Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Evy, felicitari mamico, vezi asa incet incet ajungem la final cu toatele, cu emotii si mult suflet pus in toata aceasta ultima perioada.
De joi capul sus si bagajul la usa, asa sa stai si mai pregatita, fara stres inutil, cand vine vine, dar mai vb si tu cu bebe si da-i toate previziunile meteo, ca-i frig afara si e bine sa mai sea la mami.
te pup si sarcina usoara si la termen!!!!!
AMR usor!!!!

castelana fericita 16+

Mergi la inceput

mani bani, scuze, sunt aici, ma vezi?
Aici in perioada asta am ceva activitati si profit si eu ca ma simt bine, nu am restrictii de la medic, deci ma pot bucura un pic de iesiri.
M-am mai bagat in ceva organizari si programe ca de obicei cand sunt chemata, evenimente, in fine asta e defect profesional deacum.
Dr ieri a fost foarte multumit de noi, e bebe mare si bine 161 gr la 16 saptamani!
Lungimea nu am mai putut sa o avem exacta pentru ca e tare miscaret si statea prea curbat, oricum peste 12-13 cm are, are cracii lungi si
emotionant sa-i vezi cuculetul, costitele, manuta cu semnul de OK, cu da din cap mereu de parca tine ritmul muzicii.
Ne vedem la dr iar peste 4 saptamani si tot atunci facem iar analiza de sange, glucoza, etc... mai vedem dansatorul nostru.

In fine suntem bine si faptul ca e dr multumit si linistit mi-a dat un confort suplimentar sa stii.
te pup si sarcina usoara si la termen si tieeeeeeeeee!!!!

Pup toate fetele, trebuie sa fugggg, la mine e 10 dimi si deja plec in viata!

castelana fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Dragele mele se pare ca majoretele voatre si-au facut treaba. Mesajele precedente au fost de pe telefon;
Am intrat repede sa va updatez cu noile vesti: de 3 ore nu mai suntem in formula 2 in 1....; Azi noapte, in jurul orei 2:20 s-a rupt apa, la 3:30 eram la spital si probam niste contractii oribil de dureroase, iar la 5:05 am nascut un baietel brunetel de 3220gr, 50 cm, apgar 10 iar pana acum mi-am alaptat deja puiul....O sa va povestesc cand ma linistesc si reusesc sa dorm putin mai multe detalii. Va pup si merci de sustinere.
Ce pot sa va spun in schimb este ca am facut o alergie la ceva si ma mananca pielea de nu mai stiu de capul meu cu tot cu toate injectiile lor.
Doamne uitasem cat sunt de micutzi si dulcei, iar mamicile care se pregatesc a 2 -a oara vreau sa va spun ca este cu mult mai usor....totul vine de la sine

Betty78 37+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

BETTY, FELICITARI MAMICO!!!!

SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL.

MA BUCUR TARE MULT PENTRU VOI!!!!

CE FACE MARIO?

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

betyyyy sa ti traiasca puiul si sa fie sanatos
castelana super veste, sanatate si sarcina usoara.
joi m si eu punctia si sper sa vin la odisee cat mai repede.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Betty,
Sa-ti traiasca printisorul si sa fie sanatos si mancacios!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Felicitari BETTY!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii.
Castelana, felicitari pentru caruciorul albastru.
Pupici tuturor

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Dragele mele se pare ca majoretele voatre si-au facut treaba. Mesajele precedente au fost de pe telefon;
Am intrat repede sa va updatez cu noile vesti: de 3 ore nu mai suntem in formula 2 in 1....; Azi noapte, in jurul orei 2:20 s-a rupt apa, la 3:30 eram la spital si probam niste contractii oribil de dureroase, iar la 5:05 am nascut un baietel brunetel de 3220gr, 50 cm, apgar 10 iar pana acum mi-am alaptat deja puiul....O sa va povestesc cand ma linistesc si reusesc sa dorm putin mai multe detalii. Va pup si merci de sustinere.
Ce pot sa va spun in schimb este ca am facut o alergie la ceva si ma mananca pielea de nu mai stiu de capul meu cu tot cu toate injectiile lor.
Doamne uitasem cat sunt de micutzi si dulcei, iar mamicile care se pregatesc a 2 -a oara vreau sa va spun ca este cu mult mai usor....totul vine de la sine

Betty78 37+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
sa-ti traiasca mamico!!!!!!!
sa te refaci repede si laptele sa curga rauri rauri!!!!!
soacra mare ce esti!!!!!

castelana fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Bebelusul a luat initiativa pana la urma si s-a grabit sa vina pe lume . Sa fie sanatos, mancacios si mami sa se refaca repede .

Castelana , multumesc .
numai bine si voua si e bine ca bebe este un jucaus . sa vezi ce o sa faca cu voi

al meu s-a trezit de dimineata de la 7 si se joaca de atunci . acum daca suntem maricel nu mai avem loc si cand ne impingem , parca iesim prin burta . vad cum se stramba burtica ion zoina ficatului ,caci acolo avem piciorusele si impiiiingem cu putere
ma enerveaza capul asta al meu care ma doooare cam mult timp pe zi.

Evy 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

betyyyy sa ti traiasca puiul si sa fie sanatos
castelana super veste, sanatate si sarcina usoara.
joi m si eu punctia si sper sa vin la odisee cat mai repede.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

mirela, merci mult draga mea!!!!!
bafta multa si sper sa-ti intorc urarea cat de curand!!!!
baftaaaaaaa!!!!!!
tin pumnii si eu si bebe!!!!

castelana fericita 16+

Mergi la inceput