Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Alinutzaa spune:
Buna seara dragelor
Andra, eu sunt pe aici. O sa lipsesc o bucatica la un moment dat pentru ca va trebui sa il culc pe pitic dar sunt prin zona.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 9+
Handmade by Alina
Alinutzaa spune:
Super de super Adriela si tatal ei!!!! Mi-au placut tare mult si prima data cand i-am vazut si acum.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+
Handmade by Alina
mihutza11 spune:
si eu prezent la datorie!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
mi s-a parut cam cracanat un pic Radu..
de emisiunea trecuta ma intreb.. de ce e nevoie sa fie cantate melodiile in romana? adica nu stiu mie mi se pare ca parca isi mai pierd din farmec..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Mi-au placut veverita si partenerul ei. Elena mai slabut.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
si mie mi-a placut Bollywood-ul..
Mica dansatoare
Hoinarii
buburuza1979 spune:
prezent!!!
dar nu stiu cat o sa pot scrie ca am piticul agatat de
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
oana_n spune:
si eu sunt cu ochii pe tv. ma asteptam ca radu sa aiba o coregrafie mai complexa, mai originala
veverita clar isi da toata silinta si se vede asta
liviu si jean inca nu m-au convins, dar imi place mult de partenera blonda a lui liviu (nu stiu de ce presa tot comenteaza relatia ei cu petrisor ruge, e destul de frumoasa si talentata)
Alinutzaa spune:
Am revenit si eu prin zona. Am culcat piciul, gata!
Mia-a placut foarte tare dansul perechii Jean si Sandra. Ce inseamna sa ai un super coregraf!!!!!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+
Handmade by Alina
mihutza11 spune:
mie mi-a placut Jean cu Sandra..
Mica dansatoare
Hoinarii