Dansez pt tine - sezon nou (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nu mi-au placut Kamara si Iulia. Au fost pe langa muzica mi s-a parut la un moment dat, el cam cracant si cam incet in miscari, si actiunea picioarelor cam...neclara, balbaita, nu stiu cum sa zic

Edit: cand am zis ca el e cracant nu m-am referit la forma picioarelor lui, ci la faptul ca danseaza cracanat, cu picioarele departate, etc.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Foarte slab dansul Monicai si al lui Andrei. Andrei se mai misca ...cumva dar Monica...e jale jale jale. Si nu are nici o legatura cu inaltimea ei. Si coregrafia slabuta, dar saraca Caprioara nici nu are cu ce sa lucreze.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Kamara a dansat cam cracanat si mult cu genunchii indoiti.. cum zicea Willmark - lipsit de eleganta..

Monica si Andrei - nu prea au dansat.. adica Andrei a mai miscat ceva ceva, dar ea nema.. si coregrafa e de vina aici.

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Monica e lipsita de gratie. Cum bine zicea cineva, uite ca exista si un dezavantaj in a fi asa inalta.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

urmaresc si eu, dar nu pre imi place ce vad....cam slabe echipele editia asta, sau inca nu sunt "unite", mai vedem pana la final

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

ce frumusel e baietelul ala mic rarait de la cazul umanitar.. de fapt toti fratiorii sunt frumusei..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Tania mai slab ca Andreea..
miscarile la MJ mult mai bine ca sapt trecuta ..

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

duelul....mi-a placut putin andreea mantea, si partenerul ei...fata de saptamana trecuta au exprimat mult mai bine tenacitatea si vivacitatea lui MJ. Tania si ardeleanul ei....chiar s-au miscat bine. dintre toti 4 ardeleanul meu cred ca a fost cel mai apropiat ca miscari

coregrafiile nu au fost extraordinare, dar parca au resuit sa se miste mai bine fata de sapt trecuta

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Slabuti toti. Cred ca Veverita e cea mai buna pana acum. Sa vedem al doilea dans.

Beatrice o fi emo? Nu-mi amintesc sa o fi vazut intr-o culoare mai...vie.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Beatrice o fi emo? Nu-mi amintesc sa o fi vazut intr-o culoare mai...vie.

--------------------

tare asta cu emo!

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput