Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Alinutzaa spune:
Nu mi-au placut Kamara si Iulia. Au fost pe langa muzica mi s-a parut la un moment dat, el cam cracant si cam incet in miscari, si actiunea picioarelor cam...neclara, balbaita, nu stiu cum sa zic
Edit: cand am zis ca el e cracant nu m-am referit la forma picioarelor lui, ci la faptul ca danseaza cracanat, cu picioarele departate, etc.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+
Handmade by Alina
Alinutzaa spune:
Foarte slab dansul Monicai si al lui Andrei. Andrei se mai misca ...cumva dar Monica...e jale jale jale. Si nu are nici o legatura cu inaltimea ei. Si coregrafia slabuta, dar saraca Caprioara nici nu are cu ce sa lucreze.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+
Handmade by Alina
mihutza11 spune:
da Kamara a dansat cam cracanat si mult cu genunchii indoiti.. cum zicea Willmark - lipsit de eleganta..
Monica si Andrei - nu prea au dansat.. adica Andrei a mai miscat ceva ceva, dar ea nema.. si coregrafa e de vina aici.
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Monica e lipsita de gratie. Cum bine zicea cineva, uite ca exista si un dezavantaj in a fi asa inalta.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
catutza spune:
salutare!
urmaresc si eu, dar nu pre imi place ce vad....cam slabe echipele editia asta, sau inca nu sunt "unite", mai vedem pana la final
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
ce frumusel e baietelul ala mic rarait de la cazul umanitar.. de fapt toti fratiorii sunt frumusei..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
Tania mai slab ca Andreea..
miscarile la MJ mult mai bine ca sapt trecuta ..
Mica dansatoare
Hoinarii
oana_n spune:
duelul....mi-a placut putin andreea mantea, si partenerul ei...fata de saptamana trecuta au exprimat mult mai bine tenacitatea si vivacitatea lui MJ. Tania si ardeleanul ei....chiar s-au miscat bine. dintre toti 4 ardeleanul meu cred ca a fost cel mai apropiat ca miscari
coregrafiile nu au fost extraordinare, dar parca au resuit sa se miste mai bine fata de sapt trecuta
motanik spune:
Slabuti toti. Cred ca Veverita e cea mai buna pana acum. Sa vedem al doilea dans.
Beatrice o fi emo? Nu-mi amintesc sa o fi vazut intr-o culoare mai...vie.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Beatrice o fi emo? Nu-mi amintesc sa o fi vazut intr-o culoare mai...vie. -------------------- |
tare asta cu emo!
Mica dansatoare
Hoinarii