Gravidute prin FIV (52)
Raspunsuri - Pagina 9
many_bani spune:
Betty, sunt atat de fericita ca totul s-a sfarsit cu bine. Sa fii sanatoasa si tu si bebe iar atunci cand te simti mai bine sa ne dai amanunte, ai apucat sa faci cezariana sau ai nascut normal? Bebe este brunet, cu cine seamana, cum o sa-l cheme? Are trasaturi comune cu Mario? Multi pupici

Castelana, ce-mi vad ochii, carucior albastru, este ceea ce iti doreai, 
.
Eu acum m-am intors de la spital. Am mers cu inima stransa, cu imaginea spitalului din 2004 cand m-am operat acolo, surpriza am gasit un spital curat cu peretii frumosi zugraviti si nu scorojiti, cu totul nou, iar sotul, care este carcotas, a zis ca nu se astepta la asa schimbare.
Control am facut iar intern, dr. s-a exprima "nu va internez azi, dar sa va ateptati ca se poate intampla in orice momemt". Asa ca acum sunt in pat cumintica, macar o sapt. sa o ma duc.
Va pupicesc
37 +
Vlad
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Eu acum m-am intors de la spital. Am mers cu inima stransa, cu imaginea spitalului din 2004 cand m-am operat acolo, surpriza am gasit un spital curat cu peretii frumosi zugraviti si nu scorojiti, cu totul nou, iar sotul, care este carcotas, a zis ca nu se astepta la asa schimbare. Control am facut iar intern, dr. s-a exprima "nu va internez azi, dar sa va ateptati ca se poate intampla in orice momemt". Asa ca acum sunt in pat cumintica, macar o sapt. sa o ma duc. Va pupicesc 37 + Vlad |
Bravo, bine ca te-ai intors cu bine si faci bine ca stai in repaos total.
Da asta imi doresc, multumesc lui Dumnezeu si a fost bun cu noi, ne-a dat asa un dar minunat si facem si noi (ca si voi) tot ce putem sa-l mentinem si sa avem grija de el.
Te pup si AMR usorrrrrrrrrr!!!! vine strengarul mamei in curand!!!!
castelana fericita
16+
li_am spune:
felicitari, betty, sa fiti sanatosi toti 4, sunteti o familie mare si frumoasa acum! sper ca mario sa-l accepte usor pe fratior, sa nu sufere din gelozie, sa fie cei mai buni prieteni din prima zi si sa se iubeasca muuuult muuuult de tot!
te rog sa mai scrii cand mai ai un pic de timp cum a reactionat mario, aveti grija de voi!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
34+
AMR 31
poze
li_am spune:
o, am uitat sa actualizez semnatura:
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
34+
AMR 26
poze
ellanik spune:
Betty felicitari sincere!Sa va traiasca puiutul .

20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
carmelly spune:
Vai Betty, asta da veste. Sa iti traiasca flacaul, sa vezi ce o sa il iubeasca Mario, sa te refaci rapid si sa ai lapte si va doresc o familie fericita si niste nurori pe placul tau.![]()
Evy, super vestile, ai un baietel ascultator.
Many, noi facem galerie daca e sa vina si baietelul tau. Dar poate vrea sa mai stea. Negociati voi.
Castelana, am zis eu ca e baiat?! Sa va traiasca si sarcina la termen si usoara.
Eu simt ca inebunesc, mai am 2 saptamani pana la control, am intrat in saptamana 11. Poate vb sotul si ne ducem saptamana viitoare la control. Ieri nu am mai vomitat, sper ca imi cresc copilasii.
Va pup si va mai astept cu vesti bune.
10+
Multumesc Doamne!
Fragutza spune:
Betty, felicitari,sa va traiasca micutul, sa fie sanatos si cumintel!
Castelana, felicitari pt baby boy!
Many, Evy, mai aveti putinel! Gata pregatirile?
Am fost aseara la pediatru, matza mea ia in greutate bine si mananca numai de la mine. Inca vomita ff mult, uneori mai mai apuca panica, dar cata vreme ia in greutate e ok.
Am fost si la ortoped pt ca tine talpitzele spre interior si-am vrut sa vad daca e ok. Trebuie sa-i fac un masaj de 3 ori pe zi si peste 6 saptamani mergem iar la control.
Azi voi pleca la parintii mei, o sa stau cam 2 saptamani. Nu o sa am acces la net prea mult, so ma scuzati dc nu voi putea face modificari pe prima pagina.
Va pup, girls!
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
Raluca, unde ai fost te rog la ortoped? Si Maia tine talpica usor in interior si neonatoloaga ne-a spus sa mergem pe la o luna la un ortoped sa vedem daca e totul ok.
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
Evy30 spune:
Many , stai cumintica ca bebele o sa mai stea o saptamana .
Raluca am facut si eu bagajul astazi si am constatat ca geanta e cam micuta , era una asa de voiaj de 2 zile .., insa numai pachetele de vata si tampoanele ocupa o gramada . O sa iau una mai maricica . In rest gata . Dar stau cumintica in pat sa mai stea macar 2 saptamani , ca al meu e micut , abia joi face 36 de saptamani.
Carmely , Huski , Hepilica, Castelana si toate fetele pupiceeeeeeei dulci 
Evy 35+
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica Raluca, unde ai fost te rog la ortoped? Si Maia tine talpica usor in interior si neonatoloaga ne-a spus sa mergem pe la o luna la un ortoped sa vedem daca e totul ok. h. minunata! Multumesc lui DD. |
Tot la Medlife, Spataru se numeste dr, foarte simpatic:).
Baby
de Natalia (03.09.09)