Dansez pt tine - sezon nou (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pacat de Adrian, ca era f f talentat si avea ce sa mai arate! Of, ghinion cu asa partenera....

(mai, si iar a scapat Muoni )

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nu mi-a placut reactia lui Kamara cand au fost anuntati la duel.

Si iarasi a scapat Monica!

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Saptamana viitoare Chacha si folclor romanesc. Si de data asta clar nu mai scapa Monica. N-am nimic cu ea, Doamne fereste, dar nu o vad sa danseze chacha. Sau cine stie, poate ne face o surpriza

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mda...Kamara e prea plin de el, are senzatia ca a dansat cumva de 10 si a fost nedreptatit? Cred ca o sa plece acasa saptamana viitoare.
Pacat de Andreea dar nu e cine stie ce la dans inca, de cate dueluri are nevoie ca sa dea mai mult acolo?
Stiu ca suna aiurea ca nu sunt acolo si nu stiu cat de greu le-o fi dar cu atat mai mult ca au motivatie puternica de la parteneri si cazurile lor ar trebui sa se miste mai cu viata...ca unii dintre ei parca sunt purtati de inertie doar.

Ce surpriza cu Jean si sandra...ce inseamna sa te faci placut..

Noapte buna, pe vinerea viitoare!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda, nici mie...Kamara e cam stupid...il credeam un pic mai profund, dar m-am inselat.
Andreea Mantea era neagra de suparare....

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor! Ne vedem vinerea viitoare

Un weekend placut si o saptamana frumoasa va doresc

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

dupa parerea mea Andreea Mantea cu partenerul ei au fost mult deasupra perechii Monica si Andrei...

oare da Columbeanu ceva banuti la premii???

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Chiar surpriza mare Jean asta!
Kamara nasoala reactia.. si Tania ce replica a stiut sa dea..uf...
asta e.. unii chiar muncesc si pun suflet, altii abia asteapta sa scape.. de parca i-a obligat cineva sa vina la emisiunea asta..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor am vazut si eu ultimele 2 emisiuni cu "Dansez pt. tine".
Poate cineva dintre voi,cele care urmariti de mai mult timp aceasta emisiune sa-mi explice de ce totul pare OK,notare si apreciere(corecta dupa mine)a concurentilor,pana apare "sinistra" madam Columbeanu?
Nu inteleg care este motivul pt. care o TV-iune particulara se poate compromite in asa hal sabotandu-si propriul show intr-un mod atat de lamentabil?

Este clar ca nici macar nu s-a vrut sa intre in "Duel", pt. ca este evident ca zbura perechea penibila, daca era pe mana telespectatorilor.
Acest format are cumva si un segment comic?Adica sunt si niste caraghiosi care trebuie sa amuze prin ridicol si din acest motiv se cere mentinerea lor in concurs?
Felicitari juriului care macar si-a aratat adevaratele impresii prin ceeace au spus, nu in notele(impuse?)acordate.

Monica Columbeanu daca ar avea cat de cat ceva minte s-ar uita la emisiune si ar renunta pt. ca ridicolul situatiei ii face mai mult rau imaginii pe care incearca sa si-o cultive;cred ca l-ar costa mai putin pe sotul ambitios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

azi dansam

cine credeti ca va iesi in seara asta? eu cred ca Andreea cu Daniel danseaza mai bine decat Kamara cu Iulia dar totul depinde de votul publicului

va astept sa dans

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput