***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Hai ca am eu niste telegrame ..
Mica, la ce gradinita merge Maya?
Ella, am vazut la Diverta niste carticele cu dinozauri, unele cu abtibilduri, altele cu magneti, foarte interesante si convenabila ca pret. Eu i-am luat Marei cateva cu autocolante, cu diverse teme, ca, daca a venit frigul, acum sta mai mult in casa. De altfel, azi e prima zi dupa o saptamana de stat in casa cand a iesit si ea in alta parte decat la dr. Tot tuseste si acum vreo ora facuse 37.7. Sper sa nu mai creasca.
Mai vroiam sa intreb ceva, dar nu mai stiu ce.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Am gasit un articol interesant despre bronsita http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Bronsite/bronsita_509
Mai, sa fie, iar am uitat ce am vrut sa mai spun... Si-mi adusesem aminte
Edit: asta e site-ul http://www. sfatul medicului.ro/Bronsite/bronsita_509 , fi-r-ar sa fie, ca ma scot din sarite cenzurarile astea, parca zici ca pe DC gasesti totul

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Si eu m-am recunoscut in telegrame, dar ce sa fac, uneori scriu si sterg, fiindca ma gandesc: ce naiba, las ca nu le intereseaza pe fete. Dar altfel, e placut sa citesti romane, tare frumos sa citesti cand scriu fetele care nu scriu telegrame (mai tineti minte ce frumos scria Pepsi?)

Eu zic c-am inteles mesajul tau, Elteka, si-mi place tare mult ce scrii. Ma simt vinovata ca scriu numai cand vreau sa intreb ceva, recunosc. Uneori mi se pare ca m-as lauda, dac-as scrie tot ce fac fetele (din categoria "nu ca i-al meu, dar..." stiti cum zic unii). Alteori mi se pare ca n-are rost sa ma plang ca nu mai pot, ca-mi vine sa ma dau cu capu de pereti de cand n-am mai facut o baie fara spectatoare, sau de cand n-am mai citit la culcare.

Hai ca o iau razna, mai bine sa va povestesc episodul de azi din filmul "urlete XXL". Am avut grija s-o obosesc, a mancat, s-a jucat, gata, a venit ora de somn. I-am luat o jucarie noua, asa ma invatase o colega psiholog, pe care i-am dat-o spunandu-i ca e de la mine pentru ea, special ca sa doarma cu ea. Buun, se culca nr 2 la parter, nr 1 la etaj si dupa o ora, zbang, incep urletele. Ma duc, urla cu ochii inchisi. M-asez langa ea, o mangai, ii vorbesc, o tin in brate, vine tati, pleaca tati, o ia pe nr 1 care n-adormise bine si se trezise, in fine, un balamuc intreg. Si, in disperare de cauza, ce credeti c-am facut? i-am dat-o pe Suzi, pe care o "pierduse" acum doua luni... Fetelor, parca a redevenit iar copilul meu cuminte. Probabil nu-i venea sa creada. I-am zis c-am gasit-o, se uita la ea, o sorbea din ochi nu alta. Acuma doarme, sper sa nu fie numai pentru o ora, ca altfel, am readus-o si pe Suzi, nici n-am scapat de problema, am pus-o. Zicea tati, care a asistat: si acu, cum mai scapam de Suzi? lasa, draga, ce, e treaba noastra, o s-o dezvete barbat-su cand s-o marita, ca io nu mai pot...

Tineti-mi pumnii sa scap. Apreciez sfaturile voastre, chiar conteaza sa vezi ce zic altii, ce experiente au, ce pareri.

Mama, Betty, ce-i fi tragand si tu cu caca... sa stii ca asa a patit si nepotul meu, facea doar in pampers, desi avea 4-5 ani, se tinea mult de tot pana sa faca, era nervos din cauza asta. Eu suspectez ca i-a zis sora-mea cand il schimba ceva de genul "pfuu, ce pute caca asta", si copilul, sensibil, a inteles ca e ceva urat. Si acu a ramas cu sechele, cand face caca tre sa fie liniste absoluta in casa, ca nu se poate concentra.

hai ca m-am dezlantuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

graviduta la gradi Mario&friends pe 13 sept (langa marriott).

Mergi la inceput

Mica, merci, sunt cu ochii dupa recomandari de gradinite.
Ella, uite aici postari ce te-ar putea interesa pt Bob. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=114994
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=94193&whichpage=1

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

eu va consider prietene dragi si scriu despre tot ce imi vine, mai putin probleme personale pe care nu le gasesc potrivit de expus pe un forum am invatat de aici extraordinar de multe, am gasit suport si prietenie, care in viata reala sunt din ce in ce mai greu de gasit din motive de lipsa de timp/distanta etc.
si eu ma bucur cand citesc ce a mai facut cutare sau cutare capsunel si nu fac comparatii. fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, desigur, de aceea faptul ca unul face ceva, iar altul altceva mi se pare normal si nu ma poate face sa ma simt mai bine sau mai prost. tratez toti copiii la fel, de ex calin are un vecin, un baietel un pic mai mare, care nu vorbeste inca si intotdeauna l-am tratat ca pe calin, nici macar nu m-am gandit ca ar fi diferit in vreun fel, mi-am zis doar ca la un moment dat va vorbi. asta spun ca sa exemplific, sper sa nu se inteleaga altceva

Oana, draga mea, imi pare rau ca te-ai simtit asa.. sunt sigura ca nimeni nu a intentionat asta, dimpotriva o consider pe Sonia un copil foarte normal, nu consider ca problemele medicale reprezinta o anormalitate. desigur ca pot fi necesare precautii speciale, gen avut grija sa nu se imbolnaveasca sau sa nu faca ceva anume, sau dimpotriva sa faca ceva anume, dar asta nu inseamna anormalitate. sper sa te reintorci la capsunele, eu te astept cu drag

el, nici eu n-am inteles primul tau mesaj, abia acum dupa urmatoarele si dupa ce l-am reluat am priceput eu cred insa ca majoritatea celor care nu scriu nu o fac din lipsa de timp sau poate din motive/probleme personale.. nu consider ca exista o uniformitate aici, fiecare vine cu o contributie, au fost si pareri diferite, insa ce m-a bucurat mult este ca mereu s-a nascut o discutie constructiva si nu certuri fara rost eu una n-am incercat niciodata sentimente negative citind despre ce minunatii a mai facut capsunelul X uite, asta ca daca te lansezi intr-o discutie trebuie sa ramai sa participi, si ia timp, poate fi un motiv foarte bun ca o perioada cineva nu mai scrie, pur si simplu din lipsa de timp sau se poate rezuma la stiri despre sine, care sunt citite cu la fel de mult interes, chiar daca nu contin raspunsuri la postarile celorlalti

ramona, mica, unde se poate citi ce a spus consilierul din america? ma intereseaza discutia despre ramasul acasa sau mersul la job.

ella, da-mi si mie te rog situl de incaltaminte din uk care livreaza in ro

andrada, felicitari pentru ca ati scapat de scutece
se pare ca Antonio are inclinatii artistice, super, mi-ar placea sa aiba si Calin, dar deocamdata noi doar mazgalim cu creioane colorate

mica, eu am luat cizme de cauciuc de la babyexpo de la kidorable, dar sunt cam scumpe si nici nu au siret sus ca sa le poti strange pe picior, dar din pacate nu m-am gandit la asta cand le-am luat.

ioana, ai fost tare simpatica la faza cu una dintre acele situatii

carmen, ce haioasa faza cu o s-o dezvete barbatu-sau cand se marita eu zic sa nu-ti faci mustrari de constiinta ca i-ai dat din nou suzi, va renunta la ea la un moment dat, poate chiar curand, daca nu-i mai trebuie. sa ne spui cum evolueaza situatia cu dormitul.

voiam sa va zic ca aseara am vazut un film tare emotionant, care m-a facut sa plang: Podurile din Madison County. E un film romantic, iar consortul a adormit in prima jumatate de ora

Va pup pe toate

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carmen, sa scrii mai des ca imi place cum scrii.Sa stii ca m-am gandit ca toata vara a schimbat-o mama si Andreea isi mai baga mana si imi amintesc cum ii tot explica ca e murdar si nu e voie, ceva de genul asta, dar mai cu exclamatii. Eu de obicei ii dadeam un servetel sa se stearga si ea. Acum spunem povestea cu Coliba iepurasului si adaptam/improvizam pt kk, 'cioc, cioc, bate cacuta ca vrea sa iasa...'. Se tine iar de azi dimineata, la mine e ma rau ca si sotul zici ca el nu face, nu fata, mi-a zis ca el pleaca de acasa pana se rezolva problema ca vezi doamne nu mai rezista. De obicei nu e asa, dar parca a luat-o razna, nu poate pricepe, de' minte de barbat.

Mergi la inceput

Arcadia, cred ca la asta http://www.shoesforkids.co.uk/about.htm se referea Ella, dar nusunt sigura.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Carmen, cat am mai ras la lasa, draga, ce, e treaba noastra, o s-o dezvete barbat-su cand s-o marita, ca io nu mai pot... Ai fost tare de tot! Parca o si vad pe Ana pe la liceu cu suzi in gura Sper ca macar sa functioneze si sa doarma linistita.

Ioana13, stai linistita, ca nici eu nu stiu uneori sa exprim in scris exact ceea ce gandesc.

arcadia, am mai auzit de Podurile din Madison County. Ia sa-l caut si eu sa-l vad.
Ce mai face Carolina?

betty, imi pare rau ca nu fate fata sotul tau... poate isi mai revine...

Poze

Mergi la inceput