca ajunge si el insurat si cu suzi in gura.
Sper ca macar revenirea la suzi sa va rezolve problema cu somnul. Cum a dormit Ana in seara asta?
Ella o sa caut si eu colajele de care povesteai in Carrefour, poate il fac si pe Andrei sa se mai opreasca din alergaturi cateva minute.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput